Ja majke mi ne vjerujem sta vi pisete,evo sjedim,buljim u monitor,i mislim se,je l neka zajebancija,neka interna sala medju vama,koju mi ostali ne shvatamo?
Odakle vama pravo,uopste se porediti sa Lesinarima?I ne samo sa njima,nego sa bilo kojom navijackom grupom,bilo kojom!Ma sta je vama,ko se vas boji covjece boziji,jeste vi svjesni sta pisete?Vama se ljudi smiju koliko ste komicni,i koliko vam je mentalitet svakakav,samo ne navijacki.Svi vam se smiju,eto vjerujte meni na rijec,niko vas u Banjaluci ne smatra za navijacku grupu,niko.
Ovaj,najblaze receno,idiot,prica neke price,kako su oni,pazi oni,dosli u Banjaluku,traziti nekoga sa obiljezjima,kao oni su ti,vi ste ta grupa,idete u tudje gradove.

Evo ja umirem od smjeha.Koliko vas je doslo u Banjaluku,5?Ima vas na domacoj utakmici,na onoj livadi,brojkom kao neke osrednje ekipe iz Banjaluckog naselja.
Ponavljam,niko se vas ne boji,svi vam se smiju,eto vjerujte meni na rijec,kunem vam se cime god zelite!Smiju vam se ljudi,i uopste niste ni u malom mozgu,kao navijacka grupa.A kamoli neka huliganska.
Sto se tice saranja grafita,ili sta vec,pred proslo gostovanje,to je uradila grupica momaka,tacnije par,i uopste nije stav grupe to.Koliko sam ja upoznati.A vama to dodje kao kec na desetku,pa se naostrili,i seljacici dosli i isarali grafite.A svako normalan zna da se grafiti ne saraju,da je to nepisano pravilo.Ali kome ja pricam,zidu.
Sto se tice brojke koliko nas je bilo,samo cu reci da je u vozu bilo 400 sjedecih mjesta.Sva su bila zauzeta,jos su se ljudi gurali u kupeima u koje moze stati 6 ljudi,sjedilo je 8.I plus,ljudi su stajali u hodnicima.Pa eto vi procjenite da li lazemo,ili ne.
Sto se tice napadanja,vi ste se pokazali,i po mom misljenju,malo zajebucnuli,odnosno precjenili.

Malo nas je vise doslo nego sto ste planirali,pa ste se ukakili.
Eto,napravite vi sljedece sezone korteo kroz BL,pa cete vidjeti kako se to radi.
Pozdrav,i odradite koje gostovanje.Bar to.Skupi vas 100 pare,za gorivo i 2 auta,i nek deset momaka ide svako gostovanje.Vise ce ljudi to postovati.