Ermedin Demirović

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Cauchy23
Kontakt:

Re: Ermedin Demirović

Post Postao/la Cauchy23 » 13 jun 2026, 12:53

sljivo je napisao/la:
13 jun 2026, 09:55
Ne znam kako ce ko shvatit ali za svu statistiku postoji kontekst, a za njega ima nekoliko, igrao je u najgorem periodu kroz kojinova repka prolazi, milion sistema i trenera, i trcao je za dzeku, zarad sistema i tima, i zbog toga kad se pritisak uvali u glavu jer ne zabijas pnda i kad je zicer gol ispada manji od lopte, i naravno, ovi ofulani ziceri ga ne opravdavaju. To sto je u bundelsigi drugi igrac govori u prilog tome.
Razumijes ti, al ajd ti objasni likovima ovdje! Kako covjek koji ne zna, igra u BL i daje 15+ golova?
Jedva cekam da procepi, i da nabije ove stats, da strucnjaci pocnu hvaliti!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2026, 12:55

JoeBleck je napisao/la:
13 jun 2026, 12:39
Kajzer10 je napisao/la:
13 jun 2026, 12:34
Ovaj je toliko opterecen i iskompleksiran Ronaldom da je i ovdje opleo po njemu. Koga briga za tim

I nije jedan zicer, nego jedan milion zicera.
Koga boli qrac za tog isfucanog fudbalera.Ja ga nisam spomenuo,spomenuo ga je onaj korner zastavica.

Milion zicera? Kad? Gdje? Kome? Pa mi ne kreiramo 3 zicera u 10 utakmica o cemu pricas? Neki dan Ronaldo 5 zicera na utakmici fulio i sta cemo sad? Ne smijes promasiti? Prepasti se ? Nije robot lik,ohanite po momku koji se ne gasi 90minuta.Da njegove kvalitete imaju jos 2/3 igraca ovog tima,mi bi jucer raspodiju igrali a ne patnju za oci.
De ne lupaj gluposti. Pa protiv Welsa je fulio 2 i penal.

ElAn10
Kontakt:

Post Postao/la ElAn10 » 13 jun 2026, 12:56

JoeBleck je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:
Ovaj je toliko opterecen i iskompleksiran Ronaldom da je i ovdje opleo po njemu. Koga briga za tim

Koga boli qrac za tog isfucanog fudbalera.Ja ga nisam spomenuo,spomenuo ga je onaj korner zastavica.

Milion zicera? Kad? Gdje? Kome? Pa mi ne kreiramo 3 zicera u 10 utakmica o cemu pricas? Neki dan Ronaldo 5 zicera na utakmici fulio i sta cemo sad? Ne smijes promasiti? Prepasti se ? Nije robot lik,ohanite po momku koji se ne gasi 90minuta.Da njegove kvalitete imaju jos 2/3 igraca ovog tima,mi bi jucer raspodiju igrali a ne patnju za oci.
Ma kakvi buraz sta ce nam igrac bundeslige i lige sampiona, daj nam jos jednog iz rumunije, druge spanske, kazahstanske, jaci cemo biti vjeruj mi vidis sve strucnjaci. Jes vidio kako su drugi sinoc igrali, tahirovic i basic dominiraju centrom, bazdar i lukic svaku loptu zagradili, esmir tri zicera prispremio demirovicu, memic isto tako, aferim odbrani i donekle vasilju, ostali nista, ali vazno je demirovica pljuvati. Ja samo ne znam kako on igra u stuttgartu, bas neki amateri vode taj klub kad nesto vide u njemu, bolje da slusaju eksperte sa foruma i instagrama, koji su bili profesionalci i imaju uefa diplomu pa znaju. Kakav barbarez, hoeness i ostali, sta ce oni ba

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 13 jun 2026, 12:58

Možda u toj bundesligi bi i imao prostora i vremena da zaobilazi golmana i plasira loptu u gol.

