Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

QUARTERBACK
Kontakt:

Re: Sergej Barbarez - selektor Bosne i Hercegovine

Post Postao/la QUARTERBACK » 13 jun 2026, 01:56

invincible1921 je napisao/la:
13 jun 2026, 01:47
QUARTERBACK je napisao/la:
13 jun 2026, 01:44
invincible1921 je napisao/la:
13 jun 2026, 01:27
Reko sam dosta puta necu da kritikujem, covjek tu dje jeste i ide ga..ali eto mislim da bi sa jos jednim u sredini puno bolje izgledali

Ustvari kritikovacu jednu stvae...ja stvarno ne shavtam
tahirovica da drzi svaku...nije sto je los nego realno covjek je mrtav igrac..sve ok mlad je mozda se vrati ali do tad ljudino sjedi malo, odmori

Par prilika za kotnru...pogresan pas
Par puta pokuso prodor tj povuc loptu..izgubio ko amater
U odbrani..bilo je i dobrih reakcija al lok je los u svemu
Hajmo ovako gledati, moras imati bas klasne veznjake da mozes igrati samo s dvojicom na sredini u danasnjem fudbalu, ja ne znam evo svaka bolja ekipa igra s 3 veznjaka ako gledamo i klubove i repke.. Malo ko uopste igra s dva napadaca ko mi. Eh tu mi nailazimo na problem zvani jel stvarno treba svaku da igramo 442 ili se jednostavno treba saltati na 4321/4231 jer pod:

1. nasi veznjaci nisu nikakve klase da mogu iznijeti u paru utakmicu a da pri tome pokazu neku kvalitetu prema naprijed, toliko vremena oni provedu ganjajuci i vracajuci se nazad da cak i ono malo sto mozda i umiju ne mogu zbog same postavke da pokazu..

2. ne vidim potrebu da se tvrdoglavo igra 442 ako nam igrac vise u sredini moze donijeti neku drugu dimenziju mozda, nesto sto mozda nismo do sad ni vidjeli od ove ekipe jer 90% vremena igramo s dva napadaca, a mislim da vecini veznjaka profila koje mi imamo pase da imaju osigurac iza sebe (citaj Sunjic), onda bi MOZDA veliko mozda pokazali neke svoje kvalitete koje u ovoj 442 ne mozemo vidjeti..

3. limitiranost nasih veznjaka je svima poznata, problem je sto ne mogu da pomognu krilima prema naprijed niti da im pridju i odigraju nesto jer ne umiju, niti da im gurnu loptu u prostor jer su prespori s reakcijama i tu ta sekunda na najvecem nivou pravi razliku..

Protiv Svicarske ne ocekujem puno promjena, Barbarez nije sklon tome, mada bih ja licno dao Mahmicu sansu u formaciji 4231, sa Sunjicem i Hadziahmetovicem iza i Demirovicem u spicu ako ostali nisu spremni..

Jasno mi je da od toga nema nista, vjerovatno nama treba i vremena da naucimo igrati drugu formaciju jer ono s 2 napadaca igramo zadnjih x godina a realno je da nam se sva igra svodi na nabijanje lopte i kreiranje sansi iz prekida sto je legitimno ali na duze staze ne pije vode.
Sve se slazem...tolko je ocigledno da opcenito fali jos jedan u veznoj a kamol jos ako je jedan sto igra tahirovic...ajd ako ganjamo rezultat uvedi sve ali realno dva spica nepotrebna totalno

Medjutim ponavljam covjek je na pragu plasmana u drugi krug..ide ga, sta cu mu ja sad pametovat :D
Ma jasno sve, evo ne moramo igrati prelijepo nek su tu rezultati svi cemo mi biti zadovoljni na kraju, samo mi je zao to sto nekako mislim da bi u drugacijoj postavci bili bolji jer ova formacija ti ne nudi da izvuces 100% od onog sto imas na raspolaganju.. Okej hajde da vidimo, mozda strucni stab ima plan kako da se vremenom presaltamo na nesto drugo, nesto sto ce nam ponuditi u situacijama kad te pritisnu onako da nadju nacin kako da izadjemo naprijed da protivniku razbijemo ritam..

