"Razmišljate li o ostavci?"
18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
signalidunapark
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
- Ferroviere1987
- Kontakt:
Zar je moguce da i druge reprezentacije kiksaju, ma nema sanse.
- dubioza144
- Kontakt:
Izmedju Bosne i španije biram Bosnu radije
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Ja jbt.
Tek sad nakon svih ovih tekmi ma wc se može vidjeti koliko je našim bilo teško i koliki du uspjeh napravili protiv Kanade
Šta kažu stručnjaci kakav nam je bod protiv Kanade
...jer žive, i prkose vragu, dok smrt im opaku slute.
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tek sad vidim da golman Cabo Verdea ima 40 godina 
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
signalidunapark
- Kontakt:
- DzemoVoliMarmeladu
- Kontakt:
Pozdrav. Mozesli me reci sa kojeg portala je ova statistika?dha je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:46
Kao što vidite, Tahirović ostavlja srce na terenu. Ubjedljivo najviše sprinteva ima u zoni 4, što mu oduzima mnogo energije. Mnogi od tih sprinteva se završe bezuspješno, ostavljajući mu manje energije za napadačke poteze. Ako želimo napadati po krilima, potrebna nam je kontrola lopte u centru, što nam nažalost nedostaje. Tahirović bi sigurno igrao bolje da je ispred sebe imao broj 10. Za mene bi Kerim ili Ermin M. bili odgovarajuće opcije. Naprijed s energičnim Ermedinom. Formacija 4-4-2 s ovim brojevima 8 funkcionira samo protiv Katara.
Ja ne mogu da vjerujem da strucnjaci uspoređuju utakmicu Spanije sa utakmicom nase repke. Pa mi nismo tri dobra napada sastavili, Kanada nas je ubila. Nismo znali "jesmo posli ili smo dosli". Ne bi rekao da smo uspostavili neku svoju igru pa da covjek kaze dobro je parirali smo im, ima nade. Zaista ste nerealni....
- invincible1921
- Kontakt:
Protiv svice ocekujem dvije promjene..sunjic/basic, dzeko/lukic...99% sam siguran da ce taj sastav istrcat
=\_1921_/=
Mislim da ima sanse za 3 stopera.. zato je to i isprobavao protiv Sj. Makedonije, al mozda nakon ono sto su Svicarci pokazali protiv Katara ce se predomisliti i smatrati da jednostavno nije potrebno, al ako nebude 3 stopera, slazem se s tobom. mozda ce se jedino Dzeko cuvati za drugo poluvrijeme.invincible1921 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:42Protiv svice ocekujem dvije promjene..sunjic/basic, dzeko/lukic...99% sam siguran da ce taj sastav istrcat
Kljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:40Ja ne mogu da vjerujem da strucnjaci uspoređuju utakmicu Spanije sa utakmicom nase repke. Pa mi nismo tri dobra napada sastavili, Kanada nas je ubila. Nismo znali "jesmo posli ili smo dosli". Ne bi rekao da smo uspostavili neku svoju igru pa da covjek kaze dobro je parirali smo im, ima nade. Zaista ste nerealni....
- RacioEmocionalan
- Kontakt:
Mi smo debelo ogranicena reprezentacija. Veznjaka nemamo kako treba, igrali smo bez Sunjica kao jednog od glavnih u moru prosjeka do 75-e minute susreta i bez 2 glavna napadaca. Tome dodati treba i da Kanada kao atletski jaka reprezentacija, jako brza, ne odgovara nama jer mi nikada nismo imali izuzetno pokretljive igrace koji su se s takvim ekipama mogli nositi.Kljukusar je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:40Ja ne mogu da vjerujem da strucnjaci uspoređuju utakmicu Spanije sa utakmicom nase repke. Pa mi nismo tri dobra napada sastavili, Kanada nas je ubila. Nismo znali "jesmo posli ili smo dosli". Ne bi rekao da smo uspostavili neku svoju igru pa da covjek kaze dobro je parirali smo im, ima nade. Zaista ste nerealni....
Sami plasman na SP je premasio ocekivanja velike vecine navijaca, jer znamo koliki kapacitet ova ekipa ima i uprkos tome, poklonili su nam makar 3 utakmice gdje se BH zastava vijori i gdje ce pokusati da predstave sebe i drzavu onako kako najbolje mogu. To nema nikakve veze sa strucnoscu strucnog staba, nego sa realnim kvalitetom igraca. BH tesko da moze bolje od borbe za svaku loptu i kupljenja bodova losom igrom jer za vise od toga nemamo kvalitet.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.
