Nikola Katic's DEFENSIVE MASTERCLASS vs Canada:
• 90 minutes played
• 26 defensive contributions
• 51 touches
• 4 passes into the final third
• 5 tackles
• 1 goal line clearance
• 2 blocks
• 16 clearances
• 3 interceptions
• 1 recovery
• 2 times dribbled past
• 15 duels won
Nikola Katić
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Nikola Katić
Bolji Čelik.
- signalidunapark
- Kontakt:
G I G A N T
Ali forumski "stručnjaci" su i po njemu stručno kenjali.
Ali forumski "stručnjaci" su i po njemu stručno kenjali.
Jedina mana kad ga onaj crnac okrenu tako je i protiv Slovenije ispao kad smo u öribateljskoj priniöi gol..Medjutim na isti nacin veceras je i Muharemovic ispao
Veoma ozbiljno bih razmislio o opciji da Katić preskoči Švicarsku. Nama je Katar finale i utakmica decenije.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Najvažniju utakmicu u istoriji treba da igraju najbolji, tu nema mjesta kalkulacijama. Niti je Katar toliko loš niti smo mi toliko dobri.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
-
Edincapitano
- Kontakt:
Katar izgubio od Palestine i Kirgiztana u kvalifikacija/arabic cup…
Nismo mi Brazil al jbg, za Katara valjda bi trebali biti..
Isto kao sto sam napisao i za Tarika…i Nikola je ispao 2x amaterski (bar se toliko sjećam situacija ovako na prvu), ali mimo toga desetine pravovremenih reakcija, izuzetna borba i požrtvovanost. Ipak je ovo prva ozbiljna utakmica nakon baraža koju je odigrao.
Pričamo o pauzi od 2 i po mjeseca. Odlično je to bilo.
Pričamo o pauzi od 2 i po mjeseca. Odlično je to bilo.
Standardno dobar. Nikola je armirani beton
Puno bolji od Muharemovica.
Puno bolji od Muharemovica.
I dobili Uzbekistan, Iran, Jordan - sve učesnike SP. I dva puta zaredom osvojili Azijski kup gdje igraju i Australija, i Japan, i KorejaEdincapitano je napisao/la: ↑13 jun 2026, 12:26Katar izgubio od Palestine i Kirgiztana u kvalifikacija/arabic cup…
Nismo mi Brazil al jbg, za Katara valjda bi trebali biti..
Ili ako hoćeš još bolje, i nas navijao Luksemburg, Island, silovala Njemačka
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ne znam, kad sam malo citao neke analize pise da Katar nije ozbiljna repka i da su zalutali na SP, kako god, sigurno nisu bolji Ghane, Ceska ili slicno.zaostrog je napisao/la: ↑13 jun 2026, 15:46I dobili Uzbekistan, Iran, Jordan - sve učesnike SP. I dva puta zaredom osvojili Azijski kup gdje igraju i Australija, i Japan, i KorejaEdincapitano je napisao/la: ↑13 jun 2026, 12:26Katar izgubio od Palestine i Kirgiztana u kvalifikacija/arabic cup…
Nismo mi Brazil al jbg, za Katara valjda bi trebali biti..![]()
Ili ako hoćeš još bolje, i nas navijao Luksemburg, Island, silovala Njemačka![]()
Ovo je zlatna sansa da odemo u drugi krug, ne mozes dobiti ”lakseg” protivnika na papiru sto se tice SP. Naprimer kad kontam Uzbekistan, znam da imaju par igraca sto igraju u vecim klubovima, ili Iran isto tako, ali Katar bas nikog ne znam.
Vidjecemo veceras kako ce igrati protiv Svicarske
Da ga Muharemovic ne spasava po 2 puta na utakmicu, imao bi poentu.
Katic bi bio kriv za 2 (3 ako pikas ono sto je Vasilj spasio kad ga je okrenuo ko top David) gola jucer da nije Tarika i Seada.
Glavna dilema je Dzeko
Katar u svojih zadnjih 5 utakmica zabio 1 gol mozemo i bez katica protiv njih igrati
Ali bez dzeke mi tesko i san marinu dajemo gol
BUCA POTOK
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
-
Sindikat12
- Kontakt:
Najvažnija je protiv Švicarske, Katar rutinski dobijamo, sa Švicarskom je za drugo mjesto jer će oni dobiti Kanadu. Mi ne smijemo biti treći.Ako budemo drugi, Koreju ili Češku možemo proći.
Glory Glory Man United
Na forumu znaju bolje.
Da je po forumaskim ekspertima, mi bi sad igrali prijateljksku sa Estonijiom, ali bi bili pravo dobro pokriveni na svim pozicijama.
joj kako je amaterski odrađen taj memorandum ispod grba, čuj CANvs.BIH, i na običnom papiru izgleda isprintano i nalijepljeno, ma preloše.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, bordobijeli, Drum, Halix131, Scholl, Sport90, visarionovich i 81 gost.