Bravo, kao da sam ja pisao.viKK je napisao/la: ↑13 jun 2026, 13:18Ljudi su preglupi naprosto za razumijevanje i ne zanima ih to, ova utakmica je odigrana tacno onako kako je trebalo da se odigra. Rekao sam prije utakmice jedino kako mozemo izvuc bod ili vise je da napravimo ruznu utakmicu, damo im posjed, cekamo prekid ili gresku, prezadovoljan sam jer tako smo i postupili. Jedini put kad smo stvarno bili nadigrani je onda kada je Seo loptu skrenuo na precku, tu su ruku na srce Kanadjani fenomenalno uigranu akciju napravili i izbacili nam dva igraca u pola sekunde. Gol koji smo primili je mozda dijelom greska Tarika u postavljanju (sto mu i ne zamijeram, kada se branis jako dugo greske se neminovno moraju desit + spasio je gol na samom kraju) ali isto tako i Larinu se treba odat priznanje na dobrom gradjenju i okretu (sut je Katic skrenuo u gol ako se ne varam).
Mi smo njima dali dvije velike sanse na utakmici, obje su promasili (sut Davida nekad oko 15. minute i onda ta precka kasnije). Mi smo imali dvije velike sanse, iz jedne gol nastao, drugu Ermedin sjebao. Mozemo i trecu dodat ako racunamo Tarikov sut glavom iz kornera gdje je efektivno kompletno nadskocio protivnika. 1:1 je vise nego posten i predobar rezultat.
Ono jedino sto se jos kao kritika moze navest, sto je i sam Sergej spomenuo, je da smo nakon postignutog gola, pogotovo u drugom poluvremenu, previse smanjili intenzitet i postali pasivni, nismo skoro nikako pritiskali njihovu sredinu, zadnju liniju jesmo donekle, u biti tu nismo trebali popustati. Ali sve se uci.
To je to, ja o ovoj utakmici nemam nit zelim sta vise pisat jer ko konta konta, ko ne konta ili je glup ili ciljano hoce da blati ove momke i najbolji strucni stab koji smo imali u historiji. Idemo dalje, za 5 dana je sljedeca utakmica![]()
Sve sam nekako pretrpio, ali kad neko napisa sinoć u fazonu yebo bod, bitno je šta tviter piše e tu sam se ugasio...