Brzo se zaboravljaju te stvari. Forumska struka uvijek nezadovoljna i nezasita. Protiv 30. ekipe svijeta, i pri tome domacin na otvaranju prvenstva, mi odigramo nerijeseno i imamo se pravo zaliti na stotinu stvari. A vec za par mjeseci mi cemo itekako stociti na rang listi zajvaljujuci ovim utakmicama i rezultatima. Bice i poraza, napetice period losih rezultata i krize u nasem timu, tad ce opet se naklatiti na ledja selektoru i igracima jedni te isti negativci i samoprozvani strucnjaci za vodjenje ekipa, vezni red i postizanje golova. Bice to turbulentni dani za nas forum i pozitivce koje ce i tad vjerovati u nasu ekipu.Celtic je napisao/la: ↑12 jun 2026, 23:49Svi smo stručnjaci, svi smo pod dojmom, svi mi pametujemo evo, ali sjetite se ljudi prije tačno "skoro" godinu dana mi smo jedva San Marina u Zenici dobili i to da nije dao gol Džekson. Budite sretni pa smo tu, malo se narod opustio, gradovi su nam se probudili, nešto se dešava, nešto se nada. Svi bi mi voljeli da budem prvaci, prvi ja evo, ali zar nije lijepo evo imamo našu zemlju na svjetskom, umjesto da su nočas igrali Kanada - Italija, ne bi 10 - 20 % ljudi gledalo utakmicu, ovako se stvorila neka euforija, bar jedan mjesec da zaboravimo gdje živimo i šta nas sve u životu ubija lagano. Treba da smo sretni i da uživamo da nas negdje ima, poslije će biti analiza, kritika, trebamo i mi malo loptu spustiti, nije da se radi o nekoj velikoj naciji, dovoljno je da si Italiju izbacio, to je kao da si osvojio svjetsko prvenstvo.
12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Beduin
- Kontakt:
Re: 12.06.2026 Bosna i Hercegovina - Kanada
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Posto sam popljuvao ona tri degena danas jer sam pogodio da 5 igraca nece igrat. Doduse promasio sam da Dzeko 10 min ce igrat, ipak je Sunjic taj koji je igrao 10 min, zanima me hocel dzeko i tabak bit spremni sledecu?
Sve mi je jasno i ideja i rezultat al dje nestade onih 30.000 nasih u Torontu 
'Papak se nikad gradu nece prilagoditi. Citav zivot ce probati preko reda, bacat ce otpad na ulicu i ako mu kazes: 'Ispalo Vam nesto', on ce te pokusati prebiti, ako zakljuci da je jaci od tebe' by SZ
- Beduin
- Kontakt:
Hajde mrš odavdje sa svojim negativnim predikcijama i kenjanjem u prazno evo sedmicama unazad.
075 ❤
075 ❤
Dobro je sto jutros nisu remizirali Cesi i Koreanci. Tako da tu ko bude na 3 mjestu vjerovatno nece imati 4 boda nego manje 
Debilu nisu to negativne predikcije, nego sezone nikad duze sa vise utakmica, logicki je da imas 3 do 5 povrijedjenih. Drugo sto vi sve debili gledate negativno kao da se ja radujem tim povredama.
Ko da ja volim da mora igrat Demirovic ili Bazdar u spicu umjesto Dzeke.
Odma se uspalite ko kerovi.
Sta trebam samo govorit; InshAllah ozdravit ce Dzeko, igrat ce. Jedno je zelje, drugo je realnost.
Mislim da bi admin trebao banovati ove debile što vrijeđaju momke i Barbu.
Stidite se i pravac psihijatru.
Stidite se i pravac psihijatru.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ima li neki link za snimak utakmice?
- Beduin
- Kontakt:
Retardi poput tebe vazda odaju dojam da uzivaju u svemu losem sto se desava u i oko repke, jer da nije tako pisali biste nesto dobro sto vidite i nadali se boljem. Ali jok, debilcine raspale unaprijed navlace baksuzluk i znaju koliko ce biti povreda i kako cemo biti losi. A mi i dalje igramo SP, ne gubimo, uzivamo u svakom osvojenom bodu, himnoj nase zemlje, zastavi na tribinama, lijepom potezu nasih igraca. A vi idioti se nastavite nasladjivati i mahanisati svakom igracu koji je by the way uspjesniji od tebe i takvih poput tebe.dedo26 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:13Debilu nisu to negativne predikcije, nego sezone nikad duze sa vise utakmica, logicki je da imas 3 do 5 povrijedjenih. Drugo sto vi sve debili gledate negativno kao da se ja radujem tim povredama.
Sta trebam samo govorit; InshAllah ozdravit ce Dzeko, igrat ce. Jedno je zelje, drugo je realnost.
