Sanjao sam majko, Zmajevi se vrate
I donose pehar ispred Vječne vatre
Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
Kapitenu, povedi nas!
Ulazi u 60. minuti i zabija za pobjedu. 
-
MostarNeretva
- Kontakt:
Edine majstore uzivaj

Nismo svjestni koliko nam je vazan...
Stvarno je nezahvalno prema javnosti o statusu povrede.
Barbarez svaki put govori tu je s nama,iako je u mjesec dana odradio 2,3 treninga s ekipom.....
Nakon SP s Spahom pod ruku i na noge Pejcinovicu s brojem i dresom kao idealnom nasljedinku....
Barbarez svaki put govori tu je s nama,iako je u mjesec dana odradio 2,3 treninga s ekipom.....
Nakon SP s Spahom pod ruku i na noge Pejcinovicu s brojem i dresom kao idealnom nasljedinku....
-
Marokanci58
- Kontakt:
Jeb.iga ako i protiv Švice ne budes mogao igrati legendo onda izadji i reci sta je. Kakva povreda i đavo. Najveci si ikada, svi te volimo ali ako ne mozes se kretati zbog godina izadji i reci ne mogu ali tu sam kao podrška.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ma gdje ne moze lik je odigrqo prije 2 mjeseca 90 linita u Velsj i 120 minuta u Zenici visokog intenziteta..Nqkon togs zbig ramena pauzirao 2 mjeseca ali se vratio u Salke u zadnjim utakmicama po 20 minita...Medjutim ostaje mi mistwrija da u 70 minuti ga nw uvede kad vidi da smo pali i da Kanadjani nas opsjedaju jer njegova mirnoca da iözadrzi loptu zagradi i odlpzi na stranu bi nam odmarale citavu ekipu ovako smo bili naspanovani 90 minuta
-
FerdinandF
- Kontakt:
Zato sto neće odigrat ni minute na prventstvu jer je porijedjen.
U ovakvim situacijama se ne govori realno stanje povrede i šta se dešava. Protivnik svoju defanzivu zasniva na tome ima li Edina ili nema, zato ne treba da znaju.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Tu je... Bice spreman protiv Svice.
Mi se branimo ko Atletico Madrid al vezni red 0 ne mozemo 3 pasa uvezat
Kako fali njegovo gradjenje ledjima...
Bez Dzeke nas ovo ceka! Patnja! Najebali smo, samo tako...
Bez Dzeke nas ovo ceka! Patnja! Najebali smo, samo tako...
-
Marokanci58
- Kontakt:
Hajde legendo udji 60 minuta odigraj sa jednom nogom i rukom si babo za sve. Šta ti više majstore tri mjeseca pauziras. Spasi nas.
BRATSTVO GRAČANiCA
Pa Sergej reče da je trebao ući ali Sejina prinudna izmjena je to poremetila. Nismo imali više izmjena.Zgemboo89 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:00Ma gdje ne moze lik je odigrqo prije 2 mjeseca 90 linita u Velsj i 120 minuta u Zenici visokog intenziteta..Nqkon togs zbig ramena pauzirao 2 mjeseca ali se vratio u Salke u zadnjim utakmicama po 20 minita...Medjutim ostaje mi mistwrija da u 70 minuti ga nw uvede kad vidi da smo pali i da Kanadjani nas opsjedaju jer njegova mirnoca da iözadrzi loptu zagradi i odlpzi na stranu bi nam odmarale citavu ekipu ovako smo bili naspanovani 90 minuta
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Nek ne zaje....bava sada. Protiv Svi mora kao zdrav i spreman, zapoceti. Sa 40 mu je iz vedra neba palo SP i sad sipak.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kockar je prevarant i lažov ne vjeruj šta prica.Zeko87 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:10Pa Sergej reče da je trebao ući ali Sejina prinudna izmjena je to poremetila. Nismo imali više izmjena.Zgemboo89 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:00Ma gdje ne moze lik je odigrqo prije 2 mjeseca 90 linita u Velsj i 120 minuta u Zenici visokog intenziteta..Nqkon togs zbig ramena pauzirao 2 mjeseca ali se vratio u Salke u zadnjim utakmicama po 20 minita...Medjutim ostaje mi mistwrija da u 70 minuti ga nw uvede kad vidi da smo pali i da Kanadjani nas opsjedaju jer njegova mirnoca da iözadrzi loptu zagradi i odlpzi na stranu bi nam odmarale citavu ekipu ovako smo bili naspanovani 90 minuta
Kaže trebao ući BABUKA zadnjih 10-15 minuta ali nije zbog izmjene Kolašinca a IZMJENA BILA U 85 MINUTI !
