Sinoć je Falcao oborio rekord Klinsmanna koji je postavio kad je igrao za Bayern u sezoni 1995/96 i koji je tada postigao 15 golova u jednoj sezoni UEFA-inih takmičenja. Falcao je sinoć zabio 16....
Gubimo postignute rekorde
Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers
Treba ga primamiti nama, pa da rekord ostane tamo gdje i jeste.dr.adnan je napisao/la: Sinoć je Falcao oborio rekord Klinsmanna koji je postavio kad je igrao za Bayern u sezoni 1995/96 i koji je tada postigao 15 golova u jednoj sezoni UEFA-inih takmičenja. Falcao je sinoć zabio 16....
Gubimo postignute rekorde
da, razbice vas pauli k´o beba zvecku i ovjeriti vam kartu za takmicenje u kojem nastupaju luzeri, tj. evropsku ligu.isakovich je napisao/la:po nasoj tradiciji sutra je dan za kiks utakmicu
da kupedr.adnan je napisao/la:vidjeh da je Real opet bacio pogled u naš vrtić... Sad hoće Altintopa da kupe
hvala druze, iako sam tu pod prisilom, tj. zbog izgubljene opklade. cim istekne kazna i ja cu napustiti temu o smijesnom klubu.Stefan Effenberg je napisao/la:Herzlich willkomen!
koga ja to zavaravamStefan Effenberg je napisao/la:Kako možeš odjednom, iz čiste ljutnje, okrenuti se protiv svoga kluba i nas sve skupa zavaravati da navijaš za Wolfsburg?
da, ta utakmica me kostala 10 godina zivota. hoces li vjerovati ako kazem da 7 dana nakon tog poraza nisam mogao spavatiStefan Effenberg je napisao/la:Razumijem razočaranost i bijes. Bili smo svi bijesni nakon tekme protiv Intera. Svi navijači Bayerna. Nitko nije bio ravnodušan na onakvu partiju.
sve skupa.Stefan Effenberg je napisao/la:Ne znam ni danas što te zasmetalo u toj utakmici. Da li sebičnost Bayernovih igrača ili idiot Louis van Gaal ili nešto treće.
jok, ja ni u rodjenoj kuci ne odlucujem a kamo li negdje drugdjeStefan Effenberg je napisao/la:Ali situacija ( realnost ) je drugačija. Nismo mi ti koji odlučuju o nekim stvarima. Znam kako sada mnogi misle, i ja bi želio odlučivati o nečemu, npr. transferima, pomoćnim trenerima, igračima iz B-ekipe itd., ali to tako ne ide.
hoces da kazes da sam lud, ilimoustapha je napisao/la:Izgleda da ne znaju svi kakav je @secer forumas. S njim moras uvijek ocekivati neocekivano.
jedino vrijedno pomena.Andres je napisao/la:mrak mi je pao na oci
Ma gdje cu takvo nesto reci.quälix je napisao/la: hoces da kazes da sam lud, ili![]()
Misliš ovjeru pretkola?Saurman je napisao/la:Danas se ide po ovjeru Cl nadam se da neće biti nekih nepredviđenih kretanja rezultata već su mi dovoljno živaca uzeli.
Mislim Cl...pretkolo je čista formalnost.Ted Mosby je napisao/la:Misliš ovjeru pretkola?Saurman je napisao/la:Danas se ide po ovjeru Cl nadam se da neće biti nekih nepredviđenih kretanja rezultata već su mi dovoljno živaca uzeli.
quälix je napisao/la:jedino vrijedno pomena.Andres je napisao/la:mrak mi je pao na oci
da, to se desava ´toplima´ koji uzivaju u ´69´
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.