Jednostavno se nikada nije adaptirao na brži, snažniji tempo koji se igra na reprezentativnom nivou.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2026, 12:59

Kajzer10 je napisao/la:
13 jun 2026, 12:51
JoeBleck je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:

On ima kvalitet na papiru. U praksi je daleko najveci underachiever u ekipi, mozda i jedini. U tome je sva sustina. Ja ne mogu nesto kuditi Bazdara jer on i ne moze bolje, nema kvalitet kako god. Ovaj ima ali ga ne pokazuje tamo gdje najvise treba. Ja ga ne vrijedjam neg kritikujem. Ako on ne zasluzuje kritiku, onda niko ne zasluzuje. Kad imas 4 gola u 41 utakmici, onda je svaka prica o presingu bespredmetna. Mozes preorati teren uzduz i poprijeko, malo je.
U klubu ima sistem igre.Kakav,takav ali sistem gdje ekipa igra u oba smjera,gdje bek trci do 16m rivala,gdje vezni igrac podvali loptu kroz odbranu rivala.Sta ovdje ima? Eto budi realan,frajer ko duh trci za loptom 90minuta,krilo na centru stoji.
De ba,fulio zicer,idemo dalje.Kanada 6 zicera fulila,a sve i jedan igrac im je bolji od naseg na svakoj poziciji,sta sad? Ubiti ih kolektivno jer su mogli 6 komada dati a dali samo 1.

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2026, 13:03

Shevko je napisao/la:
13 jun 2026, 12:58
Možda u toj bundesligi bi i imao prostora i vremena da zaobilazi golmana i plasira loptu u gol.

Jednostavno se nikada nije adaptirao na brži, snažniji tempo koji se igra na reprezentativnom nivou.
Tvoj post nema veze sa zivotom.
BuLi je liga sa najjacim tempom uz Englesku,to se i na terenu vidi.Demirovic je igrac koji 90minuta trci,za razliku od ostatka tima na njemu vidis fizicku spremu na maksimumu i mogucnost da se konstantno bori na terenu.

Ako se on nije adaptirao na neki “ultra” fudbal o kojem pises,sta tek onda ocekivati od ovih polovnjaka koji igraju po Kazahstanu,Rumuniji,livadama i krajolicima?

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2026, 13:05

JoeBleck je napisao/la:
13 jun 2026, 12:59
Kajzer10 je napisao/la:
JoeBleck je napisao/la:

On ima kvalitet na papiru. U praksi je daleko najveci underachiever u ekipi, mozda i jedini. U tome je sva sustina. Ja ne mogu nesto kuditi Bazdara jer on i ne moze bolje, nema kvalitet kako god. Ovaj ima ali ga ne pokazuje tamo gdje najvise treba. Ja ga ne vrijedjam neg kritikujem. Ako on ne zasluzuje kritiku, onda niko ne zasluzuje. Kad imas 4 gola u 41 utakmici, onda je svaka prica o presingu bespredmetna. Mozes preorati teren uzduz i poprijeko, malo je.
U klubu ima sistem igre.Kakav,takav ali sistem gdje ekipa igra u oba smjera,gdje bek trci do 16m rivala,gdje vezni igrac podvali loptu kroz odbranu rivala.Sta ovdje ima? Eto budi realan,frajer ko duh trci za loptom 90minuta,krilo na centru stoji.
De ba,fulio zicer,idemo dalje.Kanada 6 zicera fulila,a sve i jedan igrac im je bolji od naseg na svakoj poziciji,sta sad? Ubiti ih kolektivno jer su mogli 6 komada dati a dali samo 1.
A idi u qrac bezobrazni. Kakve gluposti valjaš.
Šta se neko raspravlja sa ovim degenom.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 13 jun 2026, 13:07

JoeBleck je napisao/la:
13 jun 2026, 13:03
Shevko je napisao/la:

BuLi je liga sa najjacim tempom uz Englesku,to se i na terenu vidi.Demirovic je igrac koji 90minuta trci,za razliku od ostatka tima na njemu vidis fizicku spremu na maksimumu i mogucnost da se konstantno bori na terenu.

