To dvoje su i dva najlakša protivnika
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Vala kisnem na utakmici neću i za trening. Baš sjeba. Bakzusi
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ma stala je, nema izgovoraDoktorXabaras je napisao/la: ↑15 jun 2026, 18:10Vala kisnem na utakmici neću i za trening. Baš sjeba. Bakzusi
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- GianlucaPagliuca71
- Kontakt:
Ako se dobro sjecam, mi smo veoma dobro izgledali kad je tek Zekic dosao prvi put. U evropi i utakmicama protiv trnave i narednih 4-5 kola, malo je zastop6-7 kolo al sve u svemu bilo je ok do kraja prvog djela, posle zimske pauze bilo je dosta slabija fizicko kondiciona sprema, dosta smo igraca imali povrijedjeni.
Jovic
Gulas
Gojkovic
Began
Mujkic
Keremeh
Bubanja (neznam dali je nesto povrijdjen il bolestan bio)
Plus djordjevic
Plus krdzalic koji se povrijedio na pripremama
Ja mislim da zekic trosi igrace vise nego bi trebao, i mislim da je to razlog broj jedan sto imali veliki broj povrijdjeni igraca, drugi razlog je kondicioni trener, slaba saradnja zekica i njega.
Ja mislim da je glavni razlog sto je Mario imao dobre rezultate je to sto nije preforsirava igrace, takodhe veoma mali broj povridjeni igraca, jedino MAMAS.
Zeka mora svatit da igraci u pl bh nemaju tu snagu moc nisu trenirani od mali nogu na trku svih 90 minuta.
Nidal Celik je primjer, u lensu su mu rekli ovo sto ti trcis i na nacin kako se kreces je nivo amatera, i trebace godinu dana da mi tebe dovedemo na neki 60% profesionalizma
Zrinjski igra pametno igraju taj srednji tempo sa cvrstom odbranom. I smatram da je to jedini nacin koji moze donijet rezultat u pl bh, sa kvalitetom igraca koje mi mozemo dovest i platit
85% lige igra defanzivno protiv nas kod nerjesenog ili kad vode, i samim tim full presingom smo jos lakse ranjivi posebno kad se uzme Vico i Beus
Jovic
Gulas
Gojkovic
Began
Mujkic
Keremeh
Bubanja (neznam dali je nesto povrijdjen il bolestan bio)
Plus djordjevic
Plus krdzalic koji se povrijedio na pripremama
Ja mislim da zekic trosi igrace vise nego bi trebao, i mislim da je to razlog broj jedan sto imali veliki broj povrijdjeni igraca, drugi razlog je kondicioni trener, slaba saradnja zekica i njega.
Ja mislim da je glavni razlog sto je Mario imao dobre rezultate je to sto nije preforsirava igrace, takodhe veoma mali broj povridjeni igraca, jedino MAMAS.
Zeka mora svatit da igraci u pl bh nemaju tu snagu moc nisu trenirani od mali nogu na trku svih 90 minuta.
Nidal Celik je primjer, u lensu su mu rekli ovo sto ti trcis i na nacin kako se kreces je nivo amatera, i trebace godinu dana da mi tebe dovedemo na neki 60% profesionalizma
Zrinjski igra pametno igraju taj srednji tempo sa cvrstom odbranom. I smatram da je to jedini nacin koji moze donijet rezultat u pl bh, sa kvalitetom igraca koje mi mozemo dovest i platit
85% lige igra defanzivno protiv nas kod nerjesenog ili kad vode, i samim tim full presingom smo jos lakse ranjivi posebno kad se uzme Vico i Beus
Stigla "gazela"iz Danske
- belosevic23
- Kontakt:
-
SamoTi4000
- Kontakt:
Znači opet talovi i kupi prodaj.Divno 
Nadam se da neće aBdbelosevic23 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:24Pomal neki isto gelson..valjda ne bude jos jedan menadzerski igrac ko chidi
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nije nam asa kredit odobrila pa moramo prodajom igrača da zaradimo za day to day. Jbg
Osjetiš se na gurbetnjak,idi traži trenera izgubio se u travi bogalju plavi
Ovaj Agyekum potpisao do ljeta 2029. Nadamo se da je bas talent
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Trenutno korisnika/ca: nedimmmm1337 i 20 gostiju.
.png)