Edin Džeko
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Edin Džeko
- Goalgetter
- Kontakt:
Protiv Svicarske isto nece riskirati nista sa njim, jer nam najvise treba protiv Katara i zato sam ubjedjen da opet nece poceti ni protiv Svicarske. Ova info od ss.ba je vjerovatno tacna (mada sigurno samo nagadjaju kao i uvijek) da ce igrati 30ak minuta.
Juce se zagrijavao i trebao uci u igru, ali zbog zamjene Sea nisu mogli izvesti tu izmjenu. Sto znaci da je sanirana povreda.
Pišeš s puno samopouzdanja za nekog ko ne zna oduzeti dva broja.Marokanci58 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:41Kockar je prevarant i lažov ne vjeruj šta prica.
Kaže trebao ući BABUKA zadnjih 10-15 minuta ali nije zbog izmjene Kolašinca a IZMJENA BILA U 85 MINUTI !
Ma ovo mi liči na onog Fanatica. Jako sličan stil pisanja.Zglavkar je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:46Pišeš s puno samopouzdanja za nekog ko ne zna oduzeti dva broja.Marokanci58 je napisao/la: ↑13 jun 2026, 19:41Kockar je prevarant i lažov ne vjeruj šta prica.
Kaže trebao ući BABUKA zadnjih 10-15 minuta ali nije zbog izmjene Kolašinca a IZMJENA BILA U 85 MINUTI !
-
Marokanci58
- Kontakt:
Kada je trebao uci? Kolašinac zamijenjen u 85 minuti?Goalgetter je napisao/la: ↑13 jun 2026, 20:45Protiv Svicarske isto nece riskirati nista sa njim, jer nam najvise treba protiv Katara i zato sam ubjedjen da opet nece poceti ni protiv Svicarske. Ova info od ss.ba je vjerovatno tacna (mada sigurno samo nagadjaju kao i uvijek) da ce igrati 30ak minuta.
Juce se zagrijavao i trebao uci u igru, ali zbog zamjene Sea nisu mogli izvesti tu izmjenu. Sto znaci da je sanirana povreda.
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
-
Coolpanda24
- Kontakt:
Potom je otkrio da li će Džeko nastaviti karijeru i poslije Svjetskog prvenstva.
“Definitivno nastavlja karijeru. Izašla je jedna informacija koju je napisao jedan moj dobar drug koji uvijek to provjeri sa mnom. On meni kaže rekao mi je jedan dobar izvor iz N/FS BiH da Edin završava karijeru nakon Svjetskog prvenstva. A meni izvor Edin Džeko, a njemu neko iz Saveza. Dakle, ne može bolji izvor od njega samoga. Sjedili smo zajedno i rekao mi je 1000 posto nastavlja karijeru poslije Svjetskog. Trenutno je njegovo razmišljanje da nastavi da igra i što da ne kad ga ide. U 40-oj godini i dalje skoči kao u buketu igrača skoči pored Velšana koji su poznati kao skakači u tom Ostrvskom fudbalu i bude najviši i da gol. Što ne bi igrao. Uvijek će biti neka ekipa. Otimaju se za njega i ima ponuda. Dosta je racionalniji, bira bitke koje će dobiti, ali kao vođa njega će čuvati ne dva nego jedan. Kroz njegovu cijelu karijeru sve je prožeto dobrim odlukama. I Fiorentina kada se sve vrati, bila je dobra odluka. Da nije otišao tamo, ne bi igrao za Šalke. I na kraju je bilo dobro” – rekao je Ligata.
Ima djece, neke dobiju šansu i igraju.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ejbo te hajdukFerdinandF je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:55Bilo bi lijepo da sa Šalkeom odigra sezonu i ostane u ligi, pa da ode u Hajduk jednu sezonu, osvoji hnl, plasira se na Euro s repkom, i dođe za kraj tamo fdje je i počeo, u Želju, i tu odigra par tekmi, i oprosti se na Grbavici na nekoj prijateljskoj protiv neke jake repke.
-
Marokanci58
- Kontakt:
AKO NE ZAIGRAŠ VEČERAS KAD ĆEŠ?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Poslje EP ide na SP 2030, kad moze Ronaldo, moze i EdinFerdinandF je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:55Bilo bi lijepo da sa Šalkeom odigra sezonu i ostane u ligi, pa da ode u Hajduk jednu sezonu, osvoji hnl, plasira se na Euro s repkom, i dođe za kraj tamo fdje je i počeo, u Želju, i tu odigra par tekmi, i oprosti se na Grbavici na nekoj prijateljskoj protiv neke jake repke.
- Beduin
- Kontakt:
Pa ako ce dobiti 10min, onda znaci da ce igrati. Ili ne?
075 ❤
-
FerdinandF
- Kontakt:
Nije to moja zelja. J**+ mi se za Hajduk. To nije onaj dobribstari Hajduk. Ali znam da je on nešto koketirao s njima, i da ima dole i biznis neki, i dosta prijatelja, i kuću valjda.FoxMulder je napisao/la: ↑14 jun 2026, 22:53Ejbo te hajdukFerdinandF je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:55Bilo bi lijepo da sa Šalkeom odigra sezonu i ostane u ligi, pa da ode u Hajduk jednu sezonu, osvoji hnl, plasira se na Euro s repkom, i dođe za kraj tamo fdje je i počeo, u Želju, i tu odigra par tekmi, i oprosti se na Grbavici na nekoj prijateljskoj protiv neke jake repke.
Edin je institucija na terenu, taman puzao 60 minuta.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, atomac123, AzRimiRzA, b00t, bordobijeli, Bosanac90, Bosnjo22, brig, Brokula, CHR, Confiance, CrvenoCrnaArmija, Daduli, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, deda, DeeWa, delko, Elddar, ELDIABLO20, enobarca, exampLe., farenhajt, FerdinandF, Frankie, Fudo, GrbavicaHrammm, Hajdeee, haklamas, HalaMadrid, HariTz, harko35, Hazre, Helemnejse, jasmin10, karajlo, Kaunas, Kljukusar, KockarVicin007, komax, Kylian, lakilone, LeCoq, Lynx, Majstorinho, marlostanf1eld, MaroonBjelave, mercurial, Mocvara1991, Muumii, nebeskasila, NeRi_K, omanovski, pama, Paromlinac, PeppermintSA, Principatus, RajvoSa89, RaZuti, rossonero85, rukometubih23, s4mke, sagitarius, SanaBosna, Shategabri, Shevko, Sheyi, Slobodanpad1945, Smaja, Soba, StevieG8, Venom, VensanKasel, VivaLaLiberta, Wilshere10, Wlad55, worchester i 505 gostiju.