Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Bravo Barba majstore, obožavamo kada opetovano vršiš veliku nuždu u pogana usta forumskih debila.
Odličan, veliki bod!
Odličan, veliki bod!
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- feniksptica
- Kontakt:
Kralju sta vidis u Tahirovicu da niko drugi ne vidi, nisi bas toliki genije
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Poenta je bas u tome, mi ne mozemo igrat drugacije. U sredini i da nabijes 8 igraca neces napravit prevagu ako su svi invalidi s loptom u nogama. Jedini nacin na koji mozemo igrati je tvrdi divlji fudbal, a vjerujem da to i barba zna i zato i ne pokusava igrat s jednim napadacem, osim sad pred kraj kad je ubacio sunjica jos a izbacio napadaca.
I btw sunjiceva igra nogom je dosta underrated, sigurnije mi djeluje od tahira
naprijed rejal
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Čestitke našem selektoru na odličnoj taktici u skladu sa povrijeđenim igračima. Hvala na fenomenalnoj borbi, hvala na zasluženom osvojenom bodu.
Potrebna su nam još tri boda i idemo dalje
Potrebna su nam još tri boda i idemo dalje
I on i Sunjic isti, dodaj prvom do sebe, samo sto Tahirovic nekad uputi loptu naprijed a Sunjicu je svaka za Muharemovica i Katica.feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:22Kralju sta vidis u Tahirovicu da niko drugi ne vidi, nisi bas toliki genije
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Marokanci58
- Kontakt:
VOLI KOCKANJE, prenio ga sa pokeraškog stola na teren.
BRATSTVO GRAČANiCA
- JohnCleese
- Kontakt:
Demiroviceva realizacija nas koci da utakmice rjesavamo u svoju korist, ostalo sve top 
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ti si bas cesto glup likMarokanci58 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:32VOLI KOCKANJE, prenio ga sa pokeraškog stola na teren.
Ovaj je sebi zadao zadatak da bude veći maloumnik od Tobeta, ali onog je nemoguće stići.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:35Ti si bas cesto glup likMarokanci58 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:32VOLI KOCKANJE, prenio ga sa pokeraškog stola na teren.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Jedina mana je ovo povlacenje svaki put kad povedemo. Centra ne smijemo preci. Ostalo manje vise dobro.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ne vjerujem da je to striktno do nas, veceras je kanada diktirala tempo, i ocigledno je da nam njihov fudbal nikako ne odgovara
naprijed rejal
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Ma ovdje se najjasnije može izmjeriti koeficijent inteligencije kod pojedinih forumaša. U skladu sa mogućnostima nemoguće je ne zaključiti da stručni štab ne izvlače najviše od naših momaka.
Usput možemo spomenuti i da je naš selektor Sergej Barbarez postigao najduži niz bez poraza naše reprezentacije(devet urakmica), izjednačivši rekord Safeta Sušića iz 2013 godine
Usput možemo spomenuti i da je naš selektor Sergej Barbarez postigao najduži niz bez poraza naše reprezentacije(devet urakmica), izjednačivši rekord Safeta Sušića iz 2013 godine
Sveti je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:29Poenta je bas u tome, mi ne mozemo igrat drugacije. U sredini i da nabijes 8 igraca neces napravit prevagu ako su svi invalidi s loptom u nogama. Jedini nacin na koji mozemo igrati je tvrdi divlji fudbal, a vjerujem da to i barba zna i zato i ne pokusava igrat s jednim napadacem, osim sad pred kraj kad je ubacio sunjica jos a izbacio napadaca.
Ja 25 godina sanjam taj divlji, tvrdi fudbal, jer samo takav može donijeti rezultat limitiranim ekipama poput naše što se upravo i dešava.
Osvojen prvi bod na SP, idemo dalje, trebaju nam još tri protiv Katara i to je to. Švicarska šta bude bude, tu sam upisao poraz odmah nakon žrijeba, sve preko toga je odlično.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ima i najduži niz bez pobjede koja je ovo u nizu?Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:44Ma ovdje se najjasnije može izmjeriti koeficijent inteligencije kod pojedinih forumaša. U skladu sa mogućnostima nemoguće je ne zaključiti da stručni štab ne izvlače najviše od naših momaka.
7-8 zadnjih nikoga pobjedili nismo.
Gdje čes pobjediti igraš svaku utakmicu sa dva kockareva igraća manje, Tahirović i Demirović debeli.
BRATSTVO GRAČANiCA
To je nešto što gledamo otkad postoji fudbal. Ne povlače se ekipe svjesno, već protivnik izađe daleko od svog gola i vrši pritisak, a ti ako imaš kvalitet - kaznićeš ga s pola gasa. Mi taj kvalitet nemamo. Ozbiljna ekipa osvoji loptu i u dva dodavanja je ispred gola protivnika, tranzicija je čudo u današnjem fudbalu. Mi imamo samo jednog igrača koji bi to mogao iznijeti onako kako to moderni fudbal zahtijeva - Memića.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Ma mi smo ih mogli kazniti da je Demirovic dao za 2-0Virtu4l je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:48
To je nešto što gledamo otkad postoji fudbal. Ne povlače se ekipe svjesno, već protivnik izađe daleko od svog gola i vrši pritisak, a ti ako imaš kvalitet - kaznićeš ga s pola gasa. Mi taj kvalitet nemamo. Ozbiljna ekipa osvoji loptu i u dva dodavanja je ispred gola protivnika, tranzicija je čudo u današnjem fudbalu. Mi imamo samo jednog igrača koji bi to mogao iznijeti onako kako to moderni fudbal zahtijeva - Memića.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Preslikana utakmica kao protiv Austrije i nazalost nista nauceno nije.
Opet pogresan igrac ostaje u igri, sredine nigdje nema i tako.
Bod je prebitan za dalju kalkulaciju a kako cemo dalje je pitanje.
Danas smo igrali kolilo nam je Kanada dozvolila a to je bilo vrlo malo.
Opet pogresan igrac ostaje u igri, sredine nigdje nema i tako.
Bod je prebitan za dalju kalkulaciju a kako cemo dalje je pitanje.
Danas smo igrali kolilo nam je Kanada dozvolila a to je bilo vrlo malo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zato sto su nas vile pronosale da ne primimo 3 komada. Jesil ti uopste gledao utakmicu vanbracni sine svog amidze?
Igrali su krkanski bas, sudija nije bio korektan. Ali opet mislim da dobar dio razloga za izgubljenu pobjedu su lose izmjene. Izvaditi dva krila ubaciti jedno. Kakva je to formacija uopste bila.
Alajbegovic se nije mogao sastavit s loptom jer su 4 u svakom momentu bili snjim, znali su da nema kome dodati da nastavi napad. 50% krivica mora biti Barbarezova.
Alajbegovic se nije mogao sastavit s loptom jer su 4 u svakom momentu bili snjim, znali su da nema kome dodati da nastavi napad. 50% krivica mora biti Barbarezova.
Veceras ti Jovo vratio sa kamatama a Memic za dlakuhurem je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:54Ništa, ide na uigranu formaciju i nema se tu šta zamjeriti.
Očito se stručni stab odlučio na dominaciju u skoku protiv njihovih stopera prilikom ispucavanja lopte - da se neka lopta spusti ili posjed sacuva jer ce Vasilj sigurno mnogo ispucavanja imati usljed presinga protivnika, ali i naših centarsuteva sa strane da imamo dominaciju u skoku, koliku toliku jer su naša dva napadača visociji od svojih čuvara.
Tipujem na Memica i Lukica ovaj put (mada sam i prošli put tipovao na Lukica pa me nije ispoštovaoali dobro, bila je prijateljska)
Sretno nam bilo.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Bing [Bot], Burberry46, Confiance, darker10, dukipajser, EnesSS, Goalgetter, Google Adsense [Bot], IgmanskiVukovi, Lekqqq1921, Matterhorn22, Shevko, Sheyi, TefalTava, tuzlanskinacin, unavita i 151 gost.