Ako se on nije adaptirao na neki “ultra” fudbal o kojem pises,sta tek onda ocekivati od ovih polovnjaka koji igraju po Kazahstanu,Rumuniji,livadama i krajolicima?
Na reprezentativnom nivou se ekipe agresivnije brane, taktike su jednostavnije i ne igra se otvoren fudbal.

General505
Kontakt:

Post Postao/la General505 » 13 jun 2026, 13:07

Nije problem sto on promaši, i sto ne zna.

Problem je što on ustrajava u neznanju godinama.

Prpblem je sto je što nema mozga nikako, na pola metra od golmana hoce da ga zaobidje umjesto da ga prebaci.

Zabrinjavajuce neinteligentan igrač, sirovina.... doslovno.

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 13 jun 2026, 13:08

Kako god, protiv Svice samo od njega mozemo imati koristi. Ostala 3 napadaca su sidrasi, tesko ce oni na kraj sa njihovim stoperima. Umjesto Jove stavit Mahmica ne bi li proturio koju loptu po zemlji i nadat se da Ermedina procepi.
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2026, 13:08

ElAn10 je napisao/la:
13 jun 2026, 12:56
JoeBleck je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:

Ma kakvi buraz sta ce nam igrac bundeslige i lige sampiona, daj nam jos jednog iz rumunije, druge spanske, kazahstanske, jaci cemo biti vjeruj mi vidis sve strucnjaci. Jes vidio kako su drugi sinoc igrali, tahirovic i basic dominiraju centrom, bazdar i lukic svaku loptu zagradili, esmir tri zicera prispremio demirovicu, memic isto tako, aferim odbrani i donekle vasilju, ostali nista, ali vazno je demirovica pljuvati. Ja samo ne znam kako on igra u stuttgartu, bas neki amateri vode taj klub kad nesto vide u njemu, bolje da slusaju eksperte sa foruma i instagrama, koji su bili profesionalci i imaju uefa diplomu pa znaju. Kakav barbarez, hoeness i ostali, sta ce oni ba
Mah,nemam sta da kazem vise.Zao mi sto ljudi gledaju na takav nacin.

Shevko
Kontakt:

Post Postao/la Shevko » 13 jun 2026, 13:09

Pogledaj smiješne defanzive

RobijaNicaze1945
Kontakt:

Post Postao/la RobijaNicaze1945 » 13 jun 2026, 13:10

JoeBleck je napisao/la:
13 jun 2026, 13:03
Shevko je napisao/la:

Da baš,polovnjak iz Rumunije zabije gol dok igraču lige petice izgovor "trci bori se".
De hocetel i kad shvatit NEMA IGRACA KOJI NE TRCI I NE BORI SE.
Je.bo vas on više,primarni cilj napadaca su golovi.
Kraj tačka.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 13 jun 2026, 13:11

Znamo mi svi da Demirović može zabijati golove i da nije loš napadač, da je loš ne bi 3 sezone u Njemačkoj zabijao 15 golova najmanje. Možemo ga kritikovati i treba ga kritikovati sve dok ne počne spremati makar zicere ali se trebamo i naviknuti da momak ima tu neku blokadu koju dok ne probije neće početi tresti mreže. Iskreno sam mišljenja da ima vremena još ovo SP i sljedeće kvalifikacije za EP gdje će početi zabijati, njega sa 30+ godina sigurno neće "očepiti".

Od ova 4 gola u reprezentaciji što je zabio 3 je zabio za Barbarezovog mandata i 1 za vrijeme Ivayla. Valjda mu Barbarez može objasniti kako da to probije, jer neko ko je bio najbolji strijelac Bundeslige sa 22 gola sigurno mu može objasniti kako da probije tu blokadu.

U svakom slučaju on mora igrati protiv Švice gdje i Barbarez valjda razmišlja da igra sa 3 vezna i 1 napadačem.

InatSilniBosanski
Kontakt:

Post Postao/la InatSilniBosanski » 13 jun 2026, 13:12

Od ovih klosara koji pominju mrtve po drustvenim mrezama za dlaku su samo bolje moralne vertikale, koje brane ne odbranjivo.

Svaka kritika upucena njemu je s razlogom, momak ne uspijeva dobiti duela za citavu utakmicu i stvari koje on masi ne prasta ni nogomet iz 70tih kamoli danasnji. To sto on moze trcati je nikakav argument, progutali ste alibi struke koja ga je branila. Po tome je onda Amel Tuka morao imati mjesta mozda bi on nesto i pogodio.

Realno je da nam treba Demirovic, ali Demirovic koji ie u stanju nesto konkretno uraditi izuzev mlataranja po terenu. Ja sam siguran da on to moze, ali dok ne pocne to prikazivati na terenu igrac je manje za nas u fazi napada i s pravom dobija epitete panja, trnokopa i sl..

JoeBleck
Kontakt:

Post Postao/la JoeBleck » 13 jun 2026, 13:14

jasmin10 je napisao/la:
13 jun 2026, 13:05
JoeBleck je napisao/la:
Kajzer10 je napisao/la:

Vidi,prva stvar.Takav “jezik” ostavi za livadu sa koje pišeš.Tako se obracaj ukucanima,kravama i krugu bića koji djele zrak na istoj livadi sa koje dolazis.

Druga stvar,zamolio bi te da nam das jasno argument na kojoj poziciji i ko subti nasi superstarovi koji bi igrali u prvih 11 Kanade.

U sustini vjerovatno jedini Demirovic bi bio igrac za Kanade.Igrac koji brzinom,tempom i dinamikom moze igrati u takvoj ekipi.

Lynx
Kontakt:

Post Postao/la Lynx » 13 jun 2026, 13:15

Pročepljava on već 4 godine, al nikako da pročepi…
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono

“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 13 jun 2026, 13:16

JoeBleck je napisao/la:
13 jun 2026, 13:14
jasmin10 je napisao/la:
13 jun 2026, 13:05
JoeBleck je napisao/la:

Vidi,prva stvar.Takav “jezik” ostavi za livadu sa koje pišeš.Tako se obracaj ukucanima,kravama i krugu bića koji djele zrak na istoj livadi sa koje dolazis.

Druga stvar,zamolio bi te da nam das jasno argument na kojoj poziciji i ko subti nasi superstarovi koji bi igrali u prvih 11 Kanade.

U sustini vjerovatno jedini Demirovic bi bio igrac za Kanade.Igrac koji brzinom,tempom i dinamikom moze igrati u takvoj ekipi.
Aj još jednom pogledaj golmane i odbranu pa se javi. Ne lupaj gluposti. Ili slučajno naši igrači igraju u boljim klubovima ?

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 13 jun 2026, 13:19

I mene je poceo zivcirati. Ono je morao zabiti i sada bi vec bili u drugom krugu.

CHR
Kontakt:

Post Postao/la CHR » 13 jun 2026, 13:19

InatSilniBosanski je napisao/la:
13 jun 2026, 13:12
Od ovih klosara koji pominju mrtve po drustvenim mrezama za dlaku su samo bolje moralne vertikale, koje brane ne odbranjivo.

Svaka kritika upucena njemu je s razlogom, momak ne uspijeva dobiti duela za citavu utakmicu i stvari koje on masi ne prasta ni nogomet iz 70tih kamoli danasnji. To sto on moze trcati je nikakav argument, progutali ste alibi struke koja ga je branila. Po tome je onda Amel Tuka morao imati mjesta mozda bi on nesto i pogodio.

Realno je da nam treba Demirovic, ali Demirovic koji ie u stanju nesto konkretno uraditi izuzev mlataranja po terenu. Ja sam siguran da on to moze, ali dok ne pocne to prikazivati na terenu igrac je manje za nas u fazi napada i s pravom dobija epitete panja, trnokopa i sl..
:roll: Teski debili.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: 231983, bh22, boki86, CHR, DeeWa, General505, Google [Bot], linethreader, MostarReds22, Shevko, StevieG8 i 98 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []