De brisi ovo. Gdje ces napisati ovakvu stvar...
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Demirovic ne moze igrati drugog napadaca sa klasicnom devetkom, a Stuttgartu igra sa Undavom koji je vrlo slican njemu. Kod nas u repki najbolji bi bio na poziciji amf, ima kondicije da navlaci protivnicke igrace na sebe i da razigrava nasa krila koja svakako trebaju pomoc
Ima puno greski u zavrsnici, trebali bi mu barbarez ili dzeko objasniti da se obje noge moraju korisiti
Ima puno greski u zavrsnici, trebali bi mu barbarez ili dzeko objasniti da se obje noge moraju korisiti
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 13 jun 2026, 01:03, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Necu da citiram ovo SRANJE napisano na prosloj strani. Ko ti dade internet u picku materinu
Zadnja izmjena: 313, dana/u 13 jun 2026, 01:02, ukupno mijenjano 2 puta.
Walk on
Iskupljuje se Demirović s 2 gola protiv Švice 
Glavu gore momak i ne citaj bolesne komentare po internetu. 
Rose joins Oscar Robertson, Michael Jordan, Jerry West, Larry Bird, LeBron James and Dwyane Wade among those only able to average at least 25 points, 7.5 assists and four rebounds in a season.
FK DELFIN NEUM
FK DELFIN NEUM
- invincible1921
- Kontakt:
Ja nemam rijeci fkt..necu da ga pljujem al sve sam se nadao proigrace do vcrs..
=\_1921_/=
Pa ona sansa da odemo na 2 0 sam pred golmanom i nije znao sta ce kreno bezveze da dribla na kraju ni sut ni dribling nista da je makar zavalio pod oblakeinvincible1921 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:21Ja nemam rijeci fkt..necu da ga pljujem al sve sam se nadao proigrace do vcrs..
- invincible1921
- Kontakt:
Evo gledam snimak i nerviram seZgemboo89 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:28Pa ona sansa da odemo na 2 0 sam pred golmanom i nije znao sta ce kreno bezveze da dribla na kraju ni sut ni dribling nista da je makar zavalio pod oblakeinvincible1921 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 01:21Ja nemam rijeci fkt..necu da ga pljujem al sve sam se nadao proigrace do vcrs..
=\_1921_/=
-
Bordeaux433
- Kontakt:
Kean u barazu je isto isao sam na Vasilja pa... kao sto sam vec rekao fudbal nije igrica, zabice ga kad nam najvise bude trebalo.
Jos uvijek ne mogu da pređem preko onoga. Pa jbt da je na bilo koji nacin opucao po onoj lopti zabio bi, ili da je plasira ili da je potkopa, sto je bilo i najlogicnije obzirom da je golman vec bio na zemlji. On je odabrao najgoru mogucu opciju.
Lik vec sad ima dosta epskih promasaja u reprezentaciji
Lik vec sad ima dosta epskih promasaja u reprezentaciji
Srce, čast i ponos!
-
FerdinandF
- Kontakt:
Kean je barem ošutao, a prije toga i zabio.
-
Marokanci58
- Kontakt:
Ovaj debeli trnokop će imati statistiku u reprezentaciji 100 nastupa i 4 gola kao CF sunce ti yebem. Osim toga ne zna ni primiti loptu pa razigrati na stranu, suviše mali da dobije zračni duel. Njegov doprinos nije NULA nego minus i šteta za reprezentaciju kao i Tahirović krezavi koji nikada u karijeri kao zadnji vezni neće iznijeti loptu sa svoje polovine na protivničku jer je nesposoban ali eto kockar se inati naciji sa tom dvojicom krampi.
BRATSTVO GRAČANiCA
Vidi ovog, otisao u Kanadu da gleda reprezentaciju (ako ne laze), a 3 sata bez prestanka pljuje i igrace i selektora. Kakav mentalni sklop. 
Lik je jednostavno panjina. Mozemo mu mi hvaliti work rate bez lopte do prekosutra. Covjek je protiv Velsa fulao 3 mrtva zicera, veceras isto zicer nad zicerima za 2:0. Msm lik ima 4 gola u 40 i koliko vec meceva. Jednostavno je panj i nema mu pomoci. U turnirskim takmicenjima ce nas 10 puta vise kostat njegova nesposobnost da zavrsi kako treba nego sto ce nam donijet to sto trci ko konj. Daj Boze da me popisa i zabije 2 Svici pa jos 2 i Kataru al to je naucna fantastika.
Slijvotres ostaje smSljivotres. Daleko daleko najgori igrac u repci. Prodisali bi bez njeg. PANJ
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- RollingPaper
- Kontakt:
Hajd svakom se desi da fula nekad, ali covjek za reprezentaciju fula sve zivo, evo 5 godina. Svima se ogadio i treba ga ohladit sljedecu utakmicu. Nemam nista licno protiv momka, al mislim da psihicki nije dobro. Mislim da je bolje i za nas i za njeg da se ohladi malo.
Zadnja izmjena: RollingPaper, dana/u 13 jun 2026, 02:07, ukupno mijenjano 2 puta.
Trenutno korisnika/ca: džakailibu, Fudo, GrbavicaHrammm, Hazre, Iniesta12, JavierBosnia, MostarskaKotlina, Sheyi, Tihi, tuzlanskinacin i 76 gostiju.