Hodao je vazdan sa hanumom po Torontu danas, šta hoćeš više?FerdinandF je napisao/la: ↑08 jun 2026, 20:31Nije čovjek brzo hodao, a kamo li potrčao, ima mjesec dana. O sprintu da ne govorim. Nema šanse za minut utakmice
Haris Tabaković
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- ArtVandelay
- Kontakt:
Re: Haris Tabaković
Zar ćeš vjeru i naciju
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
pogazit k’o staru modu,
zar ćeš rađat’ tamo negdje
dušmanine svome rodu?
Nemoj sestro, ja te molim
ne daj da ti ponos gaze,
nemoj gledat’ kratkoročno
razmišljaj na duge staze!
Hodanje kao takvo uopste nije problematicno. Pa lik se prije 10 dana sa kolegom uslikao na sred ceste u Minhenu.
Povred je takva da ne smijes skakati, sutirati, trcati sa promjenom pravca il tek sprintati.
U vecini slucajeva kosti prstiju ili stopala lijece se samo mirovanjem.
Ako je bio pri volji, Tabakovic se do sada navozao kucnog bicikla da ima zuljeve na dupetu ...
Povred je takva da ne smijes skakati, sutirati, trcati sa promjenom pravca il tek sprintati.
U vecini slucajeva kosti prstiju ili stopala lijece se samo mirovanjem.
Ako je bio pri volji, Tabakovic se do sada navozao kucnog bicikla da ima zuljeve na dupetu ...
Mislim da od Tabaka nikakve fajde na terenu nećemo imat. Al će zato biti najmačak na klupi i tribinama 
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
Ako se protiv Katara bude igralo za prolazak, onda bi bilo dobro imati ga za pola sata da odigra. Naravno, da je fit i da time ne rizikuje jos tezu povredu uzalud.
Evo kaže Barbarez da će biti spreman za drugu ili treću utakmicu. Kome sad da vjerujemo, njemu ili forumskim primarijusima?
Stvar je što neće bit meč fit. Čak će i Baždar bit fitniji od njega. A već imamo ih dovoljno koji ni fit gola ne mogu potrefit.
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- Beduin
- Kontakt:
Ko je Barbarez da govori drugacije, ako Maverick kaze da nece biti fit.Maverick je napisao/la: ↑08 jun 2026, 23:06Stvar je što neće bit meč fit. Čak će i Baždar bit fitniji od njega. A već imamo ih dovoljno koji ni fit gola ne mogu potrefit.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Čovjek odigrao čitavu sezonu u Bundesligi i čitav život u treningu, ovaj mjesec dana pauze je samo omogućilo organizmu da se oporavi od mikro povreda, nikakva atrofija mišića nit pad forme je moguć. Ako je noga zdrava i nema upalnih procesa igrat će kao i tokom baraža. Samo je pitanje da li je ozljeda zarasla.
Je li Tabak prijavljen s brojem na dresu 23?
Haris Tabaković, propustit će utakmice Bosne i Hecegovine protiv Kanade i Katara, piše jutros njemački Rheinsche post jedan od najuticajnih medija u njemačkoj Sjevernoj Vestfaliji i Mönchengladbachu, gdje je Tabaković proveo prošlu sezonu u Bundesligi.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Sto bas Katara? Po ovome ce biti spreman za Svicarsku, a Katar je poslije Svicarske.
Barba halali sto smo sumnjali.
Greska vjerovatno
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Realno, ako se poklopi onako kako prizeljkujemo, on ce nama biti najpotebniji protiv Češke akobogda.
Moguce.
Kad sutra startamo sa Dzekom i Tabakovicem u napadu. Ne zna se ko ce se vise sjebati, mi ili Kanadjani.
Barba halali sto smo sumnjali.
Odmah all in, kao protiv Walesa na kraju
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: 1993Sajo1993, Bajroni, Beduin, darker10, enobarca, FerdinandF, Fudo, Goalgetter, jasmin10, signalidunapark, StevieG8, tuzlanskinacin, visarionovich, zemuntrg i 73 gosta.