Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
Ovdje su jednostavno sumovi u komunikaciji. Ja ne znam ko uopste spori njegovu trku i zalaganje. Ali to je bespredmetno kad imas 4 gola za reprezentaciju, od toga 3 u takmicenju koje je zamjena prijateljskim utakmicama.
A ako mu realizacija trpi zbog trke, to mu nije nikakva izlika nit opravdanje. To je nesto sto on mora mijenjati. Iako ne bih rekao da je to neki faktor.
A ako mu realizacija trpi zbog trke, to mu nije nikakva izlika nit opravdanje. To je nesto sto on mora mijenjati. Iako ne bih rekao da je to neki faktor.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Koliko ja vidim, Lukic je pretrcao samo 3 kilometra manje, a igrao izasao u 62.minuti.JoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:10
Ovo je porazavajuci podatak komplet ekipe a samo jedan od dokaza koliko je bitan Demirovic.Ovdje treba napomenuti da Demirovic ubjedljivo najvise sprinteva ima po utakmici.
Lik trci vise od veznih igraca,nije ni cudo sto mu fokus i realizacija ispastaju.Da ima ko trcati da ga malo uzrahati mozda bi vise kuveta i koncentracije imao u zavrsnici.
Cisto da se zna, Haland u prosjeku trci 7-8km po utakmici, Dzeko 4,5km - 7km,C.Ronaldo 3 - 3,5km po utakmici.Kane 3 - 4km po utakmici.
Jeste avi svjesni koliko ovaj covjek radi i mora raditi da bi ista vidljivo bilo.Ubaci debelog Ronalda u nas “sistem”, vidio lopte ne bi.
Ne glorifikujem Demirovica,samo nema mjesta pljuvanju njega.Promasio,Boze moj.Idemo dalje,lik je preorao teren.Ne postoji napadac na Svijetu sa jacim work rateom od njega.Razlika je sto Stutgart kreira mnogo vise sansi nego nasa repka,stoga i zabije cesto.
Naprijed Dema !
Znaci Lukic bi fakticki pretrcao isto koliko i Demirovic, mozda cak i vise da je igrao svih 90 minuta.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Smijesna mu je statistika,slazem se ali neko mora i rudariti na terenu.Cilj je rezultat valjda.smijesan je parametar da on kao 9-ka,20% vise pretrci od krila ili 10% vise od beka kojima je to primarna duznost na terenu i uloga.Kajzer10 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:43Ovdje su jednostavno sumovi u komunikaciji. Ja ne znam ko uopste spori njegovu trku i zalaganje. Ali to je bespredmetno kad imas 4 gola za reprezentaciju, od toga 3 u takmicenju koje je zamjena prijateljskim utakmicama.
Nije problem Demirovic,problem je sve osim njega.Ko god je trenirao ozbiljnije sport zna sta znaci uraditi zadnji sut,cucanj,zamah,udarac a noge/ruke teske.Jednostavno previse radi da bi pokazao ista drugo.Ja bi presretan bio da on stoji u 16m rivala 70% utakmice,ali realnost je drugacija.Isto bi jos sretniji bio da imamo duplo boljeg igraca od njega u timu,ali nemamo.
Posao napadača nije da rudari nego da daje golove. Imamo mi dovoljno rudara.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Druze,nije isto trcati do 60minute,i od 60minute.19vendetta87 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:50Koliko ja vidim, Lukic je pretrcao samo 3 kilometra manje, a igrao izasao u 62.minuti.JoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:10
Ovo je porazavajuci podatak komplet ekipe a samo jedan od dokaza koliko je bitan Demirovic.Ovdje treba napomenuti da Demirovic ubjedljivo najvise sprinteva ima po utakmici.
Lik trci vise od veznih igraca,nije ni cudo sto mu fokus i realizacija ispastaju.Da ima ko trcati da ga malo uzrahati mozda bi vise kuveta i koncentracije imao u zavrsnici.
Cisto da se zna, Haland u prosjeku trci 7-8km po utakmici, Dzeko 4,5km - 7km,C.Ronaldo 3 - 3,5km po utakmici.Kane 3 - 4km po utakmici.
Jeste avi svjesni koliko ovaj covjek radi i mora raditi da bi ista vidljivo bilo.Ubaci debelog Ronalda u nas “sistem”, vidio lopte ne bi.
Ne glorifikujem Demirovica,samo nema mjesta pljuvanju njega.Promasio,Boze moj.Idemo dalje,lik je preorao teren.Ne postoji napadac na Svijetu sa jacim work rateom od njega.Razlika je sto Stutgart kreira mnogo vise sansi nego nasa repka,stoga i zabije cesto.
Naprijed Dema !
Znaci Lukic bi fakticki pretrcao isto koliko i Demirovic, mozda cak i vise da je igrao svih 90 minuta.
U prosjeku u fudbalu se od 60-70minute po utakmici trci manje 20% nego u prve dvije trecine.Snaga padne,pocinje otezanje,igra na rezultat.Kao sto je i bio slucaj,tempo utakmice je umro u 75minuti.
De nam objasni onda sta je uloga krila,veznih igraca i bekova? Cija je uloga da kreira smislenu akciju na terenu i da probije stranu? Ili je i to trebao on raditi?
Ono vodit cemo se,on je imao 1 zicer,svoj posao je odradio ocajno.Kako je ostatak ekipe odradio svoje zadatke? Sta cemo sa krilima?Koja im je uloga bila na terenu?
samo odbrana je odigrala vrhunski a sve iznad odbrane je ranga demirovica na toj utakmici, a bajraktarevic ako nije i gori
JoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:59
De nam objasni onda sta je uloga krila,veznih igraca i bekova? Cija je uloga da kreira smislenu akciju na terenu i da probije stranu? Ili je i to trebao on raditi?
Ono vodit cemo se,on je imao 1 zicer,svoj posao je odradio ocajno.Kako je ostatak ekipe odradio svoje zadatke? Sta cemo sa krilima?Koja im je uloga bila na terenu?
Poštedi me te demagogije.
Frajer nas je unakazio u kvalifikacijama, baražu i evo na SP. Tu priča počinje i završava.
Krila su nas dovela na SP i popravila sve ono što je ovaj zasrao.
Kao prvo UEFA-ina statistika ne uzima čitavu trku u toku meča, nego moraš postići određeni stepen brzine i onda kreće mjerenje. Pogledaj na toj istoj stranici statistiku za Demirovica - https://www.uefa.com/european-qualifier ... tatistics/JoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:42
Harry Kane u UEFA “standardnom prosjeku” trči oko ~3.5 km po utakmici.
Ovo je zvanicno sa UEFA stranice.Ali ovo ne iznenadjuje jer Bayern 85% utakmice igra pred golom rivala.
https://www.uefa.com/european-qualifier ... tatistics/
Od same kreme Evrope,Alvarez je tu neprikosnoven.10km po utakmici.Ali opet,razlicit stil i uloga na terenu.
Sad ispade Ermedin ima 7 utakmica za kvalifikacije i trči 4.16 km po prosjeku
Između ostalog nemoj ni pokušavati porediti te igrače sa njim jer niti je on njihov nivo a i suigrači su spaceshuttle u poređenje sa našim pa i samim Stuttgart gdje on igra...
Kao drugo, on u ovoj igri koju mi igramo, ho-ruk bez sredine NEMA ŠTA DA TRAŽI. Nemamo izgrađenu igru sa loptom i treba killer pred golom a ne igrač kojem treba 5 šansi da postigne gol na meču.
Problem je što takvog igrača nemamo pa se onda krpi u napadu, krpi u sredini, krpi na krilima itd...
Ko ga poredi sa Kaneom? Naravno da nije ni blizu njegov nivo.thulkazal je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:12Kao prvo UEFA-ina statistika ne uzima čitavu trku u toku meča, nego moraš postići određeni stepen brzine i onda kreće mjerenje. Pogledaj na toj istoj stranici statistiku za Demirovica - https://www.uefa.com/european-qualifier ... tatistics/JoeBleck je napisao/la: ↑13 jun 2026, 23:42
Harry Kane u UEFA “standardnom prosjeku” trči oko ~3.5 km po utakmici.
Ovo je zvanicno sa UEFA stranice.Ali ovo ne iznenadjuje jer Bayern 85% utakmice igra pred golom rivala.
https://www.uefa.com/european-qualifier ... tatistics/
Od same kreme Evrope,Alvarez je tu neprikosnoven.10km po utakmici.Ali opet,razlicit stil i uloga na terenu.
Sad ispade Ermedin ima 7 utakmica i trči 4.16 km po prosjekuVidim da ti nisi gledao puno Bayern ove sezone pa da ti opišem malo, Kane je imao mečeve gdje postigne gol te u istom tom meču glumi zadnjeg veznog, štopera, beka i krilo.
Između ostalog nemoj ni pokušavati porediti te igrače sa njim jer niti je on njihov nivo a i suigrači su spaceshuttle u poređenje sa našim pa i samim Stuttgart gdje on igra...
Kao drugo, on u ovoj igri koju mi igramo, ho-ruk bez sredine NEMA ŠTA DA TRAŽI. Nemamo izgrađenu igru sa loptom i treba killer pred golom a ne igrač kojem treba 5 šansi da postigne gol na meču.
U ovoj igri Kane bi na kapaljku loptu vidio,trcao od stolera do beka i spustao se na krilo.Koja je onda poenta lika pljuvati kad nema koga da mu sta iskreira.
Killer pred golom koji ce 1/1 davati golove se nije rodio jos,pa ni Brazilac,ni Argentinac.Pretesko je igrati ovu njegovu ulogu i ocekivati isporuku golova.On igra nesto slicno sto je Diego Costa igrao u vremenu dok je bio u Atleticu,puno posla a statistika gola.Tek kada je otisao u vise ofanzivan fudbal,njegov ucinak je bio x2,x3.
Boljeg nemamo,jasno kao dan.Statistika mu je smijesna,ali nije jedini krivac za to.Ovaj fudbal sto mi igramo je seljacki,u takvom stillu igre se mnogo bolji od njega ne bi raskalašili.
Ma **** ovo
Eno Vasilj pretrcao skoro 6kilometara
Eno Vasilj pretrcao skoro 6kilometara
Najomrazeniji nam igrac u Psv-u pokazao kako se to radi
demirovic aka saibari:-)
-
19vendetta87
- Kontakt:
Interesantno da su i jednog i drugog forumasi prozvali klocem.
S tim sto ovaj kloc iz psv zabija svoje sanse...
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Upravo preslikana šansa, samo što Maroko realizova.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Na kraju će biti X.
Nekad su i Mancini, Pellegrini, Tevez I Aguerro bili skoro glavni neprijatelji države.19vendetta87 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:27Interesantno da su i jednog i drugog forumasi prozvali klocem.![]()
S tim sto ovaj kloc iz psv zabija svoje sanse...
Ignore listed pa glumi budalu nekome drugomJoeBleck je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:19
Ko ga poredi sa Kaneom? Naravno da nije ni blizu njegov nivo.
U ovoj igri Kane bi na kapaljku loptu vidio,trcao od stolera do beka i spustao se na krilo.Koja je onda poenta lika pljuvati kad nema koga da mu sta iskreira.
Killer pred golom koji ce 1/1 davati golove se nije rodio jos,pa ni Brazilac,ni Argentinac.Pretesko je igrati ovu njegovu ulogu i ocekivati isporuku golova.On igra nesto slicno sto je Diego Costa igrao u vremenu dok je bio u Atleticu,puno posla a statistika gola.Tek kada je otisao u vise ofanzivan fudbal,njegov ucinak je bio x2,x3.
Boljeg nemamo,jasno kao dan.Statistika mu je smijesna,ali nije jedini krivac za to.Ovaj fudbal sto mi igramo je seljacki,u takvom stillu igre se mnogo bolji od njega ne bi raskalašili.
Ni blizu. Alisson je bespotrebno izašao na vrh 16-erca i olakšao Saibariju.
-
RobijaNicaze1945
- Kontakt:
Ne mogu da vjerujem frajer brani ovog debelog ublehasa evo cijeli dan,kako ti ne dosadi majstore branit neodbranjivo
Trenutno korisnika/ca: ajaca, Alucard, boki86, Bosnjo22, CHR, dariolovrinovic00, darker10, delko, Elddar, ELDIABLO20, enobarca, feniksptica, Fudo, GG3, GrbavicaHrammm, Hajdeee, HalaMadrid, HariTz, Iniesta12, jasmin10, JimmyPage, Kaunas, klasik, KockarVicin007, LeCoq, marlostanf1eld, mercurial, Micron, omanovski, PeppermintSA, rossonero85, rukometubih23, SanaBosna, Sheyi, soccerfan, StevieG8, Venom, VensanKasel i 236 gostiju.