Zato kazem, mrš sa foruma i svi cemo biti rahat.
075 ❤
075 ❤
Pa sta sam to ja, onaj Torabi pa da energijom privlacim malerluk repki. Previse gledas Anu Bucevic i manifestovanje.Beduin je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:24Retardi poput tebe vazda odaju dojam da uzivaju u svemu losem sto se desava u i oko repke, jer da nije tako pisali biste nesto dobro sto vidite i nadali se boljem. Ali jok, debilcine raspale unaprijed navlace baksuzluk i znaju koliko ce biti povreda i kako cemo biti losi. A mi i dalje igramo SP, ne gubimo, uzivamo u svakom osvojenom bodu, himnoj nase zemlje, zastavi na tribinama, lijepom potezu nasih igraca. A vi idioti se nastavite nasladjivati i mahanisati svakom igracu koji je by the way uspjesniji od tebe i takvih poput tebe.dedo26 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:13Debilu nisu to negativne predikcije, nego sezone nikad duze sa vise utakmica, logicki je da imas 3 do 5 povrijedjenih. Drugo sto vi sve debili gledate negativno kao da se ja radujem tim povredama.
Zato kazem, mrš sa foruma i svi cemo biti rahat.
Naravno da se nadam boljem, ali sam uvijek 100% realan i ne volim taj lazan optimizam. Nisam ja pljuvac repke, za mene je recimo Demirovic jos uvijek dobar spic i jos X stvari podrzavam repku sto mnogi ne bi. Nego pola vas ne konta, imate zivce tanke ko baslija pa se odma palite nesto, ko da ste prezivjeli PTSD, al moguce da ovdje ima i ljudi u ratu koji su bili.
Relaksirajte se malo, i ti i onaj samke u koga je svaka treci post psovka neka ili vrijedjanje. Imate leksaurine na recept, ako vec ne mozete ovako da se smirite.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Dajte link za snimak utakmice pliz
Evo upravo ide snimak na Areni.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
FerdinandF
- Kontakt:
Muharemovic igrac utakmice. Tahirovic je toliko utakmica odigrao za repku i imao je dosta sansi da pokaze ima li ista dobro u njemu kao igracu, da li doprinosi ekipi svojom igrom al ništa evo 3 godine kako je tu.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Katić se monački naispado danas
Ovaj nas vezni red me tako nervira i sto stoji sve na istom Barbarez nista ne mijenja vec 6 ili 7 utakmica ako vec nemamo vezni red ostavi makar Sunjica i ubaci ostalo krila napadace i Memica i Alajbegovica i Mahmica i götovo
Nama u reprezentaciji fali samo jedanigrač tipa Madžida Šošića ili Stefana Savića. Takav tip bi totalno promijenio koncept igre.
- BuggyTheClown
- Kontakt:
Svašta, lik igrač utakmice na flashscoreu.
Uglavnom, tek sam se vratio kući i to pod dozom, ali navikao sam da ne čitam komentare sa foruma, tu su najveće neznalice i trolovi. Jako zrela utakmica sa naše strane, oni dali na guzove gol. Imamo sreću i nesreću što za nas igra najloši napadač a da je dobar igrač ikad, ali eto, šta da se radi. Nadam se da će ga pročepiti protiv Katara. Njih se bojim jer smo katastrofa kad nam daš loptu, a oni uopšte nisu loši kakvim ih se ovdje predstavlja. Dobra tekma, dobar rezultat, i dobra predstava naših. Uzdravlje, uživajte, gledajte tekme napolju nek nas ima, i drkajte ako se frustrirani.
⚜️
ti sto gledaju brojke sa flashscore, sofascore, fotmob, i koju jos i misle da to ista znaci su najvece neznalice od ikoga.BuggyTheClown je napisao/la: ↑13 jun 2026, 02:26Svašta, lik igrač utakmice na flashscoreu.![]()
Uglavnom, tek sam se vratio kući i to pod dozom, ali navikao sam da ne čitam komentare sa foruma, tu su najveće neznalice i trolovi. Jako zrela utakmica sa naše strane, oni dali na guzove gol. Imamo sreću i nesreću što za nas igra najloši napadač a da je dobar igrač ikad, ali eto, šta da se radi. Nadam se da će ga pročepiti protiv Katara. Njih se bojim jer smo katastrofa kad nam daš loptu, a oni uopšte nisu loši kakvim ih se ovdje predstavlja. Dobra tekma, dobar rezultat, i dobra predstava naših. Uzdravlje, uživajte, gledajte tekme napolju nek nas ima, i drkajte ako se frustrirani.![]()
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, al87, Bosnjo22, Goalgetter, invincible1921, KarlMarx, kouadio, Shevko, Sheyi, tuzlanskinacin i 113 gostiju.