Niko ne osporava njegov kvalitet, ali po broju golova reklo bi se prije da je veznjak a ne napadač. U grču je pred golom i to svima smeta.Sindikat12 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 15:31Ljudi ne razumiju fudbal i gledaju samo kroz golove, ljudi nisu svjesni koliko on daje nasoj repki sa svojom trkom.
Ali svakako da je ovih zicera previse….
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
-
zeljovac21
- Kontakt:
Los je bio i prije ovih piva
-
zeljovac21
- Kontakt:
UNOSI NESIGURNOST SVIMA SVOJIM PROMAŠAJIMA!
Treba ga prevaciti na ACM.. nije on za napadaca. 41 tekma za BH 4 gola…
Nije da ga branim jednostavno kao napadač mora početi zabijati ali od tih 40 utakmica u reprezentaciki na sigurno 10 je bio korišten kao krilo dok ni u klubu nije bio standardan napadač. Svima je jasno da ako želimo napraviti neki iskorak da on mora početi one zicere pogađati ali tih 40 utakmica ne treba gledati kao da je u svakoj imao zicer i promašio, samo se sjetite u kakvom je periodu igrao pa je sve jasno.
Koliko si ih ti odigrao?
A da pogledas statistiku jednog Vinicijusa za Brazil?
Ili da pogledas statistiku jednog Alvareza za Argentinz?
Hajd malo se educiraj, iscitaj sta pa dodji opet da pametujes
Ne bi bilo lose ni da nam ovdje ostavis svoju sliku, broj kg kao i koliki ti je pace na 5 km, ako uopste mozes da istrcis pet km??
Popisaj ih sve u Kaliforniji majstore nas!
Ja samo znam da ce vas Demirovic protiv Svice popisati. Javim vam se poslije Svice iz LA!
Ljudi prizivaju da ce nas ovaj krampas popisati vec godinu i po dana. Godinu i po dana.
Od tad nas je licno mogao kostati 3 puta svojim anomalijskim mozgom
Od tad nas je licno mogao kostati 3 puta svojim anomalijskim mozgom
-
Edincapitano
- Kontakt:
Pa mora nekad i pogoditi, preko godinu dana se isti komentari pisu, i onda kad pogodi jer je napadac i najveca je sansa da zabije napadac onda ce biti ”Sta sam vam rekao”
-
RobijasiZenica1988
- Kontakt:
Ne kontate poentu,niko njemu ne želi nista loše,dosad je se po njemu neargumentovano pisalo o njemu,ok tad sam ga i ja branio,jer je igru za reprezentaciju u periodu kad nas je svako ziv nabijo.
Ali sad kad postoje argumenti da se lose pise o njemu i to ispravni i legitimni argumenti,nekolicina vas ga opet brane kao svoje dijete.
Ne znam jestel svjesni da u bilo kojoj raspravi izgubite jer nemate dovoljno argumenata i da vas ubiti svako ubije u pojam.
A sad ako dadne go ako Bog da protiv Švicarske znamo koja će biti prica al za godinu dana bi ćorava koka zrno ubola.
Ali sad kad postoje argumenti da se lose pise o njemu i to ispravni i legitimni argumenti,nekolicina vas ga opet brane kao svoje dijete.
Ne znam jestel svjesni da u bilo kojoj raspravi izgubite jer nemate dovoljno argumenata i da vas ubiti svako ubije u pojam.
A sad ako dadne go ako Bog da protiv Švicarske znamo koja će biti prica al za godinu dana bi ćorava koka zrno ubola.
Medu na CAM a u spic provjerena tri golgetera - @Shevku, @djedu i @inzomnija. Dje su ti oci, Barbareze? Nadam se samo da Stuttgart nece vidjet @djedov upis, propade covjeku karijera. Dok oni ne odu za Ameriku moze i R9, bio je sinoc svakako protiv Maroka.
Walk on
svaki drugi post na ig i tt oko demirovica, kakva bolescuga, ovo nema veze sa partijama, tacno treba i pocet autogolove davat
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pola ih i ne zna sta se dešava nego prate trend. Na prenosu grupa djevojaka do mene razglaba da li smo ispali ako ne dobijemo kanadu ili idu penali.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
-
19vendetta87
- Kontakt:
Joj druze, i ti uzimas za primjer djevojke koje prate fudbal samo jer je trend zbog SP...baboedindzeko09 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 17:07Pola ih i ne zna sta se dešava nego prate trend. Na prenosu grupa djevojaka do mene razglaba da li smo ispali ako ne dobijemo kanadu ili idu penali.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
isti oni koji su na utakmici repke navijali za ronalda i portugal, a sad patriote do te mjere da pljuju i svog ako ne odgovara nekim ocekivanjima da bi trebali imati 9 bodova u grupi uz 6 0 gol razlike i sa 30 hilj navijaca od 40 na gostujucem terenu, vjerovatno da se i navijanje cuje do bosne
haha.. eto ti si sve uspio i sve znas. postavi nam ti dokaze.Scholl je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:24Koliko si ih ti odigrao?
A da pogledas statistiku jednog Vinicijusa za Brazil?
Ili da pogledas statistiku jednog Alvareza za Argentinz?
Hajd malo se educiraj, iscitaj sta pa dodji opet da pametujes
Ne bi bilo lose ni da nam ovdje ostavis svoju sliku, broj kg kao i koliki ti je pace na 5 km, ako uopste mozes da istrcis pet km??
Trenutno korisnika/ca: al87, bh22, Bing [Bot], FerdinandF, Fouzi1, Google [Bot], greenwood, LeCoq, lisander, Matterhorn22, Mostarska, Rio12345, s4mke, soxx, tuzlanskinacin, VivaLaLiberta i 127 gostiju.