12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina

We are 26

Rezultat utakmice Kanada - BiH?

Pobjeda BiH
126
66%
Nerijeseno
53
28%
Pobjeda Kanade
13
7%

Ukupno glasova: 192

Beduin
Kontakt:

Re: 12.06.2026: Kanada - Bosna i Hercegovina

Post Postao/la Beduin » 14 jun 2026, 18:53

PeppermintSA je napisao/la:
14 jun 2026, 17:48
Beduin je napisao/la:
14 jun 2026, 17:30
PeppermintSA je napisao/la:
14 jun 2026, 14:05
Vidim da me iznad ovaj delegat izprozivao za moje insistiranje da ne možemo igrati 4-4-2. Vrijeme će pokazati ko je u pravu.

No, ostavimo to po strani. Htio bih nešto drugo istaći. Naša reprezentacija jeste u izgradnji i to svi s pravom ističu, no niko da kaže šta to konkretno znači. Šta znači doći na SP sa reprezentacijom koja je još uvijek u izgradnji? Kao prvo, to znači da fali još 5-6 kvalitetnih pojedinaca u njoj da bi bila zaokružena. U našem slučaju, to podrazumijeva dijasporu, dakle sva ona imena koja se spominju - Pejčinović, Topalović, Ćatović, Ličina, Busuladzic itd. Međutim, s druge strane to podrazumijeva i iskorak u karijerama trenutnih mladih igrača u reprzentaciji. Svjetska prvenstva su najveće platforme za promociju mladih fudbalera. Kada se ispromoviše neki mladi igrač na SP, njegova karijera kreće uzlaznom putanjom. Gledali ste sinoć Brazil-Maroko. Premda se o Bouaddiju priča već mjesecima kao o top mladom igraču, činjenica da je pred očima 5 milijardi ljudi izdominirao Brazil - doslovno izdominirao, će ga lansirati u neki Real, Barcelonu, City, štatijaznam. On je samo jedan u moru primjera, no da bi se to desilo, reprezentacija za koju takav mladi igrač igra mora igrati fudbal i pravom smislu te riječi. Grčka je postala prvak Evrope haramballom, koji je to grčki igrač postao neki faktor u Evropi? Da li je najednom grčka liga postala centar interesovanja za evropske skaute? Da li je i jedan mladi igrač iz Grčke takoreći “naplatio” taj uspjeh? Naravno da nije.

Ako mi konstantno pričamo kako imamo neke velike talente - Alajbegovića, Dedića, Bajraktarevića, pa navodno i tog Mahmića, svi od reda ofanzivni (Dedić je ofanzivni bek), a mi igramo fudbal koji ne da guši bilo kakvu ofanzivnu igru, nego čak traži od njih da prevashodno budu defanzivci - Dedić koji prosječno ima 14 ubacivanja u napad po utakmici, protiv Kanade nije imao ni jedno, što znaci da je to bila taktika, onda se postavlja pitanje kakve fajde će ovo SP imati za nas? Da eventualno nekim haramballom prođemo grupu kao treći i onda ispadnemo u 1/16 finala i samo se utopimo u sivilo mora žlj reprezentacija koje će tako proći? Evo, sinoć je dosta nas gledalo Haiti - Škotska. Ko je ikad čuo za onog Experiencea iz Haitija? Priznajem da ja nisam, a garantujem vam da će dečko na SP završiti u nekom ozbiljnom klubu. To je trebao biti put za gore pobrojane naše igrače. Alajbegović je trebao umjesto Rome dobijati ponude Liverpoola, Cityja, Arsenala itd. zahvaljujući stand out performansa na ovom Mundijalu, a ne da ulazi 10 minuta sa klupe i igra haramball. Ako ovo SP ne donese nama ništa osim par noći slavlja zbog iščupanog neriješenog rezultata protiv Kanade i eventualno Švicarske, uz neatraktivnu, suhoparnu igru koja tjera neutralne gledaoce da okrenu kanal, mi u suštini ništa nismo uradili upravo zato što je ovo SP learning experience.

E sad, možda je sve to zato što ja želim da mi za 2-3 godine budemo kao Maroko, za 10 igrača u najboljim svjetskim klubovima i da se zaista nadigravamo sa Brazilom i sve ispod toga mi je bljutavo.
Sta ima covjece vrijeme pokazati, zar nije pokazalo? Otisli smo na prvenstvo sa tom formacijom i taktikom, vodili smo na otvaranju prvenstva protov domacina i objektivno jaceg protivnika od nas i zamalo i pobijedili, sta ti vise nije jasno?
Ova formacija i taktika je jedina zasad dala rezultat i to je jedina istina, jer je Dzeko MORAO igrati, Demirovic kao i sam Dzeko najbolje igra sa jos jednom napadacem uz sebe, tako da je ocekivano sve ovo. Ermedin trci i za Dzeku, dok ovaj drugi radi sve ostalo sto treba i to uspjesno.

I da ponovom posljednji put, nakon ovog prvenstva ocekujem manju minutazu za Dzeku i da se umjesto njega isprobava Mahmic ili neki drugi ofanzivniji veznjak pa da to izgleda modernije sa vise dodira lopte, uigranije i smislenije. Ali ovo do sad je dalo rezultat i nije imalo smisla mijenjati dok ne zavrsimo sa SP.
Ne slažem se. Nisi pobijedio u 6 posljednjih utakmica što bi samo po sebi moralo pokrenuti sve moguće crvene alarme, kvalifikacije nisi odigrao narocito dobro, plasirao si se spletom okolnosti, protivničkih crvenih kartona, promašenih zicera, prečki itd. Stoga, otputovati na SP sa stavom da je sve ružičasto i da je ono što igramo recept je deluzivnoy Igrati s dva špica-sidraša u 2026. je prosto pogrešno. Postoji razlog zašto niko drugi tako ne igra. Postoje zemlje sa 5 špiceva koji su bolji nego što je Džeko ikad bio, pa njihove reprezentacije ne forsiraju igru sa dva klasična centarfora, upravo zato što time bivaš oslabljen na sredini, a sredina je ključ za sve. Stoga, kad si slab u sredini, onda sredinu moraš pojačati upravo kako bi nadomjestio nedostatak kvalitete. Lako je kad imaš Kantea koji moze trčati za dvojicu. Ali kad nemaš, moraš imati tu dvojicu. Mi de facto igramo sa igračem manje. Meni je jasno zašto Barbarez forsira ovu igru. Nema to nikakve veze s Dzekom, jer da ima, onda ne bi izašao s dva špica kad Dzeke pa i Tabakovića nema. Njegova je logika da izađe sa što višom postavom, stane u niski blok, drži nulu, ima dva visoka špica u defanzivnom skoku prilikom prekida za protivnika, a da preskakanjem igre dođemo u neke opasne situacije, da izvučemo neki faul iz kojeg može doći centaršut, korner itd. Da krila budu defanzivno orijentisana, da bekovi ne prelaze centar. Dakle, sve ono što smo radili protiv Kanade je bilo do kraja sprovedena taktika koju su igrači ispoštovali do samog kraja - samo što ono ne valja kurcu jer nije samo poenta ne izgubiti - poenta je i pobijediti, a mi ovom igrom NE pobjeđujemo.
E vidis, sta sa tobom dalje diskutovati i smatrati te za ozbiljno kada kazes da nismo dobro odigrali kvalifikacije (sa podmladjenim sastavom u Austriji vodili do pred kraj i zamalo direktno otisli na SP), ili da smo otisli na prvenstvo spletom okolnosti, crvenih kartona, promasenih zicera i cega sve ne, kao da nam je poklonjen crveni karton umjesto iz kontranapada i sasvim zasluzeno, i mi imali zicere i mogli proci bez penala, i tamo dalje.

Ocito da ti ne cijenis ove momke, sve smatras nasom srecom, a kad smo ispadali onda nije sreca za protivnike, tako da nema fajde dalje pricati. Tebe pojede ovaj odlazak na veliki turnir, jer nemas prostora da agresivnije pljujes i diskreditujes kako selektora, tako i pojedine igrace. Sreca pa vecina nas ne gleda tvojim ocima i rezonom na nasu reprezentaciju.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 14 jun 2026, 18:58

puno mi seremo za ekipu koja bez Dzeke DOSLOVNO nije mogla pobijediti San Marina, a sad izvucemo bod na Svjetskom bez Dzeke, Sunjica, Tabakovica, Hadziahmetovica, rovitih Hadzikadunica i jos pola ekipe

i sve to sa Bazdarem, Jovom Lukicem, Gigovicem, indisponiranim Demirovicem na terenu

dobro je to sve kako smo bez toliko kljucnih igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

CAGarfia
Kontakt:

Post Postao/la CAGarfia » 14 jun 2026, 18:59

De ba druže oguli koju jabuku. 2 remija u prijateljskim, Vels i Italija gdje si pobijedio na penale, Austrija i bod koji ti realno odgovara i koji si ciljao prije početka SP. Po tvojoj priči rekao bi čovjek da si remizirao protiv Moldavije, Uzbekistana, Šri Lanke, Kine, Novog Zelanda i Zanzibara. A ono od tih 6 remija, 3 ti donijeli pozitivan ishod. Kroz baraž si otišao na SP, a ovaj bod protiv Kanade vjv plasman u KO SP. Samo da ne crknu svi ti crveni alarmi od preopterećenja. :mrgreen:

Puno nepotrebne i besmislene priče, mada forum za takvo nešto i služi da svako ostavi svoj komentar i stav. Uživajte u mubarek danima, idemo po historijski rezultat pobjedom protiv Katara. Šta ti više treba od toga.. :kafa:

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 14 jun 2026, 19:07

CAGarfia je napisao/la:
14 jun 2026, 18:59
De ba druže oguli koju jabuku. 2 remija u prijateljskim, Vels i Italija gdje si pobijedio na penale, Austrija i bod koji ti realno odgovara i koji si ciljao prije početka SP. Po tvojoj priči rekao bi čovjek da si remizirao protiv Moldavije, Uzbekistana, Šri Lanke, Kine, Novog Zelanda i Zanzibara. A ono od tih 6 remija, 3 ti donijeli pozitivan ishod. Kroz baraž si otišao na SP, a ovaj bod protiv Kanade vjv plasman u KO SP. Samo da ne crknu svi ti crveni alarmi od preopterećenja. :mrgreen:

Puno nepotrebne i besmislene priče, mada forum za takvo nešto i služi da svako ostavi svoj komentar i stav. Uživajte u mubarek danima, idemo po historijski rezultat pobjedom protiv Katara. Šta ti više treba od toga.. :kafa:
Nisu normalni. Hrvati medalju uzeli vecinom sa penala, a ovdje to nesto smeta. Jos jucer neki delegat rece da Austrija, Wales i Italija nisu ozbiljne ekipe. :lol:
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 14 jun 2026, 19:18

DamirT je napisao/la:
14 jun 2026, 19:07
CAGarfia je napisao/la:
14 jun 2026, 18:59

Nisu normalni. Hrvati medalju uzeli vecinom sa penala, a ovdje to nesto smeta. Jos jucer neki delegat rece da Austrija, Wales i Italija nisu ozbiljne ekipe. :lol:
Brux, tucemo li Suisse sto ti mislis? :yawn:

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 14 jun 2026, 19:27

Ovo srbin neki 100%, trebalo mu je zube prosuti na tribinama
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

dena24
Kontakt:

Post Postao/la dena24 » 14 jun 2026, 19:49

Odgledao sam tekmu jedno dva puta, nisam neki stručnjak ali volim ovako diskutirati, pa ako imate šta reći na to, ne bi bilo loše.

Mislim da smo dobro odigrali, a pored šansi vidio sam još 5-6 vrlo opasnih kontramogućnosti koje nažalost nisu konkretno odigrane do kraja.

Onoliko kritike na račun Demirovića ne mogu razumjeti. Ok, mogao je ono zabiti, ali desi se, jednostavno nije mogao anticipirati da će lopta doći do njega, pobjegla mu je pri prvom dodiru, a ostatak posla je dobro odradio golman koji je dobro izašao.

Ono što mi se jako svidjelo (svima vjerovatno) bila je odbrana. Pored, naravno, dvojice stopera (da ne trosim previse rijeci) , posebno naša lijeva strana, Sejo i Amar, potpuno su zatvorili desnu stranu Kanade. Većina napada Kanade preusmerena je onda preko njihove lijeve strane protiv Dedića. Momak premalo pohvala dobije. Borio se kao lav i raščistio je nekoliko opasnih situacija.

Naša lijeva odbrambena strana sa Sejom i Amarom funkcionisala je bolje nego desna strana sa Dedićem i Esmirom. Esmiru svaka čast, uvijek se vraćao nazad, ali je ponekad kasnio za sekundu, odnosno nije ulazio u duele tako konkretno kao Memić na drugoj strani, zbog čega je glavni teret pao na Dedića. To bi opet objasnilo zašto je naša desna ofanzivna strana bila nepostojeća u ovoj utakmici i zašto je Esmir većinu vremena u ofanzivi visio u zraku, kao i napadači u toj nekoj konsekvenci.

Što se tiče Alajbegovića, u ono kratko vrijeme vidjelo se da on itekako zna zadržati loptu i protiv ovog agresivnog presinga. Bez problema ili ulazi u dribling i izvlači faul, ili nađe saigrača pasom po zemlji. Najveće pitanje je bilo da li već u tim godinama zna konkretno pomoći u odbrani, a mislim da se dobro pokazao u završnici prema nazad. mali EDIT: i esmir pokazao da zna zadržati loptu. da ne bude pljuvanje po njemu :D

Sve u svemu, ako postoji neka kritika, onda je to naša tranzicija. Dobro se branimo, a u posjedu lopte igrači se dobro, brzo i organizovano kreću prema naprijed, ali prebrzo gubimo loptu i onda ostajemo van pozicije, u manjku, tokom protivničkog kontranapada. Garantujem da, ako to uspijemo popraviti iz utakmice u utakmicu, možemo postati stvarno neugodan protivnik za svakoga.

Mislim da ljudi nisu svjesni kakva je ovo nezgodna grupa, a vjerujem da ce ovi Kanadjani dobro nakantati Svicu. Ako ih ovi ne dobiju na kontre. Cak i mislim da imamo dobre sanse da dobijemo i mi svicu. Njima je sad najgori raspored.
Zadnja izmjena: dena24, dana/u 14 jun 2026, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 14 jun 2026, 20:09

dena24 je napisao/la:
14 jun 2026, 19:49

Sve u svemu, ako postoji neka kritika, onda je to naša tranzicija. Dobro se branimo, a u posjedu lopte igrači se dobro, brzo i organizovano kreću prema naprijed, ali prebrzo gubimo loptu i onda ostajemo van pozicije, u manjku, tokom protivničkog kontranapada. Garantujem da, ako to uspijemo popraviti iz utakmice u utakmicu, možemo postati stvarno neugodan protivnik za svakoga.
Identicni ti obrisi se vidjaju jos od Lige nacija pa cak i prijateljskih protiv Englske i Italije kad je Sergej tek dosao. Vremenom samo rastemo u ovoj igri. Ja razumijem da se nekome ne svidja ali je cinjenica da ovo sto igramo, igramo veoma kvalitetno. Ja smatram da trenutno ne mozemo igrati bolju igru koja ce nam davati bolje rezultate.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 14 jun 2026, 20:13

Madal je napisao/la:
14 jun 2026, 20:09
dena24 je napisao/la:

Identicni ti obrisi se vidjaju jos od Lige nacija pa cak i prijateljskih protiv Englske i Italije kad je Sergej tek dosao. Vremenom samo rastemo u ovoj igri. Ja razumijem da se nekome ne svidja ali je cinjenica da ovo sto igramo, igramo veoma kvalitetno. Ja smatram da trenutno ne mozemo igrati bolju igru koja ce nam davati bolje rezultate.
I amen.
Haramball, dark arts, Cholo majmunčina i Osama bin Arteta
To je naš put, za sad.

viKK
Kontakt:

Post Postao/la viKK » 14 jun 2026, 20:14

Madal je napisao/la:
14 jun 2026, 20:09
dena24 je napisao/la:

Ma bježi, sta pričaš, moramo hitno mijenjat formaciju, slijedi nam katastrofa, previše puta smo odigrali neriješeno, obiće nam se ovo od glavu, ne možemo nastavit ovako, dobra odbrana ne postoji sve je samo sreća....

Idemo daj da Švicarcima uvalimo koji na korner ili prekid i napravimo bunker pred golom :cool:

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 14 jun 2026, 20:22

Ovo sto Dena govori, Alajbegovic daleko bolje montrolise loptu i zato mislim da protiv Svice treba igrati, da proba nesto iskreirati ili dobiti loptu za dalekometni sut. A vidjeti i ono sto neko predlozi sa Memicem desni bek, a Dedic lijevo barem jedno poluvrijeme pa u 2.pv vidjeti da li vratiti se na staro.

Uglavnom, ne smijemo previse filozofirati i odstupati od svoje igre, jer mi smo ovo sto jesmo trenutno. Sigurno cemo imati i Dzeku u cetvrtak. Sam Barbaret je rekao da je bio plan dati mu 10ak minuta, ali zbog Kolasinca se to izjalovilo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

Blueforce21
Kontakt:

Post Postao/la Blueforce21 » 14 jun 2026, 21:37

Sjetite se samo kako je Grčka osvojila EP 2004. i kako je Kostarika došla do 1/4 u Brazilu. Nabij, zabij i onda udri :salut:

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 14 jun 2026, 23:09

dena24 je napisao/la:
Odgledao sam tekmu jedno dva puta, nisam neki stručnjak ali volim ovako diskutirati, pa ako imate šta reći na to, ne bi bilo loše.

Mislim da smo dobro odigrali, a pored šansi vidio sam još 5-6 vrlo opasnih kontramogućnosti koje nažalost nisu konkretno odigrane do kraja.

Onoliko kritike na račun Demirovića ne mogu razumjeti. Ok, mogao je ono zabiti, ali desi se, jednostavno nije mogao anticipirati da će lopta doći do njega, pobjegla mu je pri prvom dodiru, a ostatak posla je dobro odradio golman koji je dobro izašao.

Ono što mi se jako svidjelo (svima vjerovatno) bila je odbrana. Pored, naravno, dvojice stopera (da ne trosim previse rijeci) , posebno naša lijeva strana, Sejo i Amar, potpuno su zatvorili desnu stranu Kanade. Većina napada Kanade preusmerena je onda preko njihove lijeve strane protiv Dedića. Momak premalo pohvala dobije. Borio se kao lav i raščistio je nekoliko opasnih situacija.

Naša lijeva odbrambena strana sa Sejom i Amarom funkcionisala je bolje nego desna strana sa Dedićem i Esmirom. Esmiru svaka čast, uvijek se vraćao nazad, ali je ponekad kasnio za sekundu, odnosno nije ulazio u duele tako konkretno kao Memić na drugoj strani, zbog čega je glavni teret pao na Dedića. To bi opet objasnilo zašto je naša desna ofanzivna strana bila nepostojeća u ovoj utakmici i zašto je Esmir većinu vremena u ofanzivi visio u zraku, kao i napadači u toj nekoj konsekvenci.

Što se tiče Alajbegovića, u ono kratko vrijeme vidjelo se da on itekako zna zadržati loptu i protiv ovog agresivnog presinga. Bez problema ili ulazi u dribling i izvlači faul, ili nađe saigrača pasom po zemlji. Najveće pitanje je bilo da li već u tim godinama zna konkretno pomoći u odbrani, a mislim da se dobro pokazao u završnici prema nazad. mali EDIT: i esmir pokazao da zna zadržati loptu. da ne bude pljuvanje po njemu :D

Mislim da ljudi nisu svjesni kakva je ovo nezgodna grupa, a vjerujem da ce ovi Kanadjani dobro nakantati Svicu. Ako ih ovi ne dobiju na kontre. Cak i mislim da imamo dobre sanse da dobijemo i mi svicu. Njima je sad najgori raspored.
Mnogi nisu svjesni koji je to tempo bio, djeluje kao loš meč ali daleko je to od toga. Svaka pa i najmanja greška rezultiralo je šansom. Jednom smo se u formaciji loše postavili i gol smo primili. Kanada je prebrza ekipa, fizički baš jaka i to nama ne odgovara, vezni red nam je spor i generalno bez neke kreacije. Esmir i Dedić većinom u odbrani bili i nismo rizikovali jer da smo krenuli više naprijed ostavili bi ogroman prostor iza i eto belaja.

Možda je moglo biti više hrabrosti ali ne možeš ni to zamjeriti jer smo vrlo lako mogli otići na 2-0 i to je to, uradio si sve što si trebao.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Profesor
Kontakt:

Post Postao/la Profesor » 14 jun 2026, 23:24

Nikad bolji fudbal nismo igrali. Uzivam! :kafa: :bih:

MostarNeretva
Kontakt:

Post Postao/la MostarNeretva » 15 jun 2026, 00:40

Profesor je napisao/la:
14 jun 2026, 23:24
Nikad bolji fudbal nismo igrali. Uzivam! :kafa: :bih:
Slazem se , skoro perfektna utakmica odigrana totalno prilagodjena okolnostima. Hladno prihvatam poraz od Svice, povjeda protiv Qarar i prolazak sa 4 boda. Umjetnicki dojam na stranu bitan je prolaz.

phillies
Kontakt:

Post Postao/la phillies » 15 jun 2026, 08:40

Barbarez pravi taktiku i postavlja ekipu od onog sto ima. Kako vi mislite da igra leprsavo, da dominira u posjedu, da igraju na prvi dodir, kad u veznom redu umjesto Misimovica, Pjanica i Medunjanina (u prajmu) imas Tahirovica, Basica i Sunjica? Jel trebamo uci u nadigravanje na sredini terena sa protivnikom, koji (i CAN i SUI) imaju dosta jace veznjake nego mi?
Ovo me podsjeca na jednu pricu, kad su navijaci Barcelone, u vrijeme kad su tika takom vezli po terenu i ubirali simpatije svojom igrom, "bili ljuti" na protivnike sto se zatvaraju i igraju defanzivno protiv Barce. Jer valjda trebali bi svi igrati otvoreno i nadigravati se kao sto je to Barca u tom momentu radila.

Italija se ovakvom i slicnom igrom naosvajala se titula i odnijela bodova na takmicenjima, Grcka osvoji EP na slican nacin. Al mi eto smo kar'na od ekipe koja ima srecu...

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 15 jun 2026, 10:04

Samo haramball i tuča svih 90 minuta. Alajbegović i njemu slični ako su potencijalne svjetske klase prodaće se iz Salzburga, PSV-a i dje sve već ne igraju. Reprezentacija je riječ časti i obaveze a ne odskočna daska. Igraš kako se traži od tebe i boriš se do zadnje kapi krvi.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 15 jun 2026, 10:25

Sensei je napisao/la:
15 jun 2026, 10:04
Samo haramball i tuča svih 90 minuta. Alajbegović i njemu slični ako su potencijalne svjetske klase prodaće se iz Salzburga, PSV-a i dje sve već ne igraju. Reprezentacija je riječ časti i obaveze a ne odskočna daska. Igraš kako se traži od tebe i boriš se do zadnje kapi krvi.
Samo haramball, Arteta, Cholo, korneri, "cold night in Stoke", dark arts, himarisanje centaršuteva na 2 ili čak 3 bandere (Džeko Tabak Lukić) :ljepota:
Destrukcija, opstrukcija, udaranje, klizeći :ljepota:
slika

Sensei
Kontakt:

Post Postao/la Sensei » 15 jun 2026, 10:47

signalidunapark je napisao/la:
15 jun 2026, 10:25
Sensei je napisao/la:
Samo haramball, Arteta, Cholo, korneri, "cold night in Stoke", dark arts, himarisanje centaršuteva na 2 ili čak 3 bandere (Džeko Tabak Lukić) :ljepota:
slika

slika

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 15 jun 2026, 10:49

Sensei je napisao/la:
15 jun 2026, 10:47
signalidunapark je napisao/la:
15 jun 2026, 10:25
Sensei je napisao/la:
slika

slika
Može i on, ali meni je Pulisov Stoke ipak najjači. :mrgreen:
Pričao je Crouch u nekom podcastu, da je protivnički stoper na jednoj utakmici imao suze u očima zbog Stokeovog konstantnog bombardovanja centaršutevima i ubačajima iz auta.
:urnebes:

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 11 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []