odjeca, patike etc etc

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

RobijaNicaze1945
Kontakt:

Re: odjeca, patike etc etc

Post Postao/la RobijaNicaze1945 » 06 jun 2026, 20:00

PSV je napisao/la:
06 jun 2026, 19:57
RobijaNicaze1945 je napisao/la:
06 jun 2026, 19:49
Imam pitanje jedno samo.
Ako neko ima parfem JPG Scandal pour homme elixir,kako vam se čini,projekcija,miris i ostalo...
Bez zezanja, meni vise zenski nego muski. Presladak je. Ako je vec Scandal onda Absolu uzmi. Jest da i on stipa. :yawn:
Zato pitam za iskustva jer sto kazes vise ženski nego muški.
Najbolje onda uzeti obični Scandal,mogao bi se cak i na ovom prijelazu nositi bez problema.

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 06 jun 2026, 20:03

06 jun 2026, 20:00
PSV je napisao/la:
06 jun 2026, 19:49
Imam pitanje jedno samo.
Ako neko ima parfem JPG Scandal pour homme elixir,kako vam se čini,projekcija,miris i ostalo...
Bez zezanja, meni vise zenski nego muski. Presladak je. Ako je vec Scandal onda Absolu uzmi. Jest da i on stipa. :yawn:
Najbolje onda uzeti obični Scandal,mogao bi se cak i na ovom prijelazu nositi bez problema.
Isto kao i Armani ovaj novi Powerfully, hajp, a ustvari preslatko, zenski. :)

Gdje nabavljas parfeme?

RobijaNicaze1945
Kontakt:

Post Postao/la RobijaNicaze1945 » 06 jun 2026, 20:27

PSV je napisao/la:
06 jun 2026, 20:03
06 jun 2026, 20:00
PSV je napisao/la:

Isto kao i Armani ovaj novi Powerfully, hajp, a ustvari preslatko, zenski. :)

Gdje nabavljas parfeme?
Ma najvise dekante uzimam ako je skup parfem,a dekante uzimam od jednog momka iz Sarajeva.
Dekant Sa na Instagramu,a ove arapske uzimam gdje stignem,dm,cm...

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 jun 2026, 12:06

Kupio ovaj versacce dylan blue, il mi se cini il ovo izlapi za dva sata :mrgreen: miris je dobar, bas mi se svidja ali izgleda da trajnost nije bas neka

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 13 jun 2026, 14:20

enobarca je napisao/la:
13 jun 2026, 12:06
Kupio ovaj versacce dylan blue, il mi se cini il ovo izlapi za dva sata :mrgreen: miris je dobar, bas mi se svidja ali izgleda da trajnost nije bas neka
Ma čista voda i mene je razočaralo. Nikad ga i ne bih kupio, dobio na poklon. Vrlo dobar miris pri špricanju, ali pola sata maximale traje. I na njemu piše toaletna voda. Ali doda se 50KM i uzme se ozbiljan parfem kao npr JPG koji traje dovijeka.
Pritom mu je i dihtung na boci slab, bio u autu malo vruće ispario.
Inače volim imati u autu parfem jedan pogotovo ljeti da se osvježavam, ali ne možeš svaki mi ispari. Uzeo i ove bočice za dekante ali ne drže sve ode.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 jun 2026, 14:34

Huske je napisao/la:
13 jun 2026, 14:20
enobarca je napisao/la:
Ma čista voda i mene je razočaralo. Nikad ga i ne bih kupio, dobio na poklon. Vrlo dobar miris pri špricanju, ali pola sata maximale traje. I na njemu piše toaletna voda. Ali doda se 50KM i uzme se ozbiljan parfem kao npr JPG koji traje dovijeka.
Inače volim imati u autu parfem jedan pogotovo ljeti da se osvježavam, ali ne možeš svaki mi ispari. Uzeo i ove bočice za dekante ali ne drže sve ode.
Ma ja ga kupio na poklon za rodjendan upravo, probam ga kod osobe kojoj sam kupio i oduševim se, narucim ga i sebi :mrgreen:
Jucer mi dosao, jutros ga stavio, otisao do grada, vratio se on izlapio, doduse kazu da najmanje mi sami osjetio parfem na nama, drugi osjete ali neke druge sam i ja bgm osjetio, npr eros flame osjetim i ja dugo vremena na sebi.
Kad smo vec kod parfema imas li sta za preporuciti slicno dylan blue ali da traje duze, sto slicnije njemu to bolje jer mi je miris bas dobar.

