Na ovo sam naletio, ovo i ne izgleda tako lose.....
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Ma bas su sve nekakve bzvz pjesme mislio sam de ce biti sta bolje da se slusa za nabrijavanje, kao Hrvati sto imaju, a i mi 2014 smo imali par top pjesama.Sveti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:59Katarza je ludjak, pogledaj mu ostale pjesme231983 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:11Hahhahaha šta je ovo sunce ti poljubim
Nakon dvjestotog slušanja, meni je ova Helem nejse usla u uho i dobra mi je. Na prvo slušanje mi bila bezveze, sad je pjevam stalno. Ipak je kvalitet usplivao.
Od ovog AI smeća dobra mi je samo ona We are children of a lilies, nekako mi djeluje škotski, da se obradi kako spada u studiju i sa pravom ekipom, top bi bila.![]()
Btw. I meni je helemnejse napravio najbolju pjesmu, i takodje mi je bila sranje na prvo slusanje ali nekako kasnije dobije svoj oblik. Ostale pjesme su mi previse tryhard iskreno
Helem nejse i grupaF je ponovo finu pjesmu izbacilamrAdislic je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:23Ma bas su sve nekakve bzvz pjesme mislio sam de ce biti sta bolje da se slusa za nabrijavanje, kao Hrvati sto imaju, a i mi 2014 smo imali par top pjesama.Sveti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:59Katarza je ludjak, pogledaj mu ostale pjesme231983 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:11
Hahhahaha šta je ovo sunce ti poljubim
Nakon dvjestotog slušanja, meni je ova Helem nejse usla u uho i dobra mi je. Na prvo slušanje mi bila bezveze, sad je pjevam stalno. Ipak je kvalitet usplivao.
Od ovog AI smeća dobra mi je samo ona We are children of a lilies, nekako mi djeluje škotski, da se obradi kako spada u studiju i sa pravom ekipom, top bi bila.![]()
Btw. I meni je helemnejse napravio najbolju pjesmu, i takodje mi je bila sranje na prvo slusanje ali nekako kasnije dobije svoj oblik. Ostale pjesme su mi previse tryhard iskreno
Najzalije mi je sto Dvatesetorica nisu opet snimili nesto, kao Izuzetno onu,ona je najjaca bila, neki remake je trebao pasti.
A sta ce vam vise ista sem dubioze I am from BosniamrAdislic je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:23Ma bas su sve nekakve bzvz pjesme mislio sam de ce biti sta bolje da se slusa za nabrijavanje, kao Hrvati sto imaju, a i mi 2014 smo imali par top pjesama.Sveti je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:59Katarza je ludjak, pogledaj mu ostale pjesme231983 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:11
Hahhahaha šta je ovo sunce ti poljubim
Najzalije mi je sto Dvatesetorica nisu opet snimili nesto, kao Izuzetno onu,ona je najjaca bila, neki remake je trebao pasti.
Isti sam. Nakon Italije sam rekao sebi da kako god prosli na SP imaju moju podrsku i postovanje, ostacu dosljedan sebi. Sigurno da ce se sutra znojiti dlanovi, ali sam toliko ponosan na njih da me to opusta.Goalgetter je napisao/la: ↑11 jun 2026, 12:37Nisam nesto pretjerano nervozan, naravno iscekivanje je veliko, ali nakon Italije i onog stresa kojeg sam prosao sam rekao da se uopste necu puno nervirati ili stresirati zbog utamica na SP. A i kao sto forumas iznad kaze, nakon 2014, ovo je sasvim jedan drugi osjecaj.![]()
Isto tako. Imam povjerenja I vjeru u ove momke da nas nece obrukatiBeduin je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:51Isti sam. Nakon Italije sam rekao sebi da kako god prosli na SP imaju moju podrsku i postovanje, ostacu dosljedan sebi. Sigurno da ce se sutra znojiti dlanovi, ali sam toliko ponosan na njih da me to opusta.Goalgetter je napisao/la: ↑11 jun 2026, 12:37Nisam nesto pretjerano nervozan, naravno iscekivanje je veliko, ali nakon Italije i onog stresa kojeg sam prosao sam rekao da se uopste necu puno nervirati ili stresirati zbog utamica na SP. A i kao sto forumas iznad kaze, nakon 2014, ovo je sasvim jedan drugi osjecaj.![]()
Euforija je tu, ali nikako nervoza.
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:36Meni već sad neka šuhva ko da ja izlazim na teren za 28 sati

Poslusaj i ostale pjesme od Rahmetlije231983 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 08:11Hahhahaha šta je ovo sunce ti poljubim
Od ovog AI smeća dobra mi je samo ona We are children of a lilies, nekako mi djeluje škotski, da se obradi kako spada u studiju i sa pravom ekipom, top bi bila.
Ma kakvo ovo Memic mora igratiHordas1990 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:58Samo Mahmic umjesto Gigovica i moze ali ja vjerujem da ce Dzeko ipak od prve i da je spreman.
Bilo bi dobro u Ligi nacija od septembra na AMFu imati Hasica. Evo bas u ovoj formaciji bi nam bio ekstra, ne moze me niko ubijediti da se on i Mahmic ne bi bolje snasli od Gigovica u ovoj formaciji.
A nama će krivo biti ako nas bude 30 hiljada.
Trenutno korisnika/ca: 231983, ASD, DnevnaDozaPklata, General505, LeCoq, MiranGlasnic, Napapijri, Sensei i 50 gostiju.