Joj ne mogu trpiti ovo nikako! Što sereš, bolan!? Ja još jednom ponavljam, bilo je nemoguće uraditi bilo šta od toliko policije! A ti i sam znaš, ako si bio na utakmici, jesmo li smjeli ili ne.Прпа ! je napisao/la:HAhaahha... e moj ti lepi momce , u blu u 2 sata na zeljeznickoj stanici je bilo 400 ljudi , plus vako ovo , tako da nemoj da pricas gluposti ... protiv buducnosti , ja prvi nisam iso ne zbog derbija , nego je to dan koji mi moja pravoslavna vjerva nalaze , da provedem kuci u miru i spokoju sa porodicom , sto bi ti kao veliki patriota trebao znati . al bozee moj , mi smo vam upali u grad , niste smjeli nista , nadjacali smo vas i u fudbalu i u navijanju . tako da raspite po forumima .. razumijem vas u potpunosti ?
Da krenem ispočetka... Znači, dvije noći prije utakmice smo vas čekali na stadionu, jer ste prethodnih godina imali običaj doći i išarati stadion, i vi, naravno, niste došli. Čak drugu noć kad smo vas čekali i kada smo vidjeli da vas nema, mi smo otišli kod vas u BL, nebi li neko naišao sa obilježjem, ali ni tad nismo imali sreće. Na dan utakmice, svi smo očekivali akciju i krenuli prema stanici, ali znali smo da se neće moći prići stanici u velikoj grupi, zbog policije, pa smo se podjelili u manje grupe, ali opet bezuspješno - drotova je bilo na svakom ćošku i zaustavljali su ljude, slikali, zapisivali, i ko god je nešto prigovorio, odveden je u stanicu! Znači tad nismo ništa mogli uraditi. Kad ste već izašli i napravili taj korteo, kod Robota se nas 80-90 zaletilo na vas, eto, kako vi kažete 400. I sami kažete da je između nas bilo samo par prašinara, a vi? Vi ste samo nastavili ka stadionu, još ste i ubrzali malo, što dokazuje da ste se prepali, tj. klinci su vam se prepali. Kažem ponovo, samo par vaših momaka je stalo i sačekalo da vide šta će biti. Taman kad smo vam došli na određenu blizinu, kornjače su te vaše momke ispendrečili, a ovih prašinara se u međuvremenu pojavilo više i krenuli su na nas. Mi smo se tu povukli, a vi ste taman prošli. Ali opet, mi se zaljećemo iza Robota na vas, ali i tamo je bilo brdo policije, samo par momaka je prošlo na vas. Ovi ostali su se morali vratiti i tu je počeo haos. Svi drotovi su od jednom počeli šibati i tad je bio kraj.
A mi smo toliko željeli taj kontakt sa vama, pa ti sad prosudi jesmo li smjeli!
Inače, značajan dio ekipe je "pao" u akciji "Bumerang", baš pred utakmicu sa Borcem. http://fotogiga.com/index.php?option=co ... e&Itemid=1
Ne znam šta bi bilo da su bili ti momci, i da nas je u tom trenutku, kod Robota, bilo onoliko koliko nas je bilo na stadionu!