Opet ne mogu da vjerujem neko ko 20 godina igra najveci mogući level skoro karijera bez povreda kod Edina i da ne moze 30 minuta uci sinoc nestvarno.
Razumijem ja godine i sve ali 30 minuta je 30 minuta. SVJETSKO PRVENSTVO ČOVJECE BEZ LIDERA.
3 mjeseca da ne moze pogoditi formu i tempirati da odigra barem protiv Švice 55-60 min. Meni tu nešto ne štima.
BRATSTVO GRAČANiCA
Ti si jedini prevarant i lazov jer si izlevatio raju s foruma da letis za KanaduMarokanci58 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:41Kockar je prevarant i lažov ne vjeruj šta prica.Zeko87 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:10Pa Sergej reče da je trebao ući ali Sejina prinudna izmjena je to poremetila. Nismo imali više izmjena.Zgemboo89 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:00Ma gdje ne moze lik je odigrqo prije 2 mjeseca 90 linita u Velsj i 120 minuta u Zenici visokog intenziteta..Nqkon togs zbig ramena pauzirao 2 mjeseca ali se vratio u Salke u zadnjim utakmicama po 20 minita...Medjutim ostaje mi mistwrija da u 70 minuti ga nw uvede kad vidi da smo pali i da Kanadjani nas opsjedaju jer njegova mirnoca da iözadrzi loptu zagradi i odlpzi na stranu bi nam odmarale citavu ekipu ovako smo bili naspanovani 90 minuta
Kaže trebao ući BABUKA zadnjih 10-15 minuta ali nije zbog izmjene Kolašinca a IZMJENA BILA U 85 MINUTI !
Opet ne mogu da vjerujem neko ko 20 godina igra najveci mogući level skoro karijera bez povreda kod Edina i da ne moze 30 minuta uci sinoc nestvarno.
Razumijem ja godine i sve ali 30 minuta je 30 minuta. SVJETSKO PRVENSTVO ČOVJECE BEZ LIDERA.
3 mjeseca da ne moze pogoditi formu i tempirati da odigra barem protiv Švice 55-60 min. Meni tu nešto ne štima.
Št ahoćeš da kažeš da smo bili super u napadu pa nije bilo potrebe za njim ili ?Marokanci58 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:41Kockar je prevarant i lažov ne vjeruj šta prica.Zeko87 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:10Pa Sergej reče da je trebao ući ali Sejina prinudna izmjena je to poremetila. Nismo imali više izmjena.Zgemboo89 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:00Ma gdje ne moze lik je odigrqo prije 2 mjeseca 90 linita u Velsj i 120 minuta u Zenici visokog intenziteta..Nqkon togs zbig ramena pauzirao 2 mjeseca ali se vratio u Salke u zadnjim utakmicama po 20 minita...Medjutim ostaje mi mistwrija da u 70 minuti ga nw uvede kad vidi da smo pali i da Kanadjani nas opsjedaju jer njegova mirnoca da iözadrzi loptu zagradi i odlpzi na stranu bi nam odmarale citavu ekipu ovako smo bili naspanovani 90 minuta
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Edincapitano, Enigmaa, laznokrilo, Matterhorn22, TETRAPAK i 87 gostiju.