90% da nece igrati, jer imamo dva prejaka protivnika.
Kvalifikacije za MundoBasket 2027
Moderatori/ce: nerminh74,CashMan,KK_Bosna
-
19vendetta87
- Kontakt:
Re: Kvalifikacije za MundoBasket 2027
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
Helemnejse
- Kontakt:
Lik je laziro povredu stomaka da guzi zenu.
Eurobasket propustio, J**+ se njemu za reprezentaciju egomanijacki klosar
Eurobasket propustio, J**+ se njemu za reprezentaciju egomanijacki klosar
Sto se tice Ajdina Penava on je puno gori slucaj od Emira. Lako se uvrijedi cak je mislio da ga je Perasovic namjerno sikanirao jer je Bosnjak kao Penave su iz Stoca i dok je mislio da je pola Hrvat dao mu je priliku poslije namjerno nije. Pa kad je trebao potpisati ugovor sa Borcem iz Cacka njegov tadasnji trener Marko Marinovic mu je rekao da to sto on dolazi iz jake ekipe nije garant da ce imati veliku minutazu da se mora na terenu izboriti. On je to pogresno shvatio nije mu se svidio ton i odbio je potpisati iako je sve bilo dogovoreno poslije ga je zvao predsjednik Borca ali bez uspjeha. On je isto bio nezadovoljan minutazom kod Adisa ali se brzo predomislio. Dobar igrac, sasvim solidan za nas tim i neko ko bi mozda igrao bitnu ulogu u novembru.
Realno gledajući momak ako dođe igrati ove dvije utakmice rizikuje sebi cijelu sljedeću sezonu iako igramo protiv dvije pa skoro najjače reprezentacije u Evropi. Ako ćemo gledati roster naš i protivnika on je nama potrebniji u ovom prozoru bego u onom u augustu. Po riječima Gjergje u augustu bi trebali imati Nurkića i Castanedu ali ide na našu stranu što bi trebali imati lakše protivnike nego ove dvije utskmice. Svakako i sa Musom imamo male šanse a tek bez njega. Nadam se da će igrati protiv Turske jer mislim da tu trebamo ganjati pobjedu a ne protiv Srbije u Beogradu sa NBA i EL zvijezdama dok bi nama najbolji bek bio Atić/Gegić.
Za Penavu ne vjerujem da će biti u novembru prisutan, osim ako se nešto baš značajno u njegovu korist ne promijeni, tako sam ja shvatioBadgley je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:13Sto se tice Ajdina Penava on je puno gori slucaj od Emira. Lako se uvrijedi cak je mislio da ga je Perasovic namjerno sikanirao jer je Bosnjak kao Penave su iz Stoca i dok je mislio da je pola Hrvat dao mu je priliku poslije namjerno nije. Pa kad je trebao potpisati ugovor sa Borcem iz Cacka njegov tadasnji trener Marko Marinovic mu je rekao da to sto on dolazi iz jake ekipe nije garant da ce imati veliku minutazu da se mora na terenu izboriti. On je to pogresno shvatio nije mu se svidio ton i odbio je potpisati iako je sve bilo dogovoreno poslije ga je zvao predsjednik Borca ali bez uspjeha. On je isto bio nezadovoljan minutazom kod Adisa ali se brzo predomislio. Dobar igrac, sasvim solidan za nas tim i neko ko bi mozda igrao bitnu ulogu u novembru.
To sam i napisao, nije bio zadovoljan minutazom i odustao je od igranja za reprezentaciju do daljnjeg. Nadam se da ce se predomislitiKylian je napisao/la: ↑15 jun 2026, 12:38Za Penavu ne vjerujem da će biti u novembru prisutan, osim ako se nešto baš značajno u njegovu korist ne promijeni, tako sam ja shvatioBadgley je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:13Sto se tice Ajdina Penava on je puno gori slucaj od Emira. Lako se uvrijedi cak je mislio da ga je Perasovic namjerno sikanirao jer je Bosnjak kao Penave su iz Stoca i dok je mislio da je pola Hrvat dao mu je priliku poslije namjerno nije. Pa kad je trebao potpisati ugovor sa Borcem iz Cacka njegov tadasnji trener Marko Marinovic mu je rekao da to sto on dolazi iz jake ekipe nije garant da ce imati veliku minutazu da se mora na terenu izboriti. On je to pogresno shvatio nije mu se svidio ton i odbio je potpisati iako je sve bilo dogovoreno poslije ga je zvao predsjednik Borca ali bez uspjeha. On je isto bio nezadovoljan minutazom kod Adisa ali se brzo predomislio. Dobar igrac, sasvim solidan za nas tim i neko ko bi mozda igrao bitnu ulogu u novembru.
Znaci, novi slucaj.
Steta zbog Penave. Mislim da je i kod Beciragica zasluzio vise igrati. Zbog Halilovica je nesto vise igrao i pokazao da zasluzuje bolji tretman.
Steta zbog Penave. Mislim da je i kod Beciragica zasluzio vise igrati. Zbog Halilovica je nesto vise igrao i pokazao da zasluzuje bolji tretman.
-
Helemnejse
- Kontakt:
Perasović ga nije ubacivo zbog nacionalnosti to zna svako ko je bio u vitoriji tad
Bože kakve gluposti se ovdje pišu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.