Meni je zalosno bilo u pojedinim momentima veceras da ne mozemo da zadrzimo loptu, ili kad je izbijemo nekoliko puta niko od nasih ni ne ide na loptu, ne pomisljaju preci centar, ne vidim potrebu za tim toliko, al hajde eto mozda se trazimo jos.. :D

Telalovic
Kontakt:

Post Postao/la Telalovic » 13 jun 2026, 05:19

Balorda je napisao/la:
12 jun 2026, 23:19
Bravo Barba majstore, obožavamo kada opetovano vršiš veliku nuždu u pogana usta forumskih debila.

Odličan, veliki bod!
Kako je stara magarica? Jasete li je jos?

:kafa:

SanaBosna
Kontakt:

Post Postao/la SanaBosna » 13 jun 2026, 05:39

Sto jest jest, Kanada domacin, veliki pritisak je na njih bio da dodju do rezultat, nas je malo I trema poljuljala, odbrana beton! Znaci svaka cast momcima, vezni red vec druga prica. Mora se naci rijesenje, jednostavno ne ide sa Tahirom ukupno 17 dodavanja kroz 90min, Lukicu svaka cast, Demirovic stvarno covjek nebi vise znao sta da napise ovaj momak trci i drzi jak tempo citavu utakmicu ali brate ne ide mu nikako.

Ovako nesto probati protiv Svicarske

Vasilj
Dedic Katic Muharemovic Kolasinac?
Basic Sunjic
Memic Mahmic Alajbegovic
Dzeko

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jun 2026, 06:07

AUSTRI DALI GO U 12 primili u 78
Kanadi dali 21 primili u 79

Protiv austrije u Zenici primili smo drugi go u oko 70 minute.

Protiv kipra u kipru pali primili go u 94 minuti.

Tacno je da smo dali go i italijanima i welsu 80-86 minuta al smo igrali na sve il nista i trener WELSA nije ocekivao to mogucnost dok je vec druga prica bila protiv italijana al imali su igraca manje

Ovo pokazuje da defanzivni igraci koji udju da zatvore utakmicu nerade dobro svoj posao jer jednostavno nedonesu nikakvu svjezinu, takodje Demirovic nemoze vise ofd 70 minuta igrat ono sto igra puni presing.

Danas je Vasilj bio poprilicno los, odbranio je onaj sut po zemlji u prvom, al previse lose izbijanje previse nesamopouzdanja, u STL AJE BIO dobar, SMATRAM DA MORAMO TRAZIT NOVOG GOLMANA. Takodje covjek je imao dvije katastrofalne pogreske u barazu (wels italija) gdje smo primili golove, takodje sad protiv kanade imao je 5-6 katastrofalni ispucavanja, garantujem da ce SWICARSKA kaznit jedno od onakvih pogreski.

Komplet tim osim MEMICA I DEMIROVICA , fizicki trkacki tehnicki kondiciono KATASTROFA.

Kolasinac on nemoze igrat vise od 40 minuta
Bajraktarevic, ja se nesjecam kad je probio po strani, nesjecam se od rumunije da je puco, on je igrac koji mora ici na dribling i to da nebude uvjek vracanje na istu foru vec da 3-4 puta probije beka ide prema korner linije i da onda udhe u 16 terac ili ide centar sut desnom nogom. Defanzivno je ok dobro radi defanzivu i dobro se vraca.

Muharemovic neznam meni je bio ispod mojih ocekivanja i NA KOSEVU I U STL I U TORONTU, neznam ako nebude digo nivo igre nevjerujem da ce mu sp dic cjenu. MNOGO VISE SIGURNOSTI SAM OCEKIVAO, i mnogo vise snage.

Svi ostali nisu vrijedni pomena, kondicija hrzina kontrola lopte pasovi amaterizam.

Kanadjani mnogo bolji taman za 30 mjesta na FIFA RENKINGU

DOBAR JE BOD IGRA NE OBECAVA

rossonero85
Kontakt:

Post Postao/la rossonero85 » 13 jun 2026, 06:12

Najveći problem ove reprezentacije je to što nije izbalansirana. Alajbegović i Bajraktarević su odlični u igri naprijed, ali prilično skromni u odbrani, zbog čega ovaj Memić uvijek mora da uskače, popunjava rupe i počinje u startnih 11 umjesto jednog od njih dvojice. U međuvremenu imaš totalno sterilan i nekreativan, da ne kažem nevidljiv srednji vezni red na čelu s ovim Tahirovićem, a istovremeno forsiraš 4-4-2 sa dva špica koji su odsječeni jer ne postoji distribucija lopte iz sredine i jedino što čekaju su centaršutevi, odbijanci, korneri i slobodni udarci. Zbog toga smo primorani na ovu hrkljuš igru iz prošlog vijeka i preskakanje sredine, čime na neki način sputavamo i gušimo naša dva najveća talenta Bajraktarevića, a naročito Alajbegovića, jer Memić mora da pokriva Kolašinca, zbog čega Kerim ne igra u prvih 11, a Tahirović Šunjić i Gigović su operisani od bilo kakve kreativnosti. Zato se stiče dojam kao da uvijek fali jedan igrač ili si nekoga žrtvovao što i jeste najveći problem ove ekipe koja ima napadački potencijal, naročito po krilima, ali je i dalje veoma neizbalansirana, kao da uvijek imamo jednog igrača manje na terenu.

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 13 jun 2026, 06:29

Barba sve super spremio al tretman Mahmica mi je velika enigma. Garantujrm da je bolji i od Basica i od Gigovica

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 13 jun 2026, 07:02

Ja mislim da je sve islo putem kojim je i trebalo/moralo ici...da mi je neko ponudio 1 bod iz prve dvije utakmice, prihvatio bih bez razmisljanja..drugu jos nismo ni odigrali.. :hmmmmm:

Ako pozorno pogledate rezultate Canade u zadnjih 25 utakmica, mozda neki i dobiju sliku, da to vise nije nacija hokejasa, nego jedna jako dobro i cvrsta reprezentacija..
U 25 utakmica, dva puta su izgubili..prijateljsku od Australije 0:1, i concacaf od Mexica 0:2..u obje utakmice nisu bili nadigrani...jos dvije izgubili na penale..prijateljska protiv Obale Bjelokosti i gold cup protiv Guatemale gdje su imali igraca manje cijelo drugo poluvrijeme..
Zadnje dvije utakmice sa Amerikom su dobili, a bili im redovna musterija za "busiti"...

Prije toga igrali copa Americu..prosli grupe...izgubili dva puta protiv Argentine, nerijeseno protiv Urugvaja, Venecuele, Cilea...dobili Peru..uzeli trece mjesto...jedna Canada.. :shock:
Pa i nisu bas za "napucavanje" kako mi mislimo..

Ljudi prave tim za SP vec 2 godine i imaju izvanredne rezultate...kome se ne svidja, moze zatvoriti oci..

Mi pravili tim za slijedece EP, otisli na SP...nasa prica je za holivudske filmove...nakon Holandije, Madjarske i Njemacke...pa onda Velsa i Italije...da smo Ameri, film bi se o nama napravio...nama ne valja.. :wtf:

Logicki je bilo da igramo u grcu, jedini je Kolasinac igrao turnir prije 100 godina...Dzeko je gledao, samo da je on bio tu, druga prica bi bila..
Logicki je bilo da ce napasti ko mahniti na nas gol...pa nismo mi Spanija pa da su im se noge tresle..
Canada je bila na proslom SP koje smo mi gledali na televizorima... :hmmmmm:
Valjda su skupili neko iskustvo...

Igrali u svojoj zemlji, na svom terenu, pred svojom publikom sa jednom malom Bosnom...i na kraju ta mala Bosna uze bod od domacina..
SA i Paragvaj se i nisu bas dobro proveli od domacina..
Ljudi 30ti na mafia listi, mi 64ti...logicki da smo bolji i da smo ih trebali rasuti k'o rizu..

Nama preostaju utakmice na neutralnom terenu...jedva ih cekam...