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 13 jun 2026, 15:40

enobarca je napisao/la:
13 jun 2026, 14:34
Huske je napisao/la:
enobarca je napisao/la:
Ma ja ga kupio na poklon za rodjendan upravo, probam ga kod osobe kojoj sam kupio i oduševim se, narucim ga i sebi :mrgreen:
Jucer mi dosao, jutros ga stavio, otisao do grada, vratio se on izlapio, doduse kazu da najmanje mi sami osjetio parfem na nama, drugi osjete ali neke druge sam i ja bgm osjetio, npr eros flame osjetim i ja dugo vremena na sebi.
Kad smo vec kod parfema imas li sta za preporuciti slicno dylan blue ali da traje duze, sto slicnije njemu to bolje jer mi je miris bas dobar.
Armaf Urban Man Elixir
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 jun 2026, 17:33

Dylan Blue ima dobru trajnost, il ste kupili kopije ili ne znate nanijeti parfem

Ali je lagan ljetni parfem, ne osjetite ga vi, nece on imati auru 2 metra okolo niti treba
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 13 jun 2026, 17:41

harden je napisao/la:
13 jun 2026, 17:33
Dylan Blue ima dobru trajnost, il ste kupili kopije ili ne znate nanijeti parfem

Ali je lagan ljetni parfem, ne osjetite ga vi, nece on imati auru 2 metra okolo niti treba
Našamaraj ove neznalice. :mrgreen:

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 13 jun 2026, 17:47

Ako parfemizavas prodaje kopije onda sam kupio kopiju. A to kako se nanosi, ko i svaki dosad, poceli su od nanosenja parfema praviti nauku kao od muskog sisanja, jos malo ce biti fakulteti za to :mrgreen:
Bosniaboston :thumbup:

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 13 jun 2026, 20:43

enobarca je napisao/la:
13 jun 2026, 17:47
Ako parfemizavas prodaje kopije onda sam kupio kopiju. A to kako se nanosi, ko i svaki dosad, poceli su od nanosenja parfema praviti nauku kao od muskog sisanja, jos malo ce biti fakulteti za to :mrgreen:
Ma pusti ove iznad. Njima su arapska smeca top parfemi. Dylan Blue ti je reformulisan, zato mu je tanka trajnost vjerovatno si naletio na noviji batch.

Probaj gore ovaj sto je @Ash meni preporucio. Neces se pokajati. Imas i Kenzo Homme EDP.

enobarca
Kontakt:

Post Postao/la enobarca » 14 jun 2026, 00:48

PSV je napisao/la:
13 jun 2026, 20:43
enobarca je napisao/la:
13 jun 2026, 17:47
Ma pusti ove iznad. Njima su arapska smeca top parfemi. Dylan Blue ti je reformulisan, zato mu je tanka trajnost vjerovatno si naletio na noviji batch.

Probaj gore ovaj sto je @Ash meni preporucio. Neces se pokajati. Imas i Kenzo Homme EDP.
:salut:

AshburtonG
Kontakt:

Post Postao/la AshburtonG » 14 jun 2026, 09:52

Huske je napisao/la:
enobarca je napisao/la:
Drzat parfem ljeti u autu je isto da drzis vodu na ringli i zalis se sto ispari.

Huske
Kontakt:

Post Postao/la Huske » 14 jun 2026, 14:07

Znači nemam rješenja za paklene ljetne dane na mediteranu, a bio sam mislio da je slab dihtung, dakle šta ujutro pri polasku nanesem to mi je za cijeli dan. Kvragu baš mi treba taj popodnevni šut.

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 14 jun 2026, 14:40

Huske je napisao/la:
14 jun 2026, 14:07
Znači nemam rješenja za paklene ljetne dane na mediteranu, a bio sam mislio da je slab dihtung, dakle šta ujutro pri polasku nanesem to mi je za cijeli dan. Kvragu baš mi treba taj popodnevni šut.
Imas dekante da narucis preko interneta, one male bocice tacnije od 5-10ml. Tu sebi natocis parfem i nosis dekant svugdje sa sobom. Tako ja radim, kad osjetim da popusta, nanesem ponovo. :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []