FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: _dreamer_,Monolog,ribery,geronimo,hammers

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

dr.adnan
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la dr.adnan » 06 maj 2011, 15:29

Halalite ako nisam pročitao, no vidjeh da je Real opet bacio pogled u naš vrtić... Sad hoće Altintopa da kupe :? Ko je za da ostane, nek digne 2 prsta :D

Sinoć je Falcao oborio rekord Klinsmanna koji je postavio kad je igrao za Bayern u sezoni 1995/96 i koji je tada postigao 15 golova u jednoj sezoni UEFA-inih takmičenja. Falcao je sinoć zabio 16....
Gubimo postignute rekorde :?
Sent from my Philips Smart TV.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 06 maj 2011, 15:45

dr.adnan je napisao/la: Sinoć je Falcao oborio rekord Klinsmanna koji je postavio kad je igrao za Bayern u sezoni 1995/96 i koji je tada postigao 15 golova u jednoj sezoni UEFA-inih takmičenja. Falcao je sinoć zabio 16....
Gubimo postignute rekorde :?
Treba ga primamiti nama, pa da rekord ostane tamo gdje i jeste. :D

Inace osim Altintopa koji bi trebao naputiti Bayern jos se prica da ce 10-ak igraca iz drugog tima Bavaraca dobiti ispisnu kartu i da ce pronaci novi klub. Neki zbog isteka ugovora a neki zbog zelje za vecim izazovima.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 06 maj 2011, 19:46

Die Seele dieses Forums ist zuruck!

Wir hoffen es das dass diesmal die endgultige Entscheidung ist, Herr @ŠEĆER!

Herzlich willkomen!

PS. Znam ponešto njemačkog pa se nadam da sam dobro sročio ove rečenice.......Ili? :D :D :D

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 06 maj 2011, 22:16

isakovich je napisao/la:po nasoj tradiciji sutra je dan za kiks utakmicu
da, razbice vas pauli k´o beba zvecku i ovjeriti vam kartu za takmicenje u kojem nastupaju luzeri, tj. evropsku ligu.
dr.adnan je napisao/la:vidjeh da je Real opet bacio pogled u naš vrtić... Sad hoće Altintopa da kupe
da kupe :o nisam navijac smijesnog bayerna tako da nisam upoznat sa svim detaljima, al´ koliko ja znam a-topu istice ugovor tako da odlazi bez obestecenja 8-)
Stefan Effenberg je napisao/la:Herzlich willkomen!
hvala druze, iako sam tu pod prisilom, tj. zbog izgubljene opklade. cim istekne kazna i ja cu napustiti temu o smijesnom klubu.
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

Stefan Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Stefan Effenberg » 07 maj 2011, 00:25

@torrenteS:

Moram prokomentirati tu tvoju razočaranost situacijom u Bayernu, odnosno lošim rezultatima u ovoj sezoni.

Dakle ti si razočaran. Nisi jedini. I mi smo svi razočarani. Neki više, neki manje. To je normalna stvar.

Ali mene interesira jedna stvar.

Kako možeš odjednom, iz čiste ljutnje, okrenuti se protiv svoga kluba i nas sve skupa zavaravati da navijaš za Wolfsburg?

Razumijem razočaranost i bijes. Bili smo svi bijesni nakon tekme protiv Intera. Svi navijači Bayerna. Nitko nije bio ravnodušan na onakvu partiju.

Ne znam ni danas što te zasmetalo u toj utakmici. Da li sebičnost Bayernovih igrača ili idiot Louis van Gaal ili nešto treće.

Jednostavno te razumijem i shvaćam.

Ali mene osobno je ta ljutnja prošla, iako tek nakon 2-3 dana poslije tekme, ali nisam odustao od daljnjeg praćenja svog kluba.

Svi mi imamo nešto protiv uprave, trenera i igrača. I ja imam nešto protiv njih i nema takvog čovjeka kojemu je sve u klubu i oko kluba na njegov zamišljeni način posloženo. Nema navijača koji se slaže sa svim što klub, trener i igrači pružaju nama.

I ja sam osobno bio veoma razočaran mnogo puta. Kad se sjetim samo onih poraza od Milana u sezoni 02/03.
Nisam se ni danas pomirio s njima. Ne mogu vjerovati još danas da smo tako loše odigrali te utakmice u grupi.
Kasnije se ispostavilo da je to bio kraj jedne fenomenalne generacije Bayernovih igrača i početak lošeg trgovanja ( transfera ) igračima. Znači, osim dominacije u ligi u LP nismo bili ni najmanje dobri. Sve do prošle sezone. Ja sam se ovdje razočarao dosta ali nikad nisam prestao ( kao što nećeš ni ti - naravno ) pratiti, navijati i biti uz Bayern bez obzira kakve su odluke donosili Hoenes, Rummenigge, Hopfner i Beckenbauer.

Dakle, iako ti ne voliš Gomeza, Schweinia i Hoenesa, mislim da ne bi trebao odustati tako lako od svog omiljenog kluba. Znam da ti ova 3 ne odgovaraju. Znam da misliš da bi neki drugi ljudi bolje odradili svoj posao. Tako i ja mislim za neke ljude u Bayernu.