FORZA BARBA, FORZA BOSNA.. :bih: :bih: :bih:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 13 jun 2026, 07:10

MostarNeretva je napisao/la:
13 jun 2026, 06:29
Barba sve super spremio al tretman Mahmica mi je velika enigma. Garantujrm da je bolji i od Basica i od Gigovica
Ja sam mislio, da ga nije htio koristit (samo 5 min) u STL, da bi ga sakrio (da bude iznenadjenje kao sto je bio MUHAMED BESIC 2014. Takodje da ga malo uigra upozna sa igracima do KANADE.

Covjek je protiv SJEVERNE MAKEDONIJE, sa par dodavanja pokazao da ima taj mehki tac koji je jednostavno potreban za tipove kao BAJRAKTAREVIC DEMIROVIC ALAJBEGOVIC.

Sigurno daje izbacio Lukica a uveo Mahmica da bi bili
Mnogo UBOITI i nebi primili go. Jednostavno KANADJANI su previse grubi i sigurno bi imali 4-5 faulova na 40-45 m da je Mahmic igrao, sto bi nama islo naruku ne samo radi toga sto bi mogli odmorat sto bi mogli imat mozda i dobar ubacaj u 16terac, vec sto bi ti startovi bili minimum (pola njih ) zuti kartoni a mozda i crveni.

Takodje Mahmic bi napravio mnogo opasnim Demirovica sto se tice napada, jer odbrana kanade je ko u Rudara iz prijedora.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 jun 2026, 07:39

viKK je napisao/la:
13 jun 2026, 01:14
Madal je napisao/la:
13 jun 2026, 00:42
Doktorska disertacija veceras. Protiv Kanade se i igra ovako - daj im posjed jer su tako manje opasni. Ja ih nesto nisam podcijenio ali su me opet iznenadili kako su brzi i okomoti na najmanje prostora koji im se pruzi.

Najvise sto mi se svidja veceras je da nismo forsirali nedovoljno oporavljene Dzeku i Sunjica i nismo dobili puno kartona. Bod je odlican u ovoj utakmici bio, naravno ostaje zal jer smo tako dugo vodili. Mada kako god gledam za prolazak grupe ne igra nam veliku razliku prvo, drugo ili eventualno trece mjesto.

A s ovim bodom smo u opticaju za sve pozicije u grupi jos uvijek.
Konacno neko ko ima normalan nacin razmišljanja.

Hajd ova raja koja nije gledala nijednu utakmicu do finala baraža, oni nemaju ni pojma na šta smo mi ličili protiv Kipra i San Marina, ali nikad ne kontam ove s foruma što misle da ćemo ko PSG na terenu sa veznim redom kakvim imamo protiv ekipe čija je najjača snaga presing i brzina. A znaju dobro naše limitacije.

Odličan bod, svaka utakmica malo po malo, ekipa se gradi i uči. Nismo ni svjesni da igramo na najvećem svjetskom sportskom takmičenju i da smo protiv favoriziranog domaćina igrali.
Ali pazi ovo:
-vodimo
-Kanada ima brutalnu traniziju i igraju na otvoren prostor
-mi ni ne znamo da gradimo napade svakako

I ljudima krivo jer smo se branili :urnebes:

Ovo je odlicno. Tek je pocelo a ceka nas duze od 2 utakmice nadam se.
Mi smo sa bodom u igri i za prvo a i za drugo mjesto. Naravno i za cetvrto.

Sjetim se Slovenije s Kekom na onom EP, svi ih gledamo kako igraju pa i defanzivnije od nas sinoc, ali eto ajmo reci isto, svrsavanje na igru, borbu, i ganjanje rezultata onako kako mozes. Sad to gledamo i krece pljuvacina.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

HeavyBassBlues
Kontakt:

Post Postao/la HeavyBassBlues » 13 jun 2026, 08:04

QUARTERBACK je napisao/la:
13 jun 2026, 01:07
GG3 je napisao/la:
13 jun 2026, 00:33
BIHfan je napisao/la:
13 jun 2026, 00:30
Barba molim te probaj 4-3-3 ili 4-5-1, zasto guramo formacije gdje cinimo nas vezni red jos gorim nego sto jest.
Ma da ih stavimo 6 u vezi mi ne bi bili bolji, pojačao je vezu sa gigovicem gdje smo imali 3 umjesto 2 i primili smo gol.
Primili smo ga jer se Muharemovic zaletio ko sivonja bez potrebe i jer Tahirovic ne zna dje goni ko muha bez glave, eto pogledajte njegovu kretnju kod gola Kanade, ja ne mogu da vjerujem koliko je taj lik los, nerealno je da ga je nekad Mourinho igrao.

Nisam dosao da kenjam po Barbarezu, ali ako niko od preostalih veznjaka koje imamo nije bolji od Tahirovica, onda traziti svih novih 5 od jeseni jer ovo nema smisla nikakvog.

Mozda su izmjene malo kasnile, zao mi je jer su se u pojedinim momentima ovi nudili i mogli smo ih dobiti da smo malo hrabrije odigrali naprijed, ali ne moze, ovi koji su igrali nisu ponudili prema naprijed nista.
Druze, ta formacija i nije toliko bitna. Ona je samo strategija za neju utakmicu. Mi smo takticki podbacili sinoc zestoko. Djeci je bilo jasno, pa i kanadskom selektoru da ce Memic biti taj koji ce istrcavati kontre. A te kontre mu je trebao isporucivati Tahirovic. I tu smo odmah izgorili. Osim ono malo pretkraj, mi nismo smirili loptu niti jednog momenta. Iskreno, poslije naseg gola sam ocekivao katastrofu. Uvukli smo se sami sebi u krilo i kako iko moze ocekivati da ce se tako izdrzati? Dupli blok u vlastitom sesnaestercu i Tahirovic distr8buter dugih lopti u kontru??
Isto bi bilo tako i sa bilo kojom firmacijom, jer takticki nisi odgovorio na zadanu formaciju.
U 442 je kljucno da se sve linije istovremeno pomjeraju naprijed-nazad neophodna sinhronizacija istih radi ofsajd zamke. Da su nasi igrali takticki kako treba tu 442, njihov strijelac bi bio duboko u ofsajdu. Kod 442 gol se brani na 30m od istog, a to nasi ocigledno ne znaju ili nisu naucili.
Ostale formacije koje si spomenuo, takticki zahtjevaju tzv.motor ekipe. Bez njega su samo na papiru ok, a u praksi raspustena banda.

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 13 jun 2026, 08:21

Juventinisimo je napisao/la:
13 jun 2026, 07:02
Ja mislim da je sve islo putem kojim je i trebalo/moralo ici...da mi je neko ponudio 1 bod iz prve dvije utakmice, prihvatio bih bez razmisljanja..drugu jos nismo ni odigrali.. :hmmmmm:

Ako pozorno pogledate rezultate Canade u zadnjih 25 utakmica, mozda neki i dobiju sliku, da to vise nije nacija hokejasa, nego jedna jako dobro i cvrsta reprezentacija..
U 25 utakmica, dva puta su izgubili..prijateljsku od Australije 0:1, i concacaf od Mexica 0:2..u obje utakmice nisu bili nadigrani...jos dvije izgubili na penale..prijateljska protiv Obale Bjelokosti i gold cup protiv Guatemale gdje su imali igraca manje cijelo drugo poluvrijeme..
Zadnje dvije utakmice sa Amerikom su dobili, a bili im redovna musterija za "busiti"...

Prije toga igrali copa Americu..prosli grupe...izgubili dva puta protiv Argentine, nerijeseno protiv Urugvaja, Venecuele, Cilea...dobili Peru..uzeli trece mjesto...jedna Canada.. :shock:
Pa i nisu bas za "napucavanje" kako mi mislimo..

Ljudi prave tim za SP vec 2 godine i imaju izvanredne rezultate...kome se ne svidja, moze zatvoriti oci..

