Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Od danas kreće ono pravo, 4 utakmice dnevno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
Sutra valjda
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Mislis nocno,cetiri utakmice nocno
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Ma znate šta sam mislio
Pa dobro ovu Turska-Aus realno mozete u 6 ujutru ustati i pogledati uz kafu 
Fale one utakmice u popodnevnom terminu. Ovako nemas osjecaj da se uopste igra prvenstvo. Pogledaas jednu uzivo, ostale brzinski uz kafu.
Samo su neznalice iznenađene dobrom amerikom pod pochom 
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Bez Neymara večeras, očekivano sve po meni
Nema ga cijelu grupnu fazu. A i svakako ne bi smio ni primirisati prvoj postavi ako planiraju napasti titulu.
Sad i Egipat handre zbog dresa, pa yebote ovi iz fife nisu normalni!
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
Za one kojima je sve ovo malo, nikad im do Bosne nije ni bilo stalo!!!
-
signalidunapark
- Kontakt:
A zasto, svega ti?signalidunapark je napisao/la: ↑13 jun 2026, 18:34Pa i mala djeca znaju da ne smiješ imat zvjezdice na dresu.
Edit: i ovi sa ss.ba bi trebali onda napisati zasto, ali eto samo su servirali info bez obrazlozenja.
Zadnja izmjena: qaa18, dana/u 13 jun 2026, 19:00, ukupno mijenjano 1 put.
I da izgubite sve, zauvijek: za svoje Zmajeve!!!
- Beduin
- Kontakt:
Ahaa, kako da ne. I pored nekih tvojih dobroh upisa i analiza ti u zadnje vrijeme si toliko negativan i kritican po pitanju Barbareza da covjek pomisli kako uopste ne uzivas sto smo na velikom takmicenju i predstavljamo BiH s ponosom, pa makar i najgori na prvenstvu bili.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jun 2026, 13:34Ko se ušutio? To ko biva napravili smo nešto dobro pa kao ušutio sam jer nemam šta da kritikujem? De ba, ono sto smo mi odigrali je bilo horor, taman da je ostalo 1-0. Ako ćemo biti Grčka s temua, ja ću kritikovati i samo kritikovati.Beduin je napisao/la: ↑13 jun 2026, 07:23A usutio si se za nasu repku jer nismo izgubili. Koji si ti levet druze.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jun 2026, 03:53Ameri igraju fantastično. Nakon naše utakmice ko da gledam drugi sport. Zaista igraju fantastično.![]()
Ti si odmah prije utakmice krenuo sa "a sta ako izgubimo, hocemo li Barbareza ovako i onako", da ne trazim postove.
Ti jedva da nesto izustis pozitivno o njima. Tebi je i remi protiv jaceg protivnika od nas ravan katastrofi. I to na otvaranju prvenstva, protiv domacina pred onolikom domacom publikom, desetkovani i sa totalno drugim igracima na terenu. Trebas bas biti dusman repke da tako rezonujes stvari i pises protiv njih. Kao da imamo bolji izbor u sredini terena. A cinjenica i jedina istina je da ovo sto imamo donosi rezultat i to je to.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
signalidunapark
- Kontakt:
Zato što zvijezde iznad grba predstavljaju titule svjetskih prvaka.
- PeppermintSA
- Kontakt:
Negativan sam jer se uopšte ne slažem sa ovim načinom igre, fudbalskom filozofijom, forsiranjem 4-4-2 formacije, odnosno dva špica kao destruktivca i sastav bez ikakve kreacije. Kao navijač imam pravo ne slagati se s tim i biti negativan. Ne sviđa mi se kako igramo, mislim da imamo kapaciteta da igramo mnogo dopadljiviji fudbal i posljedično fudbal koji će donositi rezultat. Sinoćnji remi ne vidim kao uspjeh jer neriješen ishod sam po sebi nikada nije uspjeh. Ali kao što rekoh, isto bih pisao i da smo dobili 1:0. Pa čak i da je Demirović zabio i da smo dobili 2:0 jer se ja ne vodim maksimom “igru briši a bodove piši” niti pozdravljam fudbal Murinja, Artete, Grcke 2004. itd. I opet kazem, to je moje pravo kao navijača. I da, imamo bolji izbor - 3 stopera, 2 wingbacka, 4 u veznom redu i jedan spic. Mahmić i Alajbegovic od prve minute, uz Bajraktarevica i Šunjića/Basica. Memic i Dedić wingbackovi, Radeljic treći stoper. Dobili bi Kanađane.Beduin je napisao/la: ↑13 jun 2026, 18:58
Ahaa, kako da ne. I pored nekih tvojih dobroh upisa i analiza ti u zadnje vrijeme si toliko negativan i kritican po pitanju Barbareza da covjek pomisli kako uopste ne uzivas sto smo na velikom takmicenju i predstavljamo BiH s ponosom, pa makar i najgori na prvenstvu bili.
Ti si odmah prije utakmice krenuo sa "a sta ako izgubimo, hocemo li Barbareza ovako i onako", da ne trazim postove.
Ti jedva da nesto izustis pozitivno o njima. Tebi je i remi protiv jaceg protivnika od nas ravan katastrofi. I to na otvaranju prvenstva, protiv domacina pred onolikom domacom publikom, desetkovani i sa totalno drugim igracima na terenu. Trebas bas biti dusman repke da tako rezonujes stvari i pises protiv njih. Kao da imamo bolji izbor u sredini terena. A cinjenica i jedina istina je da ovo sto imamo donosi rezultat i to je to.
**** sebe ovaj Rodriguez idalje igra za Svicarsku
-
JohannWolfgang
- Kontakt:
Samo naprijed momcino, nisi sam u tom razmišljanju. Pusti forum, ovdje ce ti psovati majku i oca jer si napisao kriticki osvrt na igru ili pojedinog igrača, ali zato nemaju problema kad pljujes Demirovica npr. jer si tad u skladu s narativom. Samo guraj svoje, imaj svoje misljenje.PeppermintSA je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:36
Negativan sam jer se uopšte ne slažem sa ovim načinom igre, fudbalskom filozofijom, forsiranjem 4-4-2 formacije, odnosno dva špica kao destruktivca i sastav bez ikakve kreacije. Kao navijač imam pravo ne slagati se s tim i biti negativan. Ne sviđa mi se kako igramo, mislim da imamo kapaciteta da igramo mnogo dopadljiviji fudbal i posljedično fudbal koji će donositi rezultat. Sinoćnji remi ne vidim kao uspjeh jer neriješen ishod sam po sebi nikada nije uspjeh. Ali kao što rekoh, isto bih pisao i da smo dobili 1:0. Pa čak i da je Demirović zabio i da smo dobili 2:0 jer se ja ne vodim maksimom “igru briši a bodove piši” niti pozdravljam fudbal Murinja, Artete, Grcke 2004. itd. I opet kazem, to je moje pravo kao navijača. I da, imamo bolji izbor - 3 stopera, 2 wingbacka, 4 u veznom redu i jedan spic. Mahmić i Alajbegovic od prve minute, uz Bajraktarevica i Šunjića/Basica. Memic i Dedić wingbackovi, Radeljic treći stoper. Dobili bi Kanađane.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT