Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine
Odličan, veliki bod!
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- feniksptica
- Kontakt:
BOT (ponude u inbox)
Poenta je bas u tome, mi ne mozemo igrat drugacije. U sredini i da nabijes 8 igraca neces napravit prevagu ako su svi invalidi s loptom u nogama. Jedini nacin na koji mozemo igrati je tvrdi divlji fudbal, a vjerujem da to i barba zna i zato i ne pokusava igrat s jednim napadacem, osim sad pred kraj kad je ubacio sunjica jos a izbacio napadaca.
I btw sunjiceva igra nogom je dosta underrated, sigurnije mi djeluje od tahira
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Potrebna su nam još tri boda i idemo dalje
I on i Sunjic isti, dodaj prvom do sebe, samo sto Tahirovic nekad uputi loptu naprijed a Sunjicu je svaka za Muharemovica i Katica.feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:22Kralju sta vidis u Tahirovicu da niko drugi ne vidi, nisi bas toliki genije
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
-
Marokanci58
- Kontakt:
- JohnCleese
- Kontakt:
Svabo je to...
-
rimljanin90
- Kontakt:
Ti si bas cesto glup likMarokanci58 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:32VOLI KOCKANJE, prenio ga sa pokeraškog stola na teren.
Ovaj je sebi zadao zadatak da bude veći maloumnik od Tobeta, ali onog je nemoguće stići.rimljanin90 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:35Ti si bas cesto glup likMarokanci58 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:32VOLI KOCKANJE, prenio ga sa pokeraškog stola na teren.
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A ne vjerujem da je to striktno do nas, veceras je kanada diktirala tempo, i ocigledno je da nam njihov fudbal nikako ne odgovara
-
Slobodanpad1945
- Kontakt:
Usput možemo spomenuti i da je naš selektor Sergej Barbarez postigao najduži niz bez poraza naše reprezentacije(devet urakmica), izjednačivši rekord Safeta Sušića iz 2013 godine
Sveti je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:29Poenta je bas u tome, mi ne mozemo igrat drugacije. U sredini i da nabijes 8 igraca neces napravit prevagu ako su svi invalidi s loptom u nogama. Jedini nacin na koji mozemo igrati je tvrdi divlji fudbal, a vjerujem da to i barba zna i zato i ne pokusava igrat s jednim napadacem, osim sad pred kraj kad je ubacio sunjica jos a izbacio napadaca.
Ja 25 godina sanjam taj divlji, tvrdi fudbal, jer samo takav može donijeti rezultat limitiranim ekipama poput naše što se upravo i dešava.
Osvojen prvi bod na SP, idemo dalje, trebaju nam još tri protiv Katara i to je to. Švicarska šta bude bude, tu sam upisao poraz odmah nakon žrijeba, sve preko toga je odlično.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ima i najduži niz bez pobjede koja je ovo u nizu?Slobodanpad1945 je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:44Ma ovdje se najjasnije može izmjeriti koeficijent inteligencije kod pojedinih forumaša. U skladu sa mogućnostima nemoguće je ne zaključiti da stručni štab ne izvlače najviše od naših momaka.
Usput možemo spomenuti i da je naš selektor Sergej Barbarez postigao najduži niz bez poraza naše reprezentacije(devet urakmica), izjednačivši rekord Safeta Sušića iz 2013 godine
7-8 zadnjih nikoga pobjedili nismo.
Gdje čes pobjediti igraš svaku utakmicu sa dva kockareva igraća manje, Tahirović i Demirović debeli.
To je nešto što gledamo otkad postoji fudbal. Ne povlače se ekipe svjesno, već protivnik izađe daleko od svog gola i vrši pritisak, a ti ako imaš kvalitet - kaznićeš ga s pola gasa. Mi taj kvalitet nemamo. Ozbiljna ekipa osvoji loptu i u dva dodavanja je ispred gola protivnika, tranzicija je čudo u današnjem fudbalu. Mi imamo samo jednog igrača koji bi to mogao iznijeti onako kako to moderni fudbal zahtijeva - Memića.
Ma mi smo ih mogli kazniti da je Demirovic dao za 2-0Virtu4l je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:48
To je nešto što gledamo otkad postoji fudbal. Ne povlače se ekipe svjesno, već protivnik izađe daleko od svog gola i vrši pritisak, a ti ako imaš kvalitet - kaznićeš ga s pola gasa. Mi taj kvalitet nemamo. Ozbiljna ekipa osvoji loptu i u dva dodavanja je ispred gola protivnika, tranzicija je čudo u današnjem fudbalu. Mi imamo samo jednog igrača koji bi to mogao iznijeti onako kako to moderni fudbal zahtijeva - Memića.
Opet pogresan igrac ostaje u igri, sredine nigdje nema i tako.
Bod je prebitan za dalju kalkulaciju a kako cemo dalje je pitanje.
Danas smo igrali kolilo nam je Kanada dozvolila a to je bilo vrlo malo.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Zato sto su nas vile pronosale da ne primimo 3 komada. Jesil ti uopste gledao utakmicu vanbracni sine svog amidze?
Alajbegovic se nije mogao sastavit s loptom jer su 4 u svakom momentu bili snjim, znali su da nema kome dodati da nastavi napad. 50% krivica mora biti Barbarezova.
Veceras ti Jovo vratio sa kamatama a Memic za dlakuhurem je napisao/la: ↑12 jun 2026, 19:54Ništa, ide na uigranu formaciju i nema se tu šta zamjeriti.
Očito se stručni stab odlučio na dominaciju u skoku protiv njihovih stopera prilikom ispucavanja lopte - da se neka lopta spusti ili posjed sacuva jer ce Vasilj sigurno mnogo ispucavanja imati usljed presinga protivnika, ali i naših centarsuteva sa strane da imamo dominaciju u skoku, koliku toliku jer su naša dva napadača visociji od svojih čuvara.
Tipujem na Memica i Lukica ovaj put (mada sam i prošli put tipovao na Lukica pa me nije ispoštovaoali dobro, bila je prijateljska)
Sretno nam bilo.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, atomac123, AzRimiRzA, b00t, Bing [Bot], bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, brig, Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, deda, delko, Elddar, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hazre, Helemnejse, Iniesta12, karajlo, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, komax, Kylian, lakilone, LeCoq, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, mercurial, Mocvara1991, MostarNeretva, Muumii, NeRi_K, omanovski, pama, Paromlinac, PeppermintSA, Principatus, RajvoSa89, RaZuti, rossonero85, rukometubih23, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Shategabri, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, Smaja, Soba, StevieG8, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wlad55, worchester i 485 gostiju.