FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
- MisterBlue
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Neke ptice nikad ne polete. Jbm ti sve.
-Doktor nauka
-Doktor nauka
Kakvi bolidi
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Ima za Zelje igraca u ovoj juznoj africi
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
ELDIABLO20
- Kontakt:
Sta ce brate ovo mu je jedina zanimacija, vidis da je neki napaceni debil, brata sebi napravio.Ferroviere1987 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 21:49Kontam ja da ti nisi dobar u glavu, ali jel te stid bar malo.
Svaki post mu se treba sjetiti onako ko mu je najdrazi.
-
perodeformero
- Kontakt:
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
ELDIABLO20 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:09Hahahaahha kakav retard **** sve svoje glupo![]()
Slika sa istoka pa sad ovo, sta je sljedece?
Ali cuj Hamzi da produzi ugovor hahahahaahah
Ne znam zasto admin ne reaguje? Sklonite ga vise, nemojte mu odgovarati, ignore ga
-
19vendetta87
- Kontakt:
Treba skautirati igrace Haitija, Kurasaa, Cape Verdea i dovesti ih.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- WeekendOffender
- Kontakt:
Imamo vec jednog reprezentativca Kurasaa u ekipi!19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:27Treba skautirati igrace Haitija, Kurasaa, Cape Verdea i dovesti ih.![]()

Curva Sud
Mozda po mrtvacnicama ima koji bi pristali da dodju. Poslat ludog forumasa - skauta po njiha.19vendetta87 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 23:27Treba skautirati igrace Haitija, Kurasaa, Cape Verdea i dovesti ih.![]()
AMAR OSIM
Za te pitarluke ima zaseban forum, lp.
- MisterBlue
- Kontakt:
Evo igrač koji ide iz zrinjskog, a volio bih ga vidjeti kod nas - Igor Savić
Kad pogledaš slobodni su Savić-Stanić-Surdanović, kakva bi to sredina bila a imaš još Madžida ispred. Ako budemo mogli makar jednog ispregovarat bilo bi super.MisterBlue je napisao/la: ↑12 jun 2026, 14:17Evo igrač koji ide iz zrinjskog, a volio bih ga vidjeti kod nas - Igor Savić
-
EDobric1997
- Kontakt:
Ja nisam niciji niti poznajem spomenute nego samo jedan stariji zabrinutiji navijac. Nosonja je pokazao da je nosonja, zaposljavanjem sina, sinovog kuma i taljenjem. Vama izgleda ne odgovora bilo ko ko ima drukcije misljenje i umjesto da nesto demantujete ili date druge argumente vama se rasprava svodi na vidi mu glave. Evo ne vidim da je ijedan demantovao ovo sto sam napisao niti da demantujete da pored jednog ide i drugi kredit. I vama je izgleda uredu to sto imamo covjeka kojem tepamo da je investitor a taj covjek nije marke vlastite ulozio nego uzima kredite da se igra kluba. Kao sto vam je uredu i to da je insistirao na nosonji i njegovim ljudima i onda ih otjerao za dva mjeseca. Pa vam je uredu i to sto smo tri i po mjeseca bili bez upravnog odbora.1921boy je napisao/la: ↑09 jun 2026, 22:11Dobro si ga procito.Ovo je 100% jedan od badjine ekipe.Prvo je pljuvo po nosonji,sad proziva Sanjina al ne dira u osinje gnjezdo i neproziva svog havera sto je navuko 46 igraca pod ugovor.Nek idu u RK Zeljo da se igraju rukometa tamo.Valjda bude na lageru Holandjana rukometasa da dovedu.jointunija je napisao/la: ↑09 jun 2026, 21:53Vama krivične ne ginu,bando.
Navukli ste 46 igrača pod ugovorom,treba nam preko milion da se to rastjera.Igrali se menadžera malkice.
-
Bojudaosinebu
- Kontakt:
Znaci dize se kredit da se isplate plate, jel iduci potez broj koji ce zvati navijači?
Meni su ovi najjaci poput ovog boya koji uvijek pljuje one prije, a nešto kao brani ovaj ciganluk koji trenutno imamo. Tako u krug svake godine. Brane Tunovica, prosipaju price kako oni rade, vracaju dugove onih prethodnih, pa kad odu iz kluba udare po njima.
Haj neka je i tako, ali sta ti sad branis i koga? Mislim smijesno pisati o klubu gdje su novinari iz Al Jazire doslu u fudbalski klub koji ne zna sta je titula, evropa, prodaja igraca. Sad ce biti mirniji forum, ovi neki Pokémoni iz kluba su otisli da gledaju reprezentaciju, pa nece piskarati po forumu. Taman da ih provalite jer ne znate.
Haj neka je i tako, ali sta ti sad branis i koga? Mislim smijesno pisati o klubu gdje su novinari iz Al Jazire doslu u fudbalski klub koji ne zna sta je titula, evropa, prodaja igraca. Sad ce biti mirniji forum, ovi neki Pokémoni iz kluba su otisli da gledaju reprezentaciju, pa nece piskarati po forumu. Taman da ih provalite jer ne znate.
Gasimo seBojudaosinebu je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:37Znaci dize se kredit da se isplate plate, jel iduci potez broj koji ce zvati navijači?
J*** li ti familiju pitarsku hulahopka.MukiBek je napisao/la: ↑12 jun 2026, 20:36Meni su ovi najjaci poput ovog boya koji uvijek pljuje one prije, a nešto kao brani ovaj ciganluk koji trenutno imamo. Tako u krug svake godine. Brane Tunovica, prosipaju price kako oni rade, vracaju dugove onih prethodnih, pa kad odu iz kluba udare po njima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.