Mi pravili tim za slijedece EP, otisli na SP...nasa prica je za holivudske filmove...nakon Holandije, Madjarske i Njemacke...pa onda Velsa i Italije...da smo Ameri, film bi se o nama napravio...nama ne valja.. :wtf:

Logicki je bilo da igramo u grcu, jedini je Kolasinac igrao turnir prije 100 godina...Dzeko je gledao, samo da je on bio tu, druga prica bi bila..
Logicki je bilo da ce napasti ko mahniti na nas gol...pa nismo mi Spanija pa da su im se noge tresle..
Canada je bila na proslom SP koje smo mi gledali na televizorima... :hmmmmm:
Valjda su skupili neko iskustvo...

Igrali u svojoj zemlji, na svom terenu, pred svojom publikom sa jednom malom Bosnom...i na kraju ta mala Bosna uze bod od domacina..
SA i Paragvaj se i nisu bas dobro proveli od domacina..
Ljudi 30ti na mafia listi, mi 64ti...logicki da smo bolji i da smo ih trebali rasuti k'o rizu..

Nama preostaju utakmice na neutralnom terenu...jedva ih cekam...

FORZA BARBA, FORZA BOSNA.. :bih: :bih: :bih:
losa tekma, dosta igraca ispod svog nivoa, Barba standardno tvrdoglav kod postavke i izbora igraca, gledas i znas da ce ljudi jednostavno morati zabiti barem 1, pogotovo poslije sanse 'guzle' demirovica....ali, kad procitas nesto kao ovo iznad, jasno je da svi moramo biti zadovoljni i sretni.
Idemo dalje, grupa se sada mora poci, mada cu opet ponoviti sto sam vec par puta pisao, ova ekipa ce lakse do boda protiv kanade i svice nego do 3 protiv arapa:-)

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 13 jun 2026, 08:35

Barba doktorirao haramball

spolacentra
Kontakt:

Post Postao/la spolacentra » 13 jun 2026, 08:40

Citajuci komentare stice se utisak da smo protiv Francuza igrali.

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 13 jun 2026, 08:46

Dobro jutro svima, pa i forumskim debilima s okusom Sergejevog izmeta u ustima, koji samo čekaju kiks reprezentacije i velikog Barbe.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 jun 2026, 08:46

Balorda je napisao/la:
13 jun 2026, 08:46
Dobro jutro svima, pa i forumskim debilima s okusom Sergejevog izmeta u ustima, koji samo čekaju kiks reprezentacije i velikog Barbe.
@Paso evo spominju te
-Beogradski sindikat

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 13 jun 2026, 08:49

spolacentra je napisao/la:
13 jun 2026, 08:40
Čitajući komentare stiče se utisak da je većina onih koji ovdje pišu zlonamjerna, fudbalski nepismena i bolje bi bilo da ta većina gleda pikado do kraja života, umjesto fudbala.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 13 jun 2026, 08:52

signalidunapark je napisao/la:
13 jun 2026, 08:49
spolacentra je napisao/la:
13 jun 2026, 08:40
Čitajući komentare stiče se utisak da je većina onih koji ovdje pišu zlonamjerna, fudbalski nepismena i bolje bi bilo da ta većina gleda pikado do kraja života, umjesto fudbala.
Pa ima svega od toga sto si nabrojao. Vecina su ovi totalni fudbalski idioti. Najzalivije je koliko su vremena potrosili u fudbal a ne razumiju osnovne stvari.
-Beogradski sindikat

FranckRibery
Kontakt:

Post Postao/la FranckRibery » 13 jun 2026, 09:21

Balorda je napisao/la:
13 jun 2026, 08:46
covjek od "govana" dvije pite napravi. Ferguson bi mu pozavidio. Kad se sjetim godinu dana bez pobjede, ovo je danas vrh :bow: :bih:

GG3
Kontakt:

Post Postao/la GG3 » 13 jun 2026, 09:34

Sto onaj jedan Saban rece, Hitleru J*** ti majku sto nas sve ne pobi 43-e
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 13 jun 2026, 09:39

On nema šta sa Švicarcima igrati ovu 4 4 2 bez Dzeke i Tabaka. Pojačaj sredinu, igraj sa jednim napadačem, opet ćemo biti opasni iz prekida svakako.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

DEBUG SSO: [] | STATUS: []