Mi smo njima dali dvije velike sanse na utakmici, obje su promasili (sut Davida nekad oko 15. minute i onda ta precka kasnije). Mi smo imali dvije velike sanse, iz jedne gol nastao, drugu Ermedin sjebao. Mozemo i trecu dodat ako racunamo Tarikov sut glavom iz kornera gdje je efektivno kompletno nadskocio protivnika. 1:1 je vise nego posten i predobar rezultat.
Ono jedino sto se jos kao kritika moze navest, sto je i sam Sergej spomenuo, je da smo nakon postignutog gola, pogotovo u drugom poluvremenu, previse smanjili intenzitet i postali pasivni, nismo skoro nikako pritiskali njihovu sredinu, zadnju liniju jesmo donekle, u biti tu nismo trebali popustati. Ali sve se uci.
To je to, ja o ovoj utakmici nemam nit zelim sta vise pisat jer ko konta konta, ko ne konta ili je glup ili ciljano hoce da blati ove momke i najbolji strucni stab koji smo imali u historiji. Idemo dalje, za 5 dana je sljedeca utakmica

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)