-
Brazzzoo123
- Kontakt:
Na svijetskom se fino vidi koliko su male repke napredovale, ovi Zeleni Otoci imaju svega pola miliona stanovnika i branili su se odlicno.
Ako nista vidjeli smo nasu boljku, nemamo dovoljno kvalitetnih igraca koji sa klupe mogu promjeniti tok igre, pored toga smo fizicki inferiorni, tu moramo planski traziti igrace.Vidjoh Nalica na tv-u, zbog cega on nije u strucnom stabu? Zar on nije bio haver sa Sergejom. On ima veliko naucno fudbalsko znanje, koje bi nam bilo od koristi.
Ako nista vidjeli smo nasu boljku, nemamo dovoljno kvalitetnih igraca koji sa klupe mogu promjeniti tok igre, pored toga smo fizicki inferiorni, tu moramo planski traziti igrace.Vidjoh Nalica na tv-u, zbog cega on nije u strucnom stabu? Zar on nije bio haver sa Sergejom. On ima veliko naucno fudbalsko znanje, koje bi nam bilo od koristi.
- Goalgetter
- Kontakt:
A zasto morate nakon svakog novog rezultata na SP povlaciti neke paralele? 
Nikakve veze Kap Verde, ni neko drugi nema sa nama, nece oni igrati umjesto nas protiv Svicarske i Katara. Samo gledati na nas, imamo dvije utakmice pred nama gdje je sve moguce, od 0 do 6 bodova, mi moramo minimum 3 uzeti, ja sam ubjedjen da to mozemo.
Nikakve veze Kap Verde, ni neko drugi nema sa nama, nece oni igrati umjesto nas protiv Svicarske i Katara. Samo gledati na nas, imamo dvije utakmice pred nama gdje je sve moguce, od 0 do 6 bodova, mi moramo minimum 3 uzeti, ja sam ubjedjen da to mozemo.
Ovdje možes vidjeti sve statistike. Otprilike 50 stranica statistike po utakmici.DzemoVoliMarmeladu je napisao/la: ↑15 jun 2026, 20:35Pozdrav. Mozesli me reci sa kojeg portala je ova statistika?dha je napisao/la: ↑15 jun 2026, 13:46
Kao što vidite, Tahirović ostavlja srce na terenu. Ubjedljivo najviše sprinteva ima u zoni 4, što mu oduzima mnogo energije. Mnogi od tih sprinteva se završe bezuspješno, ostavljajući mu manje energije za napadačke poteze. Ako želimo napadati po krilima, potrebna nam je kontrola lopte u centru, što nam nažalost nedostaje. Tahirović bi sigurno igrao bolje da je ispred sebe imao broj 10. Za mene bi Kerim ili Ermin M. bili odgovarajuće opcije. Naprijed s energičnim Ermedinom. Formacija 4-4-2 s ovim brojevima 8 funkcionira samo protiv Katara.
https://www.fifatrainingcentre.com/en/f ... rt-hub.php
-
stanjejepsihoticno
- Kontakt:
sta sam polupo druzedinoze je napisao/la: ↑15 jun 2026, 17:58Malo si ti momak polupao loncice.stanjejepsihoticno je napisao/la: ↑15 jun 2026, 17:24u 9 večeras belgijanci igraju na Lumen Fieldu protiv katara. Zanimljivo je da se već danima dosta žale na vrućine i uslove za igru. Poslije toga, u 3 ujutro Iranci igraju na SoFi stadionu,gdje mi igramo protiv svicaraca.
Nikad bolji fudbal nismo igrali i nikad ponosniji nisam bio na repku. 100 puta je bolje ovo što sad igramo nego one pi*darije od prije.
- dubioza144
- Kontakt:
Lijepo je vidjet po gradovima svi u dresovima na autima glavni ukrasi zastave, zastavice konacno da i djeca imaju neke igrace koji bi zeljeli postat kad odrastu pa su malo poceli i napolje izlazit trckarat za loptom u dresovima Kerima, Esmira pa i Dzeke jos uvijek.
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
90% djece uopšte ne nosi obične majice višedubioza144 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:30Lijepo je vidjet po gradovima svi u dresovima na autima glavni ukrasi zastave, zastavice konacno da i djeca imaju neke igrace koji bi zeljeli postat kad odrastu pa su malo poceli i napolje izlazit trckarat za loptom u dresovima Kerima, Esmira pa i Dzeke jos uvijek.
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, bh22, dedo26, DjaniTarik, Edbh21, hurem, ladicar, Matterhorn22, Pensioner26, rossonero85, sagitarius, signalidunapark, soccerfan i 56 gostiju.