Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna

19vendetta87
Kontakt:

Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027

Post Postao/la 19vendetta87 » 15 jun 2026, 10:39

Kylian je napisao/la:
15 jun 2026, 10:35
Ne kaže ni da hoće ni da neće

„Sa koljenom imam neke ozbiljne probleme. Vidjećemo da li je potrebna neka operacija. Igrao sam čitav plej-of sa povredom“, rekao je Musa.

Vidjećemo hoće li se pojaviti na okupljanju
90% da nece igrati, jer imamo dva prejaka protivnika.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 15 jun 2026, 10:41

Lik je laziro povredu stomaka da guzi zenu.

Eurobasket propustio, J**+ se njemu za reprezentaciju egomanijacki klosar

Badgley
Kontakt:

Post Postao/la Badgley » 15 jun 2026, 11:13

Sto se tice Ajdina Penava on je puno gori slucaj od Emira. Lako se uvrijedi cak je mislio da ga je Perasovic namjerno sikanirao jer je Bosnjak kao Penave su iz Stoca i dok je mislio da je pola Hrvat dao mu je priliku poslije namjerno nije. Pa kad je trebao potpisati ugovor sa Borcem iz Cacka njegov tadasnji trener Marko Marinovic mu je rekao da to sto on dolazi iz jake ekipe nije garant da ce imati veliku minutazu da se mora na terenu izboriti. On je to pogresno shvatio nije mu se svidio ton i odbio je potpisati iako je sve bilo dogovoreno poslije ga je zvao predsjednik Borca ali bez uspjeha. On je isto bio nezadovoljan minutazom kod Adisa ali se brzo predomislio. Dobar igrac, sasvim solidan za nas tim i neko ko bi mozda igrao bitnu ulogu u novembru.

CAZIN
Kontakt:

Post Postao/la CAZIN » 15 jun 2026, 12:11

Realno gledajući momak ako dođe igrati ove dvije utakmice rizikuje sebi cijelu sljedeću sezonu iako igramo protiv dvije pa skoro najjače reprezentacije u Evropi. Ako ćemo gledati roster naš i protivnika on je nama potrebniji u ovom prozoru bego u onom u augustu. Po riječima Gjergje u augustu bi trebali imati Nurkića i Castanedu ali ide na našu stranu što bi trebali imati lakše protivnike nego ove dvije utskmice. Svakako i sa Musom imamo male šanse a tek bez njega. Nadam se da će igrati protiv Turske jer mislim da tu trebamo ganjati pobjedu a ne protiv Srbije u Beogradu sa NBA i EL zvijezdama dok bi nama najbolji bek bio Atić/Gegić.

Kylian
Kontakt:

Post Postao/la Kylian » 15 jun 2026, 12:38

Badgley je napisao/la:
15 jun 2026, 11:13
Sto se tice Ajdina Penava on je puno gori slucaj od Emira. Lako se uvrijedi cak je mislio da ga je Perasovic namjerno sikanirao jer je Bosnjak kao Penave su iz Stoca i dok je mislio da je pola Hrvat dao mu je priliku poslije namjerno nije. Pa kad je trebao potpisati ugovor sa Borcem iz Cacka njegov tadasnji trener Marko Marinovic mu je rekao da to sto on dolazi iz jake ekipe nije garant da ce imati veliku minutazu da se mora na terenu izboriti. On je to pogresno shvatio nije mu se svidio ton i odbio je potpisati iako je sve bilo dogovoreno poslije ga je zvao predsjednik Borca ali bez uspjeha. On je isto bio nezadovoljan minutazom kod Adisa ali se brzo predomislio. Dobar igrac, sasvim solidan za nas tim i neko ko bi mozda igrao bitnu ulogu u novembru.
Za Penavu ne vjerujem da će biti u novembru prisutan, osim ako se nešto baš značajno u njegovu korist ne promijeni, tako sam ja shvatio

Badgley
Kontakt:

Post Postao/la Badgley » 15 jun 2026, 14:06

Kylian je napisao/la:
15 jun 2026, 12:38
Badgley je napisao/la:
15 jun 2026, 11:13
Za Penavu ne vjerujem da će biti u novembru prisutan, osim ako se nešto baš značajno u njegovu korist ne promijeni, tako sam ja shvatio
To sam i napisao, nije bio zadovoljan minutazom i odustao je od igranja za reprezentaciju do daljnjeg. Nadam se da ce se predomisliti :bih:

Drum
Kontakt:

Post Postao/la Drum » 15 jun 2026, 16:03

Znaci, novi slucaj.

Steta zbog Penave. Mislim da je i kod Beciragica zasluzio vise igrati. Zbog Halilovica je nesto vise igrao i pokazao da zasluzuje bolji tretman.

Helemnejse
Kontakt:

Post Postao/la Helemnejse » 15 jun 2026, 16:30

Perasović ga nije ubacivo zbog nacionalnosti to zna svako ko je bio u vitoriji tad

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 jun 2026, 17:28

Bože kakve gluposti se ovdje pišu

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []