Nije problem u Svici,nisam ni racunao ni na bod protiv njih,ovo vraca Katare u igru,a tesko mi i njih mozemo dobiti
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
https://pbs.twimg.com/media/Bm6HHeLCEAE3QJh.jpg
Za mene je utakmica protiv svicarske laksa nego protiv katara !! Bojim se da će mo biti možda jedini neporaženi koji će na kraju ispasti
Sreca pa strucni stab i igraci ne misle ko sto neki ovdje misle inace bismo i dalje gubili od Luksemburga a mozda i od Andore i Lihtenstajna... tesko mi njih mozemo dobit, ipak, oni bas hoce da pobijede (a mi necemo)...
Kako glupi mozgovi.
Kako glupi mozgovi.
- PeppermintSA
- Kontakt:
imamo takvu sansu! Samo pametno

-
rossonero85
- Kontakt:
Očekujem pobjedu protiv Katara, a što da ne i protiv Švicarske. Pa ljudi su danas u drugom poluvremenu džogirali po terenu i demonstrirali nevjerovatnu khurcobolju i drago mi je da ih je Katar, ni kriv ni dužan i ničim izazvan, žestoko kaznio. 
Šou program na švicarskom instagramu, traže smjenu Yakina, nikad više Embolo da ne obuče dres, utakmica života protiv Bosne itd itd. Prpaaaa prpaaaaa
Al to su čari Svjetskog prvenstva
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mene je više bilo strah Kanade nego Svicarske iako ni to neće biti laka utakmica. Pratim Kanadu jer živim u Kanadi. Ono meni jucer ništa nije bilo novo. Zadovoljan bodom i idemo dalje 
mirsad993 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:32Yakin je večeras izveo igrače kojima više vjeruje i koji su tu duže u reprezentaciji i više zbog starih zasluga nego što su imali neke sezone u svojim klubovima i nadam se da će ostati pri tom stavu i protiv nas jer mislim da su Manzimbi, Okafor i recimo Jashari puno bolji trenutno igrači nego dosta njih iz prve postave koji su igrali večeras. Po mom mišljenju tu je trebalo još nekih mladjih igrača biti na spisku ali nisu dobili povjerenje nauštrb "staraca". Plus iz nekog razloga je večeras Zakaria igrao desnog beka a realno je vezni igrač ali nije smio da klupira Freulera ili moćnog igrača Pise Aebischera kojima se nadam i protiv nas odnosno da će startati.
Takodjer dosta im fali i Shaqiri koji je bio glavni kreativac i koji je povezivao redove a na kraju krajeva i davao golove.
Moramo se fokusirati na napade po krilima jer definitivno su im bekovi slaba strana zbog toga smatram da i Kerim i Esmir trebaju početi i nadam se Džeki od prve minute
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Otkud se pojavi ovoliko novih likova na forumu
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
-
Paromlinac
Neces ispasti ni sa 4 boda ( najvjerovatnije ), ali, slazem se, bez barem jedne pobjede nisi ni zasluzio da prodjes dalje.PeppermintSA je napisao/la: ↑14 jun 2026, 02:14ne pobijediš li makar jednu i trebaš ispasti
ako skupiš 5 bodova nećeš
Zar nam nije bolje ako Katar bude morao napadati jer im treba pobjeda nego da su svi u 16 i mi trebamo biti nesto kreativni.
-
rossonero85
- Kontakt:
Mene samo brine ako protiv Švicarske budemo imali pristup u fazonu: Šta fali ako izgubimo, imamo utakmicu protiv Katara.
Švicarci nisu nepobjedivi i ako nam se otvori najmanja prilika, treba je iskoristiti, a ne da čekamo taj zadnji meč sa Katarom gdje će i oni biti maksimalno motivisani i nabrijani. S druge strane, nemoguće je vječno se oslanjati na snagu odbrane i očekivati da će Vasilj, Muharemović i Katić svaki put odigrati savršenu utakmicu bez greške dok su konstantno pod pritiskom 90 minuta. Ako nam je to formula za ovo prvenstvo i naredne kvalifikacije, bojim se da nećemo daleko dogurati.
Švicarci nisu nepobjedivi i ako nam se otvori najmanja prilika, treba je iskoristiti, a ne da čekamo taj zadnji meč sa Katarom gdje će i oni biti maksimalno motivisani i nabrijani. S druge strane, nemoguće je vječno se oslanjati na snagu odbrane i očekivati da će Vasilj, Muharemović i Katić svaki put odigrati savršenu utakmicu bez greške dok su konstantno pod pritiskom 90 minuta. Ako nam je to formula za ovo prvenstvo i naredne kvalifikacije, bojim se da nećemo daleko dogurati.
Kakva kuknjava u pitanju ovo je idealan rezultat za nas, sad samo pametno 
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Mi igramo u isto vrijeme na istom mjestu.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
moj XI
-------------- Vasilj
Dedic -- Katic -- Muharemovic -- Kolasinac
---------- Sunjic -- Tahirovic
-- Bajraktarevic - Mahmic - Alajbegovic
---------------- Lukic
Memic, Hadziahmetovic, Dzeko i/ili Demirovic (za presing) od 60'
-------------- Vasilj
---------------- Lukic
-
bordobijeli
- Kontakt:
Mene nista ne brine uzivam sto smo na SP
.
Druze sa ovom dvojicom na sredini se necemo sastavit s loptom. Ubit ce nas ljudi. Nece nas sreca I crveni kartoni protivnika stalno vaditi iz gofana. Mahmic mora poceti ako cemo igrati sa 4 pozada. Hadziahmetovic DM gigovic desni vezni mahmic lijevi.Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑14 jun 2026, 05:42moj XI
-------------- Vasilj
---------------- Lukic
Mada mislim da bi bilo pametnije da se presaltamo na 3 igraca pozada da tako pokrpimo rupe u sredini I da omogucimo dedicu I kolasincu da se konstantno ubacuju u napad I da ne ostavljaju prazan prostor iza. Naravno poceo bi sa esmirom I kerimom na krilima. Memica cuvati na klupi za nedaj boze, kao sto je bilo sa kolom protiv kanade.
-
adrenaline323
- Kontakt:
Izgleda da ce se igrati na 30+ stepeni, mogao bi biti jos jedan x
- legenda reala
- Kontakt:
e ovo je odbrana sto igraju Australci,a ne onaj nas jad od petka,brani se ti nije problem al brani se kvalitetno
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Bosnjo22, Edincapitano, FerdinandF, Goalgetter, JavierBosnia, Mocvara1991 i 70 gostiju.