Ima jos dvije utakmice, jedna pobjeda nas vodi u sljedeci krug i taj cilj treba ispuniti u sljedece dvije utakmice.
Idemo dalje.
Ma dobro vodili smo 50 minuta, igras na rezultat. Dobro je to sve.Goalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:01Svjesni smo dobro nasih limita , ali i za te uslove je sinoc ovo bilo premalo sto smo pruzili, bas teski antifudbal u mnogim fazama i uz dosta srece do pozitivnog rezultata. Iako smo cak i mogli slaviti da je Demirovic zabio onu sansu, ali ne bi bila zasluzena pobjeda.
Ima jos dvije utakmice, jedna pobjeda nas vodi u sljedeci krug i taj cilj treba ispuniti u sljedece dvije utakmice.
Idemo dalje.![]()
Ma sve ok, ali nemos se branit 70minuta unutar 30 metara i ocekivat da ne primis go....pa i da je jaca repka izadji malo pokusaj nesto jbt mi i kad krenemo u kontru tahirovic je njima predaGoalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:01Svjesni smo dobro nasih limita , ali i za te uslove je sinoc ovo bilo premalo sto smo pruzili, bas teski antifudbal u mnogim fazama i uz dosta srece do pozitivnog rezultata. Iako smo cak i mogli slaviti da je Demirovic zabio onu sansu, ali ne bi bila zasluzena pobjeda.
Idemo dalje.![]()
Marokanci58 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 13:42Ljudi hladno od jeb.enih hokejaša koji na SP učešćima imaju učinak 0 pobjeda 0 neriješenih i 6 poraza napraviše velesilu prime Španiju. Ovo je prvi osvojeni bod u historiji Kanade na SP. Nije bod sramotan on je predobar jer je nezaslužen, sramotna je igra gdje mi ne možemo izaci iz svog šesnaesterca.
Pa morali su napraviti kad su gubili cijelu tekmu, ovamo je Kanada ganjala rezultat ne mi. 1-1 bi svako potpisao prije tekme, otvaranje u gostima. Bod koji nas sigurno vodi dalje, uz pobjedu protiv Katra, ne znam sta hocete?Edincapitano je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:18
![]()
Iskreno gori smo bili od Juzne Afrike, oni su makar neku akciju napravili ali dobro, bodovi se pisu.
I kad je bilo 0-0, nista nismo napravili, imali jedan korner zabili gol i onda ide haramballalemsa je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:37Pa morali su napraviti kad su gubili cijelu tekmu, ovamo je Kanada ganjala rezultat ne mi. 1-1 bi svako potpisao prije tekme, otvaranje u gostima. Bod koji nas sigurno vodi dalje, uz pobjedu protiv Katra, ne znam sta hocete?Edincapitano je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:18
![]()
Iskreno gori smo bili od Juzne Afrike, oni su makar neku akciju napravili ali dobro, bodovi se pisu.
Jos Svicu kad bi iznenadili sa remijem, pa zavrsili drugi u grupi i isli na ovu grupu gdje su Mexiko i Koreja, top. Bolje drugi nego prvi zavrsiti u nasoj grupi.
Jesi li gledao kanada-irsku? Kanada-island? Kanada-wales 3:0 ih izbuse. Kanada-rumunija isto tako. Fakat se pitam da li ste pratili fudbal zadnjih 3-4 godina?invincible1921 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:08Ma sve ok, ali nemos se branit 70minuta unutar 30 metara i ocekivat da ne primis go....pa i da je jaca repka izadji malo pokusaj nesto jbt mi i kad krenemo u kontru tahirovic je njima predaGoalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:01Svjesni smo dobro nasih limita , ali i za te uslove je sinoc ovo bilo premalo sto smo pruzili, bas teski antifudbal u mnogim fazama i uz dosta srece do pozitivnog rezultata. Iako smo cak i mogli slaviti da je Demirovic zabio onu sansu, ali ne bi bila zasluzena pobjeda.
Idemo dalje.![]()
Nismo prime spanija al nismo vala ni san marino da stojis unutar 30m protiv kanade citavu haman tekmu
Rezultat ili umrijet u ljepoti ?Ja bi sad potpisao ovaj haramball da kako zveknemo Svicu 1-0.Demirovic u cetvrtoj i da ne predjemo centar do krajaGoalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:01Svjesni smo dobro nasih limita , ali i za te uslove je sinoc ovo bilo premalo sto smo pruzili, bas teski antifudbal u mnogim fazama i uz dosta srece do pozitivnog rezultata. Iako smo cak i mogli slaviti da je Demirovic zabio onu sansu, ali ne bi bila zasluzena pobjeda.
Idemo dalje.![]()
Al problem je sto ne radi. sinoc su nas vile nosale, Seo spasavao. Jaca repka ce nas natamburatidarker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:51Rezultat ili umrijet u ljepoti ?Ja bi sad potpisao ovaj haramball da kako zveknemo Svicu 1-0.Demirovic u cetvrtoj i da ne predjemo centar do krajaGoalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:01Svjesni smo dobro nasih limita , ali i za te uslove je sinoc ovo bilo premalo sto smo pruzili, bas teski antifudbal u mnogim fazama i uz dosta srece do pozitivnog rezultata. Iako smo cak i mogli slaviti da je Demirovic zabio onu sansu, ali ne bi bila zasluzena pobjeda.
Idemo dalje.![]()
Vi morate da shvatite da nas niko nece kritikovat za haramball ,mi smo underdog.Svima smo simpaticni.
Tako da furaj sta radi ,**** ljepotu
Definitivno to prvo,prije utakmice sam bio postao da se ove utakmice ne igraju na ljepotu.darker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:51Rezultat ili umrijet u ljepoti ?Ja bi sad potpisao ovaj haramball da kako zveknemo Svicu 1-0.Demirovic u cetvrtoj i da ne predjemo centar do krajaGoalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:01Svjesni smo dobro nasih limita , ali i za te uslove je sinoc ovo bilo premalo sto smo pruzili, bas teski antifudbal u mnogim fazama i uz dosta srece do pozitivnog rezultata. Iako smo cak i mogli slaviti da je Demirovic zabio onu sansu, ali ne bi bila zasluzena pobjeda.
Idemo dalje.![]()
Vi morate da shvatite da nas niko nece kritikovat za haramball ,mi smo underdog.Svima smo simpaticni.
Upravo tako. Nećemo se nagledati 'lijepog fudbala' dok god ne saniramo probleme u sredini.darker10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:51Rezultat ili umrijet u ljepoti ?Ja bi sad potpisao ovaj haramball da kako zveknemo Svicu 1-0.Demirovic u cetvrtoj i da ne predjemo centar do krajaGoalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 14:01Svjesni smo dobro nasih limita , ali i za te uslove je sinoc ovo bilo premalo sto smo pruzili, bas teski antifudbal u mnogim fazama i uz dosta srece do pozitivnog rezultata. Iako smo cak i mogli slaviti da je Demirovic zabio onu sansu, ali ne bi bila zasluzena pobjeda.
Idemo dalje.![]()
Trenutno korisnika/ca: bavariapivo, Bing [Bot] i 21 gost.