Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Nek samo stoji u sesnaestercu i ne mice. Na sebe ce navuci dvojicu i stajanjem. A onda ga gadjati loptama i da ne sutne na gol kako treba odbice se barem jedna nekom na nogu da je raspali sa 7-8m. Jednostavno, dok igra i setka se, pojavom unosi nervozu odbrani. A kad ga god podcijene, natrpa ih babuka ko od sebe.
babuka
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.
Povedi nas oče naš
Moram priznati da je mene odusevio ovo okupljanje I cjele pripreme. Cini mi se da su se svi setkali okolo a on ozbiljan. Svo vrijeme hotel- trening. Nema setkanja nego fokus 1000%
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ne samo ovo, nego i ostalih 10 igrača na terenu ima vođu i daje im samopouzdanje.hz1987 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:18Nek samo stoji u sesnaestercu i ne mice. Na sebe ce navuci dvojicu i stajanjem. A onda ga gadjati loptama i da ne sutne na gol kako treba odbice se barem jedna nekom na nogu da je raspali sa 7-8m. Jednostavno, dok igra i setka se, pojavom unosi nervozu odbrani. A kad ga god podcijene, natrpa ih babuka ko od sebe.
Spaha je lijepo rekao.Uprava je napisao/la: ↑10 jun 2026, 19:20Ne samo ovo, nego i ostalih 10 igrača na terenu ima vođu i daje im samopouzdanje.hz1987 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:18Nek samo stoji u sesnaestercu i ne mice. Na sebe ce navuci dvojicu i stajanjem. A onda ga gadjati loptama i da ne sutne na gol kako treba odbice se barem jedna nekom na nogu da je raspali sa 7-8m. Jednostavno, dok igra i setka se, pojavom unosi nervozu odbrani. A kad ga god podcijene, natrpa ih babuka ko od sebe.
On je njima ko kisobran.
Stiti ih od svega i daje im samopouzdanje.
Na kraju ako se kiksa opet se niko nece sjetiti nikoga drugog nego ce svi po Edinu.
To je godinama tako.
- Principatus
- Kontakt:
Objasnio.hz1987 je napisao/la: ↑10 jun 2026, 18:18Nek samo stoji u sesnaestercu i ne mice. Na sebe ce navuci dvojicu i stajanjem. A onda ga gadjati loptama i da ne sutne na gol kako treba odbice se barem jedna nekom na nogu da je raspali sa 7-8m. Jednostavno, dok igra i setka se, pojavom unosi nervozu odbrani. A kad ga god podcijene, natrpa ih babuka ko od sebe.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Kad vidim ovu danas omladinu tipa Muharemovic, Demirovic, Alajebgovic, Burnic, svi nekakve fizure, pramenovi itd....Dzeko u ranim 20.godinama bio glavni napadac Bundes Lige pa opet na zemlji, stalozen....puno ce jos vremena proci dok ne dodje ivakva ljudina opet.....
Ali kakve veze ima frizura sa bilo čim? 
Gdje ćeš poredit to vrijeme sa današnjim... prilično su oni na zemlji kad pogledaš kolko je sve otišlo u qrac. Dobro pa nemaju nalakirane nokte, elham je ovo sve.
Kako će ga kapiten zavuć hokejašima ko birvaktile Francuzima kad sam izašo na magistralu nisam znao šta radim, šta pričam, šta se dešava
Kako će ga kapiten zavuć hokejašima ko birvaktile Francuzima kad sam izašo na magistralu nisam znao šta radim, šta pričam, šta se dešava
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Po Demirovićevim riječima, poprilično vuče da sutra neće startati.Jedna od glavnih tema uoči meča s Kanadom je izostanak kapitena Edina Džeke čiji je nastup od prve minute i dalje upitan, s obzirom da nije u punom trenažnom pogonu veći dio priprema.
"Džeko nam, naravno, fali. Fali nam taj kvalitet jer znamo da je on odličan igrač, to svi znamo."Ipak, sada drugi igrači moraju preuzeti odgovornost. Zato smo tu. Imamo dosta dobru i kvalitetnu ekipu, imamo stil igre koji svako od nas savršeno poznaje "Bilo da si na klupi ili van terena, svi znamo šta pratimo i šta nam je činiti. Ko zna, možda je ovo upravo prava prilika za druge igrače da bljesnu", rekao je Demirović.
Odradio babuka jos jedan trening.Zglavkar je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:49Po Demirovićevim riječima, poprilično vuče da sutra neće startati.Jedna od glavnih tema uoči meča s Kanadom je izostanak kapitena Edina Džeke čiji je nastup od prve minute i dalje upitan, s obzirom da nije u punom trenažnom pogonu veći dio priprema.
"Džeko nam, naravno, fali. Fali nam taj kvalitet jer znamo da je on odličan igrač, to svi znamo."Ipak, sada drugi igrači moraju preuzeti odgovornost. Zato smo tu. Imamo dosta dobru i kvalitetnu ekipu, imamo stil igre koji svako od nas savršeno poznaje "Bilo da si na klupi ili van terena, svi znamo šta pratimo i šta nam je činiti. Ko zna, možda je ovo upravo prava prilika za druge igrače da bljesnu", rekao je Demirović.![]()
Ne donosi Ermedin tu odluku
Ne donosi odluku, ali vjerujem da igrači uglavnom znaju ko će za malo više od 24 sata istrčati na teren, pa malo pokušavam pročitati između redova, a nadam se da griješim.soccerfan je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:52Odradio babuka jos jedan trening.Zglavkar je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:49Po Demirovićevim riječima, poprilično vuče da sutra neće startati.Jedna od glavnih tema uoči meča s Kanadom je izostanak kapitena Edina Džeke čiji je nastup od prve minute i dalje upitan, s obzirom da nije u punom trenažnom pogonu veći dio priprema.
"Džeko nam, naravno, fali. Fali nam taj kvalitet jer znamo da je on odličan igrač, to svi znamo."Ipak, sada drugi igrači moraju preuzeti odgovornost. Zato smo tu. Imamo dosta dobru i kvalitetnu ekipu, imamo stil igre koji svako od nas savršeno poznaje "Bilo da si na klupi ili van terena, svi znamo šta pratimo i šta nam je činiti. Ko zna, možda je ovo upravo prava prilika za druge igrače da bljesnu", rekao je Demirović.![]()
Ne donosi Ermedin tu odluku![]()
Ermedin se vjerovatno nesvjesno odao za situaciju Dzeke.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Kada poslusam meni djeluje kao neki općeniti odgovor na takva pitanja. Pitanje se odnosilo na Tabakovića i Džeku.
Mozda je i to taktika. S Barbom stvarno nikad ne znas. Zakopčan do grla, ali neka je, tako treba!
100%, nista od Edina sutra. Znaju igraci najbolje kakva je situacija u timu, a Ermedin nespretno izletio.Zglavkar je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:49Po Demirovićevim riječima, poprilično vuče da sutra neće startati.Jedna od glavnih tema uoči meča s Kanadom je izostanak kapitena Edina Džeke čiji je nastup od prve minute i dalje upitan, s obzirom da nije u punom trenažnom pogonu veći dio priprema.
Ja imam osjecaj da ide Demirovic - Lukic u sam vrh. Ponovo 4-4-2.
Nesto sumnjam da ce Mahmica gurnuti od starta, a da Demirovic bude sam u napadu
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: dariolovrinovic00, FerdinandF, LeCoq, sagitarius, Sensei, Shevko, signalidunapark i 62 gosta.