Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Najavljuje se Gigovic ispred Tahirovica i SunjicaConfiance je napisao/la: ↑11 jun 2026, 18:44100%, nista od Edina sutra. Znaju igraci najbolje kakva je situacija u timu, a Ermedin nespretno izletio.Zglavkar je napisao/la: ↑11 jun 2026, 17:49Po Demirovićevim riječima, poprilično vuče da sutra neće startati.Jedna od glavnih tema uoči meča s Kanadom je izostanak kapitena Edina Džeke čiji je nastup od prve minute i dalje upitan, s obzirom da nije u punom trenažnom pogonu veći dio priprema.
"Džeko nam, naravno, fali. Fali nam taj kvalitet jer znamo da je on odličan igrač, to svi znamo."Ipak, sada drugi igrači moraju preuzeti odgovornost. Zato smo tu. Imamo dosta dobru i kvalitetnu ekipu, imamo stil igre koji svako od nas savršeno poznaje "Bilo da si na klupi ili van terena, svi znamo šta pratimo i šta nam je činiti. Ko zna, možda je ovo upravo prava prilika za druge igrače da bljesnu", rekao je Demirović.![]()
Ja imam osjecaj da ide Demirovic - Lukic u sam vrh. Ponovo 4-4-2.
Nesto sumnjam da ce Mahmica gurnuti od starta, a da Demirovic bude sam u napadu
Ima probleme s listom. Info je iz prve ruke tako da sutra pocinjemo bez njeg. Oslsbise nas povrede tamo gdje smo bas dobri bili sa Dzekom i Tabakovicem
Demirovic nije rekao ovako kako su citirali. Nista nije izletio kad poslusas direktno izjavu.UtdBiH21 je napisao/la: ↑11 jun 2026, 21:42Najavljuje se Gigovic ispred Tahirovica i Sunjica
Jarane ta povreda se vuce od Bajrama, tacnije dan pred Bajram bio u Asi na pregledu, otkud sad ovi lafo insajderi izlaze.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Bukvalno. 15 dana pricamo o povredi lista
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Kad su debila iz Laktasa doveli kao fizioterapeuta pojma nema debil
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Strašan tekst.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Barba je upravo rekao da je babuka spreman !!
"Edin će biti s nama, a s Harisom je prerano i u najboljem slučaju će on biti spreman u drugom meču. Edin je tu i spreman je. Očekivanja? Naravno da smo mi ekipa koja nema epitet favorita u prvenstvu po FIFA-inoj rang list, ali ne znam da postoji selektor koji će reći pred svoju prvu utakmicu da je došao da ispadne. Cilj je da odigramo dobro jer vjerujemo u sebe i na kraju krajeva da imamo dobar rezultat u grupi. Gledat ćemo da se fokusiramo na rezultat na kraju, a ne ljepotu igre"
"Edin će biti s nama, a s Harisom je prerano i u najboljem slučaju će on biti spreman u drugom meču. Edin je tu i spreman je. Očekivanja? Naravno da smo mi ekipa koja nema epitet favorita u prvenstvu po FIFA-inoj rang list, ali ne znam da postoji selektor koji će reći pred svoju prvu utakmicu da je došao da ispadne. Cilj je da odigramo dobro jer vjerujemo u sebe i na kraju krajeva da imamo dobar rezultat u grupi. Gledat ćemo da se fokusiramo na rezultat na kraju, a ne ljepotu igre"
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Nažalost, ja mislim da je to više taktika da Kanađani misle i spremaju se za dzeku, a da će igrati tek drugi meč. Kao što za Harisa pretpostavljam da će tek zaigrati i najboljem slučaju treći meč.
Ponosni osvajač kupa virtualne sportsport.ba BHT Premijer lige u prvoj sezoni.
Znam kako se prije prvog svjetskog 2014te pricalo kakva bi to bila steta da igrac kao dzekson nikad ne ode na svjetsko, a evo ga sad na drugom, zasluzio je i bas sam sretan zbog njega. Sad jos proci grupu i moze mirne glave i duse zavrsiti svjetsku karijeru
-
FerdinandF
- Kontakt:
Sergej reče prilično neodređeno: "Ediin će biti s nama."
Dakle, nike rekao ni da če igrati, ni da neće igrati.
I rekao je da gledaju malo šire, tj, kalkulišu za čitavu grupnu fazu.
Moguće da će ući s klupe, ako baš bude potrebe.
Ak ne, onda u drugoj.
Dakle, nike rekao ni da če igrati, ni da neće igrati.
I rekao je da gledaju malo šire, tj, kalkulišu za čitavu grupnu fazu.
Moguće da će ući s klupe, ako baš bude potrebe.
Ak ne, onda u drugoj.
Jesam li jedini koji preskace ove pateticne objave koje Ligata pise u njegovo ime? Nekako me iritiraju... 
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, Drum, Halix131, rishovski, rossonero85, Scholl, Sport90, visarionovich i 71 gost.