18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
FerdinandF
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Mozemo igrati itelako s ovom švicarskom.
Ovo izdanje Katara je dobro za nas jer ih nećemo podcijeniti, i mozemo ih dobiti.
Samo jako kao do sada i prolaz nam se smiješi.
A kasnije s Edinom , Tabakom, i samopouzdanjem nebo je granica. Hajmooooo!!!!!
Ovo izdanje Katara je dobro za nas jer ih nećemo podcijeniti, i mozemo ih dobiti.
Samo jako kao do sada i prolaz nam se smiješi.
A kasnije s Edinom , Tabakom, i samopouzdanjem nebo je granica. Hajmooooo!!!!!
E jbg brt, al svako ima pravo na svoje mišljenje. A što se tiče ovoga da će Švica izginuti protiv nas, izginuli bi i bez ovog kiksa da osiguraju prolaz pa da se mogu odmoriti protiv Kanade. Ovako im je samo drugi motiv.
Švica je sad baš uzdrmana. Protiv nas već imperativ pobjede, jer znaju da je Kanada tvrd orah.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Ne mijenja ovdje previse za nas. Top nam je ispao bod protiv Kanade, tako da sa jednom pobjedom sigurno prolazimo. Prva match lopta za prolaz je u cetvrtak. Ako ne bude OK, ima popravni sa Katarom gdje moramo biti apsolutno na maksimumu. Imamo vise nego realne sanse za prolaz
- signalidunapark
- Kontakt:
Nešto smiješno junače?Herson je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:08signalidunapark je napisao/la: ↑13 jun 2026, 22:03Pa gube i Švicarska im slaže zicer za zicerom. Jest vi ljufi na nekim drogama?![]()
Švicarska je u periodu kad sam napisao posta napadala i slagala zicere. To što nisu zabili, i to što je Katar iz jedne šanse zabio ne čini ih "korektnim u napadu".
Ovi Svajcarci il su losi ili im se nije igralo. Bice da je ovo drugo.
Barba halali sto smo sumnjali.
Samo da ako budemo 3.da budemo među top 8 trece plasiranih,al idemo po 1.
Ljudi se brane 90 minuta grcevito, golman igrac utakmice, dvije sanse imali i on kaze sta Barba treba, kakvi likovi , to je umijece nije srecaguillermo je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:13Valjda je Qatar dokazao Barbi da se muda i pozrtvovanost pokazuju kroz konkrentu igru,pas i napad,a ne kroz floskule,fajt i izbij-nabij taktikom.Svicarci padaju ukoliko konkretno napadnemo.Valjda zna postaviti par akcijskih uvjezbavanja u narednih 6 dana.
Pa bukvalno brate, sad sam još uvjereniji u makar bod protiv Švice. I onda s Katarom za prolaz koji će takođe morati napasti u jednom trenutku, gore je da nemaju nikakvih ambicija i da se povuku i da mi pokušavamo šta probit. Evo čovjek na areni sve savršeno objasnio.Confiance je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:16Ne mijenja ovdje previse za nas. Top nam je ispao bod protiv Kanade, tako da sa jednom pobjedom sigurno prolazimo. Prva match lopta za prolaz je u cetvrtak. Ako ne bude OK, ima popravni sa Katarom gdje moramo biti apsolutno na maksimumu. Imamo vise nego realne sanse za prolaz
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
zakuhalo nam se ljudi u grupi
"Ali, kad dođeš u Zenicu, ne da ti se ne igra, više ti se ni ne živi" : ivica osim za jutarnje novine
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Zaključak je da Švicarska nije toliko dobra kao što je se očekivalo niti je Katar toliko loš kao što je se očekivalo.
Sad su svi u grupi u pat poziciji i svi imaju nade za prvo mjesto ali pritisak da završe kao zadnji.
Poslje ove utakmice sam skontao koliko je BiH ali i Kanada bolja od Švicarske i Katara, barem je utakmica jučer bila maksimalno nabrirjana i borbena pogotovo sa strane Kanade.
Ako Švicarska i Katar budu na nivou kao danas onda se sa razlogom možemo nadati prvom ili najmanje drugom mjestu in sha Allah.
Sad su svi u grupi u pat poziciji i svi imaju nade za prvo mjesto ali pritisak da završe kao zadnji.
Poslje ove utakmice sam skontao koliko je BiH ali i Kanada bolja od Švicarske i Katara, barem je utakmica jučer bila maksimalno nabrirjana i borbena pogotovo sa strane Kanade.
Ako Švicarska i Katar budu na nivou kao danas onda se sa razlogom možemo nadati prvom ili najmanje drugom mjestu in sha Allah.
BiH ima dan vise odmora od švicarske...
- akisarajevo92
- Kontakt:
i imamo 4000 kilometara vise za preci do LA
Don't believe the hype.
Henry. Zena
Zadnja izmjena: CHR, dana/u 13 jun 2026, 23:32, ukupno mijenjano 1 put.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jašta, svakako bi max ozbiljno izašli jer znaju da smo mi dosta jača i ozbiljnija ekipa od Katra. Po tom pitanju se ništa ne mijenja. A sad su još i uzdrmani. A i loši su, spori previše. I prije ovoga smo znali da nam Švica više odgovara zbog stila igre kao što smo i u baražu znali da nam Italija više odgovara i što se dokazalo i bez crvenog.Confiance je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:16Ne mijenja ovdje previse za nas. Top nam je ispao bod protiv Kanade, tako da sa jednom pobjedom sigurno prolazimo. Prva match lopta za prolaz je u cetvrtak. Ako ne bude OK, ima popravni sa Katarom gdje moramo biti apsolutno na maksimumu. Imamo vise nego realne sanse za prolaz
Ne kažem da su loši i da ćemo ih razbiti ali da imamo šansu to imamo. Očekujem tvrd meč gdje ćemo morati šanse koristiti. Vjerovati u sebe i idemo po tu pobjedu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Možel se buraz ova tema prebaciti na pdf World cup gdje je i utakmica sa Kanadom?Unofficialpage je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:32Jašta, svakako bi max ozbiljno izašli jer znaju da smo mi dosta jača i ozbiljnija ekipa od Katra. Po tom pitanju se ništa ne mijenja. A sad su još i uzdrmani. A i loši su, spori previše. I prije ovoga smo znali da nam Švica više odgovara zbog stila igre kao što smo i u baražu znali da nam Italija više odgovara i što se dokazalo i bez crvenog.Confiance je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:16Ne mijenja ovdje previse za nas. Top nam je ispao bod protiv Kanade, tako da sa jednom pobjedom sigurno prolazimo. Prva match lopta za prolaz je u cetvrtak. Ako ne bude OK, ima popravni sa Katarom gdje moramo biti apsolutno na maksimumu. Imamo vise nego realne sanse za prolaz
Ne kažem da su loši i da ćemo ih razbiti ali da imamo šansu to imamo. Očekujem tvrd meč gdje ćemo morati šanse koristiti. Vjerovati u sebe i idemo po tu pobjedu.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Ne znam Bgm, to je adminova teritorija. I ja sam ovdje obični forumaš.Elddar je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:33Možel se buraz ova tema prebaciti na pdf World cup gdje je i utakmica sa Kanadom?Unofficialpage je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:32Jašta, svakako bi max ozbiljno izašli jer znaju da smo mi dosta jača i ozbiljnija ekipa od Katra. Po tom pitanju se ništa ne mijenja. A sad su još i uzdrmani. A i loši su, spori previše. I prije ovoga smo znali da nam Švica više odgovara zbog stila igre kao što smo i u baražu znali da nam Italija više odgovara i što se dokazalo i bez crvenog.Confiance je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:16Ne mijenja ovdje previse za nas. Top nam je ispao bod protiv Kanade, tako da sa jednom pobjedom sigurno prolazimo. Prva match lopta za prolaz je u cetvrtak. Ako ne bude OK, ima popravni sa Katarom gdje moramo biti apsolutno na maksimumu. Imamo vise nego realne sanse za prolaz
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Sad tek diletanti i kvazi strucnjaci vide šta znaci bod protiv Kanade! Taj bod nam sad otvara apsolutno nova vrata, da sada igramo za prve-dvije pozicije! I tako se sada treba postaviti, da idemo da dobijemo Švicarce i Katar!

Trenutno korisnika/ca: Beduin, edvaE2, Goalgetter, Sheyi i 59 gostiju.