Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Na dnu teksta imate klip gdje Rade Bogdanović u svom stilu komentariše šansu Demirovića.
"Sine kad ćeš ga dati ako nećeš sad. Sad ga daš i nikad više, to je to."
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/fifa- ... a_internal
"Sine kad ćeš ga dati ako nećeš sad. Sad ga daš i nikad više, to je to."
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- signalidunapark
- Kontakt:
Tek sad vidim, pa on je išao zaobilazit golmana.Virtu4l je napisao/la: ↑13 jun 2026, 08:40Na dnu teksta imate klip gdje Rade Bogdanović u svom stilu komentariše šansu Demirovića.
"Sine kad ćeš ga dati ako nećeš sad. Sad ga daš i nikad više, to je to."![]()
Dragi Ermedine.
kako sam ljut bio poslije ovog zicera, nemere se opisati. Pa dragi demire kako te vise braniti od onog klaunasa u pm:-)
ostaje nam jos uvijek ovo zakljucno Radetovo..ali mnogo se trosi u defanzivi:-)
ostaje nam jos uvijek ovo zakljucno Radetovo..ali mnogo se trosi u defanzivi:-)
Ovo se više ne može braniti. Ugrozio je plasman na SP, ugrozio je prolazak grupe, pobjedu na SP što je nešto veliko. Jednostavno nema više elemenata da ga se brani.
Znam ja da će on nekad zabiti gol, pa će ovi odmah da grakću "miševi u rupe" i slično, ali taj gol ili eventualni golovi neće ništa promijeniti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Iskreno da je osutao pa otisla preko gola ili pogodila okvir gola stvarno mi ne bi bilo krivo al onakvu šansu imati i i i i ništa
Ne kritiziram ga stvarno jer volim takve borbene igrace, ali polako mi ga zao, i imao sam osjećaj da poslije one šanse pao psihički a u fizički totalno, šteta sto Seo nije mogao nastaviti siguran sam da bi ga Barba izvadio.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
ja sam ga branio dok je rudario za dzeku i fakat je cesto morao trcati za dvojicu, ali meni je postalo bas nevjerovatno da igrac koji zabjja 15+ golova svake sezone u klubu, obuce 2 lijeve kopacke svaki put kada igra za repku. Bas nevjerovatno.Virtu4l je napisao/la: ↑13 jun 2026, 08:58
Ovo se više ne može braniti. Ugrozio je plasman na SP, ugrozio je prolazak grupe, pobjedu na SP što je nešto veliko. Jednostavno nema više elemenata da ga se brani.
Znam ja da će on nekad zabiti gol, pa će ovi odmah da grakću "miševi u rupe" i slično, ali taj gol ili eventualni golovi neće ništa promijeniti.
Nemas ga sta od mene branit ja nit sam mu kad psovao nit ista.
Samo mi je ovo sve normalno, nije nista novo i neocekivano, valjda navikao.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- Principatus
- Kontakt:
Demirovic nazalost mora na klupu u sljedecoj utakmici, nemozemo sebi priustiti da cekamo da on proradi. Ili Barbarez mora nesto mijenjati na igri kako bi mu prilagodili stil, da postane efektivan kao i u Stuttgartu. No problem je sto on masi zicere konstanto, to je najveci problem, tu nece nikakva promjena u nasoj igri ista promijenuti.
Bolje je pojacati sredinu sa jos jednim igracem ili Dzeko+Lukic, Dzeko+Tabakovic. Sad ce neki reci kako su ti igraci suvise slicni fizicki itd. nema veze, oni pogadjaju, daju golove, to nam treba. Demirovicu dati kasnije ponovo sansu protiv Katara 30 minuta ili poslije SPa, da proradi, ali ne na SPu vise.
Bolje je pojacati sredinu sa jos jednim igracem ili Dzeko+Lukic, Dzeko+Tabakovic. Sad ce neki reci kako su ti igraci suvise slicni fizicki itd. nema veze, oni pogadjaju, daju golove, to nam treba. Demirovicu dati kasnije ponovo sansu protiv Katara 30 minuta ili poslije SPa, da proradi, ali ne na SPu vise.
Zadnja izmjena: Principatus, dana/u 13 jun 2026, 09:11, ukupno mijenjano 1 put.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Ma on stvarno rudari i izbori aut za nas, natjera ih da ispucaju i sl. i to u mnogo navrata tokom utakmice ali ovo sa zicerima prelazi svaku mjeru. Ja ga ne bi na klupu jer odgovara ovom stilu igre. Ali vise ni nemam nadu da ce procepiti.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nek igra do kraja turnira ali za kvalifikacije na EURO nam je potreban GOLGETER!
Pa vjerovatno. I ono kad i ako da gol, vrlo vjerovatno ce neko napisati gdje su hejteri, a mora od ovoliko utakmica ubosti nekad kad za svaki mec kazemo danas ce izdominirati i slicno
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Psihička je barijera već u pitanju. Previše je sam sebi u glavi, vidi kritike, čuje ih, čita ih i zato overthinka svaku moguću situaciju pa i onu od sinoć. U Stuttgartu ne overthinka toliko nego odmah uglavnom bira soluciju neku, pa da li lopta završila u golu ili pored/preko, svejedno.
Nažalost boljeg nemamo za ovo što mi igramo ali fakat sam izgubio svaku nadu u njega.
Nažalost boljeg nemamo za ovo što mi igramo ali fakat sam izgubio svaku nadu u njega.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
Ne moze jer mu je spolovilo u tvojim ustima
15.10.2013.
0.10 GPM

Zadnja izmjena: miki_92, dana/u 13 jun 2026, 09:32, ukupno mijenjano 1 put.
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Ja ne znam niti pamtim losiju statistiku nekog napadaca. Covjek dao 4 gola u 40 utakmica. Jos malo pa ce ga prestici i ovi stoperi sto su jucer dosli u reprezentaciju.
- Principatus
- Kontakt:
U ovom je stos. Demirovic je napadac, ne stoper. Dakle 1 gol u 10 utakmica. Nema sanse da igra protiv Svicarske, samo moze sa klupe ulaziti.
Bilo bi korisnije Dzeku sa Tabakovicem ili sa Lukicem. Ili Mahmica od pocetka, prije da ce on stvoriti neku asistenciji ili gol i dodatno pojacati sredinu.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.