Mi samo na taj nacin (trnutno) mozemo do rezultata.
Naprijed Barba! Samo u kost!
interesantno. naravno sve je moguće ali ovo je stvarno jako malo vjerovatno.dena24 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:49Odgledao sam tekmu jedno dva puta, nisam neki stručnjak ali volim ovako diskutirati, pa ako imate šta reći na to, ne bi bilo loše.
....
Mislim da ljudi nisu svjesni kakva je ovo nezgodna grupa, a vjerujem da ce ovi Kanadjani dobro nakantati Svicu. Ako ih ovi ne dobiju na kontre. Cak i mislim da imamo dobre sanse da dobijemo i mi svicu. Njima je sad najgori raspored.
Slažem se.
Genaro Gatusosignalidunapark je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:23Slažem se.
Fali nam jedan odvratni smećar i kurvin sin, i to nam je najveća mana trenutno.
Momci su nam previše fini, kulturni i odgojeni.![]()
To su sve incidenti, a nama treba kontinuitet.viKK je napisao/la: ↑15 jun 2026, 15:47Meni se od svih u ekipi Sunjic cini kao najblizi tome, makar kad se sjetim kako je u Zenici protiv Italije se zapucao nogom u ledja Manciniju i dok ovaj lezi na podu on ga potapsa i kaze "J*bem ti mater u picku"al u toj utakmici su svi bili naostreni do maksimuma, Tabakovic sa prepucava sa Gattijem, Dedic sa Donnarumom, cak i Esmir sa Gattusom..
ustvari sad kad kontam, ako gledamo i van veznog reda, Dedic i jeste najblizi tom prgavom pitbullu, ne igracki, ali onako po temperamentu, protiv Kanade sad je imao situaciju, mislim njihov lijevi bek onaj ode u gol aut nakon sto ga on malo gurne i on dok lezi na podu Amar urla na njega vako 5 sekundi cisto da ga iznervira![]()
u pravu sisignalidunapark je napisao/la: ↑15 jun 2026, 11:23Slažem se.
Fali nam jedan odvratni smećar i kurvin sin, i to nam je najveća mana trenutno.
Momci su nam previše fini, kulturni i odgojeni.![]()
U tim situacijama kada dobijemo loptu na 30ak metara od naseg gola zelimo ici okomito naprijed jer nemamo kapacitet na odgovorimo presingu kroz pas igru. Mi iz njega izadjemo tako sto je damo Memicu u prostor pa da trci i uvijek izbori nesto ili nabijamo Dzeki koji isto izbori nesto. Na kraju to dobro ispadne za nas s obzirom koliko smo tehnicki limitirani. Sada nismo imali Dzeke a Memica su udarali i nije imao protekciju sudija adekvatnu. Nista strasno da su nas pokrali cisto malo domacinskog sudjenja. I ruke ti budu vezane. Kad gledam ovo kontam dobro smo i bod izvukli.adicrnac je napisao/la: ↑16 jun 2026, 17:11
dobra analiza. Treba nam definitivno kljuc za ovaj pritisak kad nam ekipe prave visoki blok poslije prvog izbijanja. Na neki nacin suprotna krila od tezista igre i 2 napadaca bi se mogli zavlaciti izmedju ove odbrambene linije koja vrsi presing i tu ga se probat rjesiti dok ne izadjemo iz bloka. Onda mozemo graditi igru lakse.
Nijeto tako lose sve je ovo manje vise iskontrolisano. Medjutim Memic je nas jedini top sprinter, kratke distance i duze distance. Kada njega nema mi automatski padamo klasu dole. On je nas najbitniji igrac. Prioritet broj jedan “roditi” vise takvih igraca. To vrijeme poslije svjetskog naravnoMadal je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:28U tim situacijama kada dobijemo loptu na 30ak metara od naseg gola zelimo ici okomito naprijed jer nemamo kapacitet na odgovorimo presingu kroz pas igru. Mi iz njega izadjemo tako sto je damo Memicu u prostor pa da trci i uvijek izbori nesto ili nabijamo Dzeki koji isto izbori nesto. Na kraju to dobro ispadne za nas s obzirom koliko smo tehnicki limitirani. Sada nismo imali Dzeke a Memica su udarali i nije imao protekciju sudija adekvatnu. Nista strasno da su nas pokrali cisto malo domacinskog sudjenja. I ruke ti budu vezane. Kad gledam ovo kontam dobro smo i bod izvukli.adicrnac je napisao/la: ↑16 jun 2026, 17:11
dobra analiza. Treba nam definitivno kljuc za ovaj pritisak kad nam ekipe prave visoki blok poslije prvog izbijanja. Na neki nacin suprotna krila od tezista igre i 2 napadaca bi se mogli zavlaciti izmedju ove odbrambene linije koja vrsi presing i tu ga se probat rjesiti dok ne izadjemo iz bloka. Onda mozemo graditi igru lakse.
Da u sustini super je ispalo, vise dok sam ovo gledao razmisljam kako nismo imali i manji procenat posjeda, sto ce reci da smo odigrali brutalno u skladu svojih mogucnosti.MostarNeretva je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:59
Nijeto tako lose sve je ovo manje vise iskontrolisano. Medjutim Memic je nas jedini top sprinter, kratke distance i duze distance. Kada njega nema mi automatski padamo klasu dole. On je nas najbitniji igrac. Prioritet broj jedan “roditi” vise takvih igraca. To vrijeme poslije svjetskog naravno
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ArtemisFowl, Biscione, Edincapitano, enobarca, greenwood, inzomni, jestamaji, Markinhio, rossonero85 i 61 gost.