Vico Zeljković

Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider

Madal
Kontakt:

Re: Vico Zeljković

Post Postao/la Madal » 15 jun 2026, 16:06

ferroviere87 je napisao/la:
15 jun 2026, 16:04
Madal je napisao/la:
15 jun 2026, 16:00
15 jun 2026, 15:56

Samo ponavljaš floskule bez ikakvog argumenta. Ne znam na osnovu čega si zaključio da lažem, niti si naveo šta sam tačno slagao.

Ne može nešto što je očigledno izneseno kao pretpostavka ili procjena biti laž. Možeš smatrati da je procjena pogrešna, možeš se ne slagati s njom i iznijeti argumente zašto, ali je ne možeš predstavljati kao laž. Da bi nešto bilo laž, mora postojati svjesno iznošenje netačne činjenice, a ovdje se radi o mišljenju i procjeni reakcija javnosti.

Uz to prozivaš @Ghurabu zbog profilne slike koja ima veze s islamom i pokušavaš ga diskreditovati samo zato što mu piše "Eid Mubarak" na profilnoj. Ne vidim kakve to veze ima s temom rasprave niti zašto bi ga to činilo manje relevantnim.
Ja nisam ni znao sta ima na profilnoj a kamo li da mu komentarisem. Nije po Islamu lagati a kod tebe je vec patoloski uzelo maha. Molim Allaha dz.s. da ti oprosti i da te uputi.
Nisi ti, ali je neko iznad napisao to, mislio sam da si ti.

Nema potrebe za takvim malograđanskim sarkazmom niti za spominjanjem Allaha u tom kontekstu, jer je to zaista neukusno. Ako nemaš ništa konstruktivno da kažeš, bolje je da ne komentarišeš.
Sta je konkretno malogradjanski sarkazam?
Vidis da lazes. Ko laze, taj i krade!
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 15 jun 2026, 16:12

Madal je napisao/la:
15 jun 2026, 16:06
Madal je napisao/la:
15 jun 2026, 16:00

Ja nisam ni znao sta ima na profilnoj a kamo li da mu komentarisem. Nije po Islamu lagati a kod tebe je vec patoloski uzelo maha. Molim Allaha dz.s. da ti oprosti i da te uputi.

Nema potrebe za takvim malograđanskim sarkazmom niti za spominjanjem Allaha u tom kontekstu, jer je to zaista neukusno. Ako nemaš ništa konstruktivno da kažeš, bolje je da ne komentarišeš.
Jede li se svinjetina po tz još uvijek?

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 jun 2026, 16:17

15 jun 2026, 16:12
Madal je napisao/la:
15 jun 2026, 16:06

Jede li se svinjetina po tz još uvijek?
Tbjrb
-Beogradski sindikat

thulkazal
Kontakt:

Post Postao/la thulkazal » 15 jun 2026, 16:31

Ne znam šta se raspravljate sa tuzlanskom 'finom' gradCkom rajom, pa ti su operisani od sporta totalno... Tuzlanski timovi su u kanalu godinama a zadnji sportaš koji je uspio i za kojeg možeš reći da je tuzlak je Jasmin Hukić :mrgreen:

Imaš ovakve graDcke klocove koje nervira sve što nije 'tuzlansko', mrze islam a vole božić/polnoćku i vinjak, kada vide pokrivenu promrmljaju da im je*u mater a često ti bacaju multikulti floskulu i naravno vole palamuditi o svemu po kafama i forumima kako im je kriv svako jer Tuzla nema uspješni sportski tim, politika (zeleni, crveni, narandžasti), sarajevo, zenica, seljaci oko Tuzle, nepravedna raspodjela PDV-a, plakanje za jugom i klasično ostalo kmečanje...

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 15 jun 2026, 16:34

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
15 jun 2026, 16:01
Edincapitano je napisao/la:
15 jun 2026, 15:48
15 jun 2026, 15:40

Nastavi mu onda lizati muda :beba: :ljepota:
Zapjevaj jednom sa njim njegovu omiljenu, kako on voli da kaže, BOSNA NIJE NAŠA DRŽAVA :bih:
Nisi tako govorio kad su vam pravili travnjak..

Iskreno, Sarajevo treba i ukiniti kao klub, Zrinjski i Borac prave uspijehe u Evropi, a te pare sto vama idu treba dati Zelji.

Vidis da nema nista sto valja u repki sto je iz vaseg kluba, ima ustvaru Mujakic, najveci talenat od