Ako vec nece na SP, onda ocekujem u iducem ciklusuZutti je napisao/la: ↑13 jun 2026, 10:23Ne mogu mu zamjeriti. Čovjek prvenstveno nije trener. Kockar je po zanimanju. Prvi mu je posao u karijeri i normalno je da će imati probleme koje ne zna rješiti. Drugo, koliko god se i ja ne slagao s Barbarezom, ima rezultat, dok god ima nema mu se pravo srati. Što se tiče maksimuma, nema to veze da li Barbarez nešto forsira ili ne forsira, realno kad pogledaš - ovo je apsolutni plafon ove trenutne reprezentacije. Ne kažem da nema potencijala i ogromnog prostora za napredak. Za 8 godina možda budemo očekivali medalju sa Svjetskog, ali trenutno, apsolutni plafon je sam odlazak na SP, a bod jučer, uz pobjedu protiv Katra i prolazak grupe, to je sve bonus u kojem treba uživati.rishovski je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:27Naravno da je maksimum kad lik od Beča nije napravio baš ništa da poveže tu sredinu terena i da na nešto liči.. Mrtvi smo na sredini a on ne želi da mijenja bilo sta i tu je najveća tragedija ove reprezentacije,što vidiš odmah na prvu gdje škripi i ti i dalje forsiraš ista 2 igrača do iznemoglosti..Zutti je napisao/la: ↑13 jun 2026, 00:20Sve super. Ovo je naš maksimum i ko misli drugačije nije normalan. Utakmica dosta slična onoj u Austriji. Da smo imali ovakvu sreću s Papetom i Ćirom, kao što Barbarez ima od početka kvalifikacija za ovo Svjetsko, prvaci Evrope bismo postali. Katar dobiti i u 1/16 smo, a to je već vrhunski rezultat.
---Demirovic/Tabakovic
Kerim---Mahmic----Memic/Esmir
Tahirovic(kad vec mora)----Sunjic
Ja mislim da bi sa ovim bili jedno 30/40% ako nista kompatniji i puno vise prostora bi zatvarali na sredini i kao prvo i osnovno manje lopti gubili...sinoc smo ih prodali sigurno 10tak bez ikakve potrebe....Dok i prema naprijed ne bi bila rupa od 30 metara vazda izmedju zadnjeg veznog i bilo koga u napadu