Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema
Rabbit će ih u 2.pol Švabe
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario
-
napapijri1987
- Kontakt:
Dragi Kaunase Njemacka je dobila gol od drzave koja ima 150.000 stanovnika. Da shvatis kolika je to sramota zamisli sebi da BiH igra utakmicu SP protiv mjesne zajednice Hrasno i isti nam zabiju gol i cak pokusavaju igrat lopte protiv nas.Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
I to nije samo sad vec na svakoj utakmici do sad
Što bi Zlatan Nalić rekao podlegli performansu psihologije
Sve tacno al ne mozes promijenit misljenje u 10 minuta tri puta. Eno i Svicarsku nakon sinoc prozvali taraba ekipom, pa ako nas nabiju 3-0 bit ce razvalila nas ekipa u raspadu a do prije 2 dana bili Brazil.napapijri1987 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:55Dragi Kaunase Njemacka je dobila gol od drzave koja ima 150.000 stanovnika. Da shvatis kolika je to sramota zamisli sebi da BiH igra utakmicu SP protiv mjesne zajednice Hrasno i isti nam zabiju gol i cak pokusavaju igrat lopte protiv nas.Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
Ovo je SP, forma se tempira, nece niko doci do polufinala sa svim pobjedama 5-0 sigurno. Bit ce kikseva na sve strane.
Zadnja izmjena: Kaunas, dana/u 14 jun 2026, 19:59, ukupno mijenjano 2 puta.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Precjenjuje se ta Hrvatska malo. Ispuhali su i oni.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:53
Ma nema sanse narednih 15god nista od njih, cekaju se bolje generacije..
Daleko bolje repke su Portugal, Spanija, Francuska.
Mislim da bi i Hrvatska mogla njih lako opaliti
Jedini njihovi igrači koji bi igrali u ovih prvih 11 njemacke su Gvardiol, Stanišić (svemirski brod od beka za ovog midzeta Kimmicha) i Livakovic na golu i tjt
Rekao bih cak da je Njemacka imala.bolji tim i na zadnja 2 turnira gdje su Hrvati isli do kraja, samo su imali smeće od trenera ( Low) ili teske okolnosti , dok je Cro imala svu srecu svijeta
- bavariapivo
- Kontakt:
How yes notiketoke je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:05Precjenjuje se ta Hrvatska malo. Ispuhali su i oni.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:53
Jedini njihovi igrači koji bi igrali u ovih prvih 11 njemacke su Gvardiol, Stanišić (svemirski brod od beka za ovog midzeta Kimmicha) i Livakovic na golu i tjt
Rekao bih cak da je Njemacka imala.bolji tim i na zadnja 2 turnira gdje su Hrvati isli do kraja, samo su imali smeće od trenera ( Low) ili teske okolnosti , dok je Cro imala svu srecu svijeta
S kojim dijelom se ne slazes?bavariapivo je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:06How yes notiketoke je napisao/la: ↑14 jun 2026, 20:05Precjenjuje se ta Hrvatska malo. Ispuhali su i oni.GrbavicaHrammm je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:53
-
AmorVincitOmnia
- Kontakt:
Nije to bas tolika sramota jer ce Njemacka ovo lagano dobiti sa pola snage. Sramota bi bila da izgube, sto se nece desiti.napapijri1987 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:55Dragi Kaunase Njemacka je dobila gol od drzave koja ima 150.000 stanovnika. Da shvatis kolika je to sramota zamisli sebi da BiH igra utakmicu SP protiv mjesne zajednice Hrasno i isti nam zabiju gol i cak pokusavaju igrat lopte protiv nas.Kaunas je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Kod ovog foruma mi je najjace sto se misljenje mijenja u sekundi, prije par minuta Njemacka za ****, ovi im dali go, nece daleko a ako zabiju ovdje jos par golova sto vjerovatno hoce ti isti ce ih proglasit prvim favoritom turnira.
Sto se tice Kuracao, od 26 njihovih igraca, samo jedan je rodjen u drzavi od 150 000 stanovnika a 25 su se rodili u Holandiji i produkt su holandskih klubova.
- akisarajevo92
- Kontakt:
rano si to pisao, ovo i dalje moze zavrsiti 8:1
Don't believe the hype.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
prerano, druga recenica je bila visak
a prva je za rubriku "za one koji zele znati vise"
djelovalo je to fino u navrate, ali Germani se ne sale kao sinoc Svicarci
Budimo realni Nijemci su trebali osvojit Euro da nisu pokradeni u produžecima, nisu oni ni trenutno neka velesila ali daleko od toga da se podcijenjuju toliko.
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
- Wilshere10
- Kontakt:
Nema nista drugo na TVu ali ubjedljivo najgori WC ikada.
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.
Vise ovih navijaca Curacao nego bosnja na stadionu 
Kakva klocina Boze sacuvaj i sakloni
Demirovic je korisniji igrac
Demirovic je korisniji igrac
- Goalgetter
- Kontakt:
Kako je samo los Sane, ni u ovoj utakmici ne moze napraviti nikakvu razliku na terenu.
Trenutno korisnika/ca: enobarca, invincible1921, SanaBosna i 38 gostiju.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)