Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Da napadac odigra 50 utakmica za argentinu i zabije 4 gola oduzeli bi mu pasos
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Tacno cu mu otici na profil i prijaviti debila.
Jedno je na forumu napisati misljenje, drugo je covjeka vrijedjati na licnom profile.
A i ja se budala cudim. Dzeki godinama od Belme, Amre djece sve hebu…
Vidi buraz, naveo sam Tahirovica upravo zbog toga sto je i najgori pojedinac i sto nema sanse da moze on ono istrcati...
Ermedin je fizicki dominantan napadac sa izuzetnim fizickim predispozicijama sto ga i cini opasnim pred protivnickim golom, ali psiha je nesto sto u repci kod njega dominira...
Njemu je u momentu kada je krenuo prema golu, onaj huk i vrisak straha kanadskih navijaca jednostavno aktivirao ABS u podsvijesti i momak nije znao sta uraditi...
Pogledaj samo njegov prijem lopte, pa brate, bolje bi je ja ili bilo ko od nas forumasaa primio nego decko koji reseta mreze u Bundes ligi...
Po tom istom prijemu odmah skontas da momak ne zna sta da u tom momentu uradi i dobijes ono sto smo mi dobili sinoc...
Meni je zao Ermedina, jer znam da mu je tesko, da vri u sebi, da se bori sam sa sobom, ali podrska i vjera u njega moze mu itekako pomoci...
Retardirane debilcine ce bas pomoc svojim kretenskim izivljavanjem. Do ovdje su ga i doveli jednim dijelom sigurno. Nisu izasli iz svog prkna od mjesta i jos se kriju iza laznih profila. Serem im se na onog ko im internet objasni. Ako me gazis kad ne ide, nemoj me tapsat ni kad mi ide.
@Shevko - nikakav pritisak, cuj pritisak
al najgore je koliko lajkova kupe ti komenrari
pa strasno
Bgm prestrasno s kim ja dijelim drzavu, grad, radno mjesto
Pa je+o vam pas mater, jel namjerno lik fulio?
Jel nema nista pozitivno u njegovoj igri da samo gledate kad ce promasiti
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Čuj trenutno
Pa nije ovo samo zadnje 2-3 utakmice, nego traje već 5 godina. Čovjek ima 4 gola u 40 utakmica kao napadač. Jeste li vi svjesni koliko je to smiješna statistika?
FC Grizzlies
Ma jedno je dati komentar/kritiku i iznijeti cinjenice, a vrijedjanje i psovanje je nesto drugo, danas svako ima pravo da otvori racun na nekoj socialnoj mrezi i vrijedja, i to nazalost nije kaznjivo.
BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:28Čuj trenutno![]()
Pa nije ovo samo zadnje 2-3 utakmice, nego traje već 5 godina. Čovjek ima 4 gola u 40 utakmica kao napadač. Jeste li vi svjesni koliko je to smiješna statistika?
Jesmo. A jesi li ti svjestan da j3bavanjem majke i glupim komentarima momku sigurno se nece popraviti njegov ucinak i efikasnost?
Demirovic radi ogroman posao na terenu, mnogo, mnogo terena pokriva i skoro uvijek je na lopti i to ekipa cijeni. Cini mi se da je i sam sebi nabio taj pritisak i da pregori u kljucnim momentima.
Vazduh generalno. Nema gdje nema tih budala.Scholl je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:23Kakvih bolesnika na instagramu mu je ostavilo komentare
al najgore je koliko lajkova kupe ti komenrari
pa strasno
Bgm prestrasno s kim ja dijelim drzavu, grad, radno mjesto
Pa je+o vam pas mater, jel namjerno lik fulio?
Jel nema nista pozitivno u njegovoj igri da samo gledate kad ce promasiti
Idioti!!
- BoixosNois1899
- Kontakt:
A kao lijepim komentarima hoće? Poslije Velsa mu svi podršku pružili, od igrača preko selektora i navijača po društvenim mrežama pa nešto ne vidim da je to donijelo neku promjenu.torbica je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:35BoixosNois1899 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:28Čuj trenutno![]()
Jesmo. A jesi li ti svjestan da j3bavanjem majke i glupim komentarima momku sigurno se nece popraviti njegov ucinak i efikasnost?
Demirovic radi ogroman posao na terenu, mnogo, mnogo terena pokriva i skoro uvijek je na lopti i to ekipa cijeni. Cini mi se da je i sam sebi nabio taj pritisak i da pregori u kljucnim momentima.
FC Grizzlies
- Principatus
- Kontakt:
Ali on mora na klupu, pa sa klupe 20-30 minuta. To ce mu uzeti pritisak, plus mi nemamo sad vremena na SP da cekamo hoce li procepiti poslije 40 utakmica za reprezentaciju. Nama sada mora ekipa da funkcionise. Nadao sam se da ce ga krenuti, ali nije ni na prijateljskim ni protiv Kanade. Nazalost. Barbarez mora staviti Demirovica na klupu. Alajbegovic mora igrati. Bolje Mahmica uvesti i jedan napadac, ili Dzeku sa Jovom, nema veze sto su slicni fizicki. Plus sto ce se Tabakovic vratiti.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Alvarez 51 utakmica I 14 golova za Argentinu, nije to nesto aman zaman.
Podrška Demirovicu, svakako će kad tad prokinuti, možda nas momak baš pošalje u šesnaestinu finala.
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Pored toga sto je fizicki dominantan, Demirovic je jedan od nasih najborbenijih igraca. Sto se toga tice u rangu je sa Muharemovicem, Katicem, Kolasincem. Borbu na terenu, trud i zalaganje mu ne moze niko oduzeti.Vanja8 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:21Vidi buraz, naveo sam Tahirovica upravo zbog toga sto je i najgori pojedinac i sto nema sanse da moze on ono istrcati...
Ermedin je fizicki dominantan napadac sa izuzetnim fizickim predispozicijama sto ga i cini opasnim pred protivnickim golom, ali psiha je nesto sto u repci kod njega dominira...
Njemu je u momentu kada je krenuo prema golu, onaj huk i vrisak straha kanadskih navijaca jednostavno aktivirao ABS u podsvijesti i momak nije znao sta uraditi...
Pogledaj samo njegov prijem lopte, pa brate, bolje bi je ja ili bilo ko od nas forumasaa primio nego decko koji reseta mreze u Bundes ligi...
Po tom istom prijemu odmah skontas da momak ne zna sta da u tom momentu uradi i dobijes ono sto smo mi dobili sinoc...
Meni je zao Ermedina, jer znam da mu je tesko, da vri u sebi, da se bori sam sa sobom, ali podrska i vjera u njega moze mu itekako pomoci...
Problem je sto kazes psiha, koja je tako slaba i krhka da je to strasno
Ali kad je juce Sergej ubacio onog nesretnika Bazdara, odmah mi je bilo jasno zasto Demirovic (i bez gola u sebi) mora igrati.
Jednostavno, mi nemamo bolje igrace od tog Demirovica, Tahirovica, Memica, Sunjica itd....nase je da ih trpimo i podzavamo, kakvi god da su.
Trebamo se ugledat na Englesku i Njemacku kako su branili svoje igrace kroz historiju i Savez i mediji trebaju stat iza momka. Zao mi ga lik ce plakat na pola utakmice kad zabije neki tap-in sta mu radite.
Upravo ovo. Nije problem reci Druze trebas na klupu jer ono se ne fula. Ali ici pominjati nekome familiju je nas seljakluk i primitivizam. Takve treba prijavljivaticoelho41 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:48Neukusni su komentari. I meni je izvuko zivce, dizem ruke od njega, ali svakako vrijedjati ga privatno, ne znam kako se mozete spustati toliko nisko, ali kad gledam sta pojedini pisu to dodje kao uzdizanje.
Trebamo se ugledat na Englesku i Njemacku kako su branili svoje igrace kroz historiju i Savez i mediji trebaju stat iza momka. Zao mi ga lik ce plakat na pola utakmice kad zabije neki tap-in sta mu radite.
Ne bi ušao a Džeko bi ono rutinski završio sa golom.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ANamelessGhoul, ArtemisFowl, Atlanta, Beduin, Bing [Bot], Bordo10, Brazzzoo123, COYGBiH, Cwirek, Drape, farenhajt, feniksptica, GrbavicaHrammm, HariTz, harko35, husrefbeg, JayCatwright, karajlo, kenanktkt, kouadio, Lavcina, legendarnadruga, MokraKifla, Napapijri, nebeskasila, omanovski, ovisnik, prijeratni mangup, prisonbreak, Shevko, Sheyi, signalidunapark, Slobodanpad1945, soccerfan, TefalTava, TETRAPAK, VensanKasel, Wisey, Wolffire, Zgemboo89 i 353 gosta.