Ali situacija ( realnost ) je drugačija. Nismo mi ti koji odlučuju o nekim stvarima. Znam kako sada mnogi misle, i ja bi želio odlučivati o nečemu, npr. transferima, pomoćnim trenerima, igračima iz B-ekipe itd., ali to tako ne ide.

Znači moraš se s tim pomiriti. Moraš,moram,moramo shvatiti da mi ne odlučujemo o onome što se događa u klubu.

Mi smo navijači kojima je Bayern najdraži klub na svijetu. Mi živimo, jedemo, pijemo, slavimo i tugujemo uz Bayern. I znamo, kao i ti, da to nikad nećemo moći udaljiti od sebe.

Vjerujem da ti je bilo teško nakon Intera ali probaj se vratiti na ovu temu jer ova tema treba jednog takvog forumaša kao što si ti.

Ne znam kako drugi razmišljaju ali vjerujem da bi ipak mnogi željeli da se vratiš. Ima i onih koje ne simpatiziraš ali to je svakako tvoje mišljenje koje se mora cijeniti.

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 maj 2011, 00:44

Izgleda da ne znaju svi kakav je @secer forumas. S njim moras uvijek ocekivati neocekivano. ;)
#divovi

don_burza
Kontakt:

Post Postao/la don_burza » 07 maj 2011, 00:57

koliko ovdj eima forumasa sto bi volili da pisu ovdje al ova rasprava ubija sve
Thomas Müller - Fußballgott

Andres
Kontakt:

Post Postao/la Andres » 07 maj 2011, 02:12

jel se ti salis ili samo mastas da Bayern moze dovesti ove igrace ???
Kad sam vdio Valenciju na desnom beku mrak mi je pao na oci.Ja ne kazem da on tu ne moze igrati ali taj covjek je bolje krilo za klasu u ovom trenutku od Riberya.Covjek je stroj koji silovat moze svakog moguceg beka i ti bi ga stavio bas na beka ??? Onda dovedes Zlatana i stavis ga na stopera bio bi strasan ili pak Ronalda i Messija na bekove.Covjek je bio napadac sad je klasicno krilo i to jedno od najbolji u Evropi.

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 07 maj 2011, 02:32

Hocu Štopera klase Vidica , hocu napadaca klase Eto - znaci brzih napadaca i hocu halfa dobrog :mrgreen: !

To , ja kao menadzer kluba i gl sponzor kluba sam naredio pare nisu bitne - rekao sam :

Para nema !

quälix
Kontakt:

Post Postao/la quälix » 07 maj 2011, 09:03

Stefan Effenberg je napisao/la:Kako možeš odjednom, iz čiste ljutnje, okrenuti se protiv svoga kluba i nas sve skupa zavaravati da navijaš za Wolfsburg?
koga ja to zavaravam :? niposto. stariji forumasi znaju da simpatisem magata. ustvari, magat mi je najdrazi trener tako da nikoga ne treba cuditi ako kazem da sam zbog njega poceo simpatisati i salke.
Stefan Effenberg je napisao/la:Razumijem razočaranost i bijes. Bili smo svi bijesni nakon tekme protiv Intera. Svi navijači Bayerna. Nitko nije bio ravnodušan na onakvu partiju.
da, ta utakmica me kostala 10 godina zivota. hoces li vjerovati ako kazem da 7 dana nakon tog poraza nisam mogao spavati :?
da mi je neko onda zatrazio sto hiljada a da ce zauzvrat bayern proci intera vjeruj da bi iskesirao.
pazi, ja sam covjek koji je prosao stosta u zivotu, covjek sa ogromnim iskustvom stecenim kroz druzenje sa raznim tipovima ljudi. jednostavno, nisam neko koga jednostavno mozes izbaciti iz takta. ali, ocigledno to uspjeva onima u i oko bayerna. pazi, ja sam porodicni covjek kojem nije potrebno da se nervira zbog sporednih stvari kao sto je fudbal.
trenutno pratim vukove i vjeruj da uzivam u svakoj utakmici bez obzira na rezultat. uz njih sam prvenstveno zbog najboljeg njemackog trenera dok je mandzo bonus. da, gotivim mandzukica prvenstveno zbog njegovog truda i zalaganja na terenu, te zbog toga sto je ´komsija´.
Stefan Effenberg je napisao/la:Ne znam ni danas što te zasmetalo u toj utakmici. Da li sebičnost Bayernovih igrača ili idiot Louis van Gaal ili nešto treće.
sve skupa.
mozda bi bilo pogresno gledati na jednu utakmicu. problemi se nizu iz godine u godinu i to ce trajati dokle god se mr. kobasicar bude uplitao u odluke trenera i dovodio igrace. da, to je prvoklasna seljacina(porijeklom i duhovno) koja nije svjesna svoje nesvjesti te kao takav sluzi za sprdnju fudbalskoj gospodi i visokoobrazovanim ljudima kao sto su npr. oni iz dortmunda.
sjeti se njegove blazene ali istovremeno i debilske face kada ga je neki novinar upitao je li dovoljno ´flüssig´ da dovede gomeza. gaal nije imao dovoljno moci da ih ubjedi da prodaju gomeza te je isao zaobilaznim putevima govoreci kako gomez nije njegov igrac, tj. nije ga on doveo. slicno je i sa svajnijem kada je signalizirao da se proda. ova sezona nam je dokazala koliko je covjek bio u pravu te da se u slucaju ´gomez i svajni´ radi o promasenim investicijama. prvi je poznat kao ´großchancenkiller´ dok je potonji poznat po blekautima zbog kojih vas je kostao par vaznih bodova.
Stefan Effenberg je napisao/la:Ali situacija ( realnost ) je drugačija. Nismo mi ti koji odlučuju o nekim stvarima. Znam kako sada mnogi misle, i ja bi želio odlučivati o nečemu, npr. transferima, pomoćnim trenerima, igračima iz B-ekipe itd., ali to tako ne ide.
jok, ja ni u rodjenoj kuci ne odlucujem a kamo li negdje drugdje :D jednostavno, zelja mi je da konacno dovedu trenera kojem se nece mijesati u pos´o te ga pustiti da sam formira ekipu dovodeci igrace koji ce se uklapati u sistem. postavljajuci formacije i virtuelno dovodeci igrace mi samo ukazujemo na nepravilnosti koje se rade, te na pogresne poteze koje vuku oni sa celnih pozicija.
al´ sta da ti pricam, libo me racku, svakako navijam za vukove :D
moustapha je napisao/la:Izgleda da ne znaju svi kakav je @secer forumas. S njim moras uvijek ocekivati neocekivano. ;)
hoces da kazes da sam lud, ili :?
Andres je napisao/la:mrak mi je pao na oci
jedino vrijedno pomena.
da, to se desava ´toplima´ koji uzivaju u ´69´ 8-)
ima li kod tebe jos neko Č osim ovog meHkog plus bek nije LJEV nego lijevi
pretpostavljam da se s njemackog ''ohne berater'' na bosanski prevede kao ''Sead Susic, Safetov brat''

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 maj 2011, 13:10

quälix je napisao/la: hoces da kazes da sam lud, ili :?
Ma gdje cu takvo nesto reci. :shock:
Opcenito, ono sto radis na ovom forumu odrzava ga na zivotu i mnogo je interesantniji. Ono sto sam napisao, odnosilo se u najpozitivnijem mogucem smislu.
#divovi

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 maj 2011, 13:15

Danas se ide po ovjeru Cl nadam se da neće biti nekih nepredviđenih kretanja rezultata već su mi dovoljno živaca uzeli. :D
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 maj 2011, 13:16

Saurman je napisao/la:Danas se ide po ovjeru Cl nadam se da neće biti nekih nepredviđenih kretanja rezultata već su mi dovoljno živaca uzeli. :D
Misliš ovjeru pretkola?
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 07 maj 2011, 13:20

Ted Mosby je napisao/la:
Saurman je napisao/la:Danas se ide po ovjeru Cl nadam se da neće biti nekih nepredviđenih kretanja rezultata već su mi dovoljno živaca uzeli. :D
Misliš ovjeru pretkola?
Mislim Cl...pretkolo je čista formalnost.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

Ted Mosby
Kontakt:

Post Postao/la Ted Mosby » 07 maj 2011, 13:22

Vidjet ćemo to u kolovozu mjesecu
Only ONE UNITED
Kimi Raikkonen:"How does it feels to drive at 300 km/h? - It feels normal."
Srcu mome tiha patnja, oku mome radost i sjaj, Dinamo Zagreb najbolji si znaj
Podrška Jackyu

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 13:48

quälix je napisao/la:
Andres je napisao/la:mrak mi je pao na oci
jedino vrijedno pomena.
da, to se desava ´toplima´ koji uzivaju u ´69´ 8-)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

trebevic
Kontakt:

Post Postao/la trebevic » 07 maj 2011, 15:24

Christian Nerlinger denies Bayern Munich move for Bayer Leverkusen's Arturo Vidal
"I've read that he would come. But I think in midfield we are very well served," the former German international told TZ

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 07 maj 2011, 16:21

Gomez i Buyten za sigurno prvo poluvrijeme i veliku prednost od 2:0.

Robben dodao svaku loptu. :lol:
Izgleda da su Riberyeve kritike urodile plodom. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 07 maj 2011, 16:27

Kako nas spasi Butt pred kraj poluvremena :o
Onako je trebao Neuer reagirati kod prvog gola Mancestera ;)

moustapha
Kontakt:

Post Postao/la moustapha » 07 maj 2011, 16:49

Eto sad nam i Stuttgart uljepsava dan. Odlicno subotnje poslije podne. Nadam se da ce ih slijedece sezone biti mnogo ovakvih. 8-)
#divovi

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []