Koliko po tebi vrijedi?
Serie A
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Serie A
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
S obzirom da puni 29. godina ovo ljeto, dakle uzima tridestu, 50 miliona plafon. Jeste najbolji napadač u Seriji A niko to ne poriče, ali s obirom kakva mu je konkurencija bila u vidu Vlahovića, Himeneza, Hojlunda nije to teško biti ako si iole talentovan.
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
Ma danas 85 vrijedi najbolji igrač kluba iz donjeg dijela tabele iz Premier Lige ili Primere ili igrač klupe Cityja ili Reala ili neki klimac iz Brazila što sa 3 seniorska nastupa, tako da to nije neka vrijednost na današnjem tržištu. A ako najbolji igrač Serie A ne vrijedi barem toliko onda treba ligi oduzet epitet Liga Petice. A igraču koji pruža vrhunske partije počet snižavati cijenu već sa 28 godina je stvarno prerano. Lautaro će trpat do 35 barem.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:14S obzirom da puni 29. godina ovo ljeto, dakle uzima tridestu, 50 miliona plafon. Jeste najbolji napadač u Seriji A niko to ne poriče, ali s obirom kakva mu je konkurencija bila u vidu Vlahovića, Himeneza, Hojlunda nije to teško biti ako si iole talentovan.
"It'll be born here and it'll always be a team of great talent. On this splendid night, its colors will be given, the black and blue with a golden background of stars. It'll be called Internazionale, because we are brothers of the world."
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Košta kad su parmaci, evo ovog Andersona će Sity Notingemu platiti 130 miliona ili što je Liverpul platio Isaka 120 milionaBiscione je napisao/la: ↑15 jun 2026, 15:04Ma danas 85 vrijedi najbolji igrač kluba iz donjeg dijela tabele iz Premier Lige ili Primere ili igrač klupe Cityja ili Reala ili neki klimac iz Brazila što sa 3 seniorska nastupa, tako da to nije neka vrijednost na današnjem tržištu. A ako najbolji igrač Serie A ne vrijedi barem toliko onda treba ligi oduzet epitet Liga Petice. A igraču koji pruža vrhunske partije počet snižavati cijenu već sa 28 godina je stvarno prerano. Lautaro će trpat do 35 barem.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:14S obzirom da puni 29. godina ovo ljeto, dakle uzima tridestu, 50 miliona plafon. Jeste najbolji napadač u Seriji A niko to ne poriče, ali s obirom kakva mu je konkurencija bila u vidu Vlahovića, Himeneza, Hojlunda nije to teško biti ako si iole talentovan.
U Serija A 85 miliona koštaju Paz i Kenan zbog godina, mada da se prodaju ne bi to išlo ispod 100 miliona. Pa evo Palestru Atalanta cijeni 50-55 miliona, što je van svake pameti, jer kontaju naletiće ove engleske budale i daće toliko, ako ne nalete prodaće ga vama a 45 miliona.
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Gol Baturine je drugi gol na prvenstvu do sada da ga je zabio igrač iz Serije A, katastrofa do sada.
MANIJACI JUG 1987
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Uspješan oporavak Koneu, šteta mlad i perspektivan igrač, dva loma na lijevoj nozi, baš je grozno izgledalo.
Uz Džonijeva tri gola sad smo na 5 golova igrača iz Serije A, jalovo ali malo bolje, nadam se da će i Lautaro Zlatna Lopta Martinez malo proraditi, najgori je bio protiv Alžira, uzeće mu Alvarez mjesto ako ovako nastavi.
Uz Džonijeva tri gola sad smo na 5 golova igrača iz Serije A, jalovo ali malo bolje, nadam se da će i Lautaro Zlatna Lopta Martinez malo proraditi, najgori je bio protiv Alžira, uzeće mu Alvarez mjesto ako ovako nastavi.
MANIJACI JUG 1987
Ukoliko sam dobro ispratio, za sada imamo samo dva transfera.
Provedel u Inter za tri miliona, što je nerealno dobar transfer, te Kaiki iz Cruzeira u Como (odličan način poslovanja, očigledno plasman u LP neće promijeniti to).
Provedel u Inter za tri miliona, što je nerealno dobar transfer, te Kaiki iz Cruzeira u Como (odličan način poslovanja, očigledno plasman u LP neće promijeniti to).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