Nek i karte kupe.
Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
- prisonbreak
- Kontakt:
Re: Grupa B (Kanada, Bosna i Hercegovina, Švicarska, Katar)
Samo godine tuge s' tobom imam ja..
Samo godine bola i nadanja..
Samo godine bola i nadanja..
- Beduin
- Kontakt:
Pomno cu pratiti
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
joj kad procitam ovo "da je..."Beduin je napisao/la: ↑14 jun 2026, 12:18A obzirom na nas vezni red mi se odlicno branimo i primamo premalo golova. Upravo vezni red je taj koji zatvara prostor izmedje linija te pravi pritisak na protivnika i tjera ga na gresku prije nego dodje do nase odbrane.sljivo je napisao/la: ↑14 jun 2026, 11:23Da je Kanadi uslo sto je trebalo i nama sto je trebalo, bilo bi 4-2 za Kanadu, to je ono sto zabrinjava. Odbrana nije dobra ako par golova vadis sa linije, ili ako golman ima 10 odbrana, odbrana je dobra ako protivnika u mecu ima 2,3 polusanse. S ovim sjedenjem u krilu golamnu necemo daleko nikad i nigdje.
Jedini Sunjic to radi, ima ogroman radijus kretanja i cesto je na protivnickoj polovini terena gdje radi pressing i sitne faulove ili gura protivnika, povlaci za dres i usporava ga koliko-toliko. Kamo srece da je mladji par godina i makar trunku brzi.
pa de sto nije eto
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Šta očekujete u duelu Švica-Kanada? Mogla bi njima i Kanada otkinuti bod ili čak sva tri… Jako neizvjesna grupa bogami, hajd Katar i da zanemarimo, ali biće zanimljivo za preostale tri ekipe.
- AlenHalilovic
- Kontakt:
Iskreno ja mislim da ce Kanada pobjediti protiv onakve švicarska što smo jučer vidili i da ce biti borba između nas i Kanade za prvo mjesto u grupi in sha Allah.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 14:33Šta očekujete u duelu Švica-Kanada? Mogla bi njima i Kanada otkinuti bod ili čak sva tri… Jako neizvjesna grupa bogami, hajd Katar i da zanemarimo, ali biće zanimljivo za preostale tri ekipe.
Vidi brate ja razumijem taj ugao iz kojeg ti posmatraš, al probaj malo i na ovaj način. Ako će ti Katar ući u utakmicu sa ambicijama da prođu dalje, onda se sigurno neće braniti 90 minuta. Mislim da nam to i odgovara, al u svakom slučaju ako Katar bude na 300% svojih mogućnosti opet smo jači i dobit ćemo ihZglavkar je napisao/la: ↑14 jun 2026, 00:55Ne budi bukvalista. Ne bi Arapi izašli isto na teren da su ih Švicarska i Kanada uzeli sa po 2-3 gola razlike, jer bi im to tad bila revijalna utakmica na kojoj bi dali rezervistima da osjete igru na SP-u, i tad bismo lagano popravili gol-razliku, i ako ti dođu s nekakvom šansom za prolaz pa se brane s 11 igrača kao večeras. Naravno da nisu reprezentacija koje se bojim, ali po ovim vrućinama su uspjeli sačuvati gol iz igre od Švicaraca, što znači da mogu biti tvrd orah kad im je dobar dan.
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
- akisarajevo92
- Kontakt:
bice zlocin oduzme li jos jednu utakmicu Kerimu na SP
Don't believe the hype.
Ako budemo drugi, ja bih prije odabrao da se krizamo sa meksikom nego sa juznom korejom.
Ima li gdje snimak tekme?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ako bude Svica igrala onako sporo ko jucer protiv Katara a hockeyasima se vrama Davies, moze tu biti svasta, i ako mislim da su podcjenili Katar i nisu isli na maksimum, vjerovatno ce navaliti protiv nas momacki.Coolpanda24 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 14:33Šta očekujete u duelu Švica-Kanada? Mogla bi njima i Kanada otkinuti bod ili čak sva tri… Jako neizvjesna grupa bogami, hajd Katar i da zanemarimo, ali biće zanimljivo za preostale tri ekipe.
Ovo sto je Katar izvukao bod protiv Svice samo je slabo za nas, Svica sada mora se probuditi a Katar isto ima sansu da ode u drugi krug cak i da izgubi veliko protiv Kanade. 4 boda ides dalje sigurno, znaci trebaju nas dobiti.
Sve se to lako moze okrenuti s pricom - Katar bi mogao protiv nas ganjati prolaz i da udje u zadnje kolo s 0 bodova a i Svici ce igrati zadnja utakmica protiv Kanade. Na nama se moraju “vaditi” ali i to moze biti dobro za nas. Cak im i remi godi, samo da ne izgube, jer im je sad i prolaz upitan.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Odradili korteo i nazad u svoj pub. Vjerujem da su se i neki oparili s prodajom rekvizita. Vecinom localci iz kanade
Ciko pored mene jbe sve dijaspori kokuzloj
Ja mislim da je broj navijaca bio ok. Vecina koja je dolazila iza Usa je trebala da ulozi najmanje 2 hiljade po glavi
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
A jedino da gurne Memaru umjesto Esmira na RM/W, jer u ovoj tranzicijskoj taktici je zločin klupirati Memića.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 15:05bice zlocin oduzme li jos jednu utakmicu Kerimu na SP
45 sprinteva protiv Kanade, da ne pričam kako Kolašinca vadi iz govana svako 2-3 napada.
Al koliko god impotentan Esmir bio od Italije naovamo, do sada kad god su igrali zajedno na desnoj strani Memić i Dedić su smetali jedan drugom (možda su se malo i uigrali u ovih skoro mjesec dana pa vrijedi pokušati, al prije je to bilo kriminalno).
Pošteno, pa kako bude.
Tu je i opcija da Dedić počne na lijevom beku a Memić na desnom dok bi Kolašinac počeo sa klupe.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:23A jedino da gurne Memaru umjesto Esmira na RM/W, jer u ovoj tranzicijskoj taktici je zločin klupirati Memića.akisarajevo92 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 15:05bice zlocin oduzme li jos jednu utakmicu Kerimu na SP
45 sprinteva protiv Kanade, da ne pričam kako Kolašinca vadi iz govana svako 2-3 napada.
Al koliko god impotentan Esmir bio od Italije naovamo, do sada kad god su igrali zajedno na desnoj strani Memić i Dedić su smetali jedan drugom (možda su se malo i uigrali u ovih skoro mjesec dana pa vrijedi pokušati, al prije je to bilo kriminalno).
- zastitaIdentiteta
- Kontakt:
Na svježe noge bih volio da fino načepimo Vargasa i Ndoyea, a od svega što imamo nazad, mišljenja sam da je trenutno najbolja varijanta to činiti s Amarom i Seom na svojim pozicijama, a pustiti Nikolu i Tarika da se tuku s Emboloom.CAZIN je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:26Tu je i opcija da Dedić počne na lijevom beku a Memić na desnom dok bi Kolašinac počeo sa klupe.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:23A jedino da gurne Memaru umjesto Esmira na RM/W, jer u ovoj tranzicijskoj taktici je zločin klupirati Memića.
Iako sam stava da nam je LB uz CF ubjedljivo najtanja pozicija na terenu, koliko god mi kukali za veznim redom.
Pošteno, pa kako bude.
Pah sigurno da Dedić može defanzivno odigrati da strpa njihovo krilo ko god bude igrao ali bi to Kolašinac bolje odradio. Sa Kolašincem bih igrao ako ćemo se braniti cijelu utakmicu a vidjeli smo da Švicarci daju prostor protivniku da organizuje napad. Alajbegović i Kolašinac gotovo sigurno neće biti u isto vrijeme na terenu jer se ne sjećam da se to ikad desilo (neka me neko ispravi ako griješim) dok bi sa strana gdje bi igrali Memić-Bajraktarević desno i Alajbegović-Dedić lijevo bili veoma opasni po stranama i ne bi se tako lako mogle uštopati obje strane. Vidjelo se protiv Kanade da smo uvijek napadali preko Esmira jer su na drugoj bili Memić i Kolašinac kojima je primarno bilo defanziva i čak bih rekao da je Kolašincu savjetovano da ne ide naprijed baš često.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:37Na svježe noge bih volio da fino načepimo Vargasa i Ndoyea, a od svega što imamo nazad, mišljenja sam da je trenutno najbolja varijanta to činiti s Amarom i Seom na svojim pozicijama, a pustiti Nikolu i Tarika da se tuku s Emboloom.CAZIN je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:26Tu je i opcija da Dedić počne na lijevom beku a Memić na desnom dok bi Kolašinac počeo sa klupe.zastitaIdentiteta je napisao/la: ↑14 jun 2026, 16:23A jedino da gurne Memaru umjesto Esmira na RM/W, jer u ovoj tranzicijskoj taktici je zločin klupirati Memića.
Iako sam stava da nam je LB uz CF ubjedljivo najtanja pozicija na terenu, koliko god mi kukali za veznim redom.
- Beduin
- Kontakt:
Svicarci ako nesto nisu davali protivniku, to je prostor da organizuju napad. Uzeli su loptu, konstantno bili na polovini terena Katara, disat im nisu dali, stalno po krilima napadali, dosta gol sansi i udaraca na gol, dosta ubacaja po strani.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo znam da kako vrijeme bude odmicalo i ostane 0:0 da će nas Švica sve više i više stiskati i napadati, nama baš ne gori toliko pod nogama kao njima, i tu vidim veliku šansu
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
Svicarci ce zapeti protiv nas, eto nam sanse.
Trenutno korisnika/ca: invincible1921, legendarnadruga, ludilompredozirani, Nakata, StevieG8 i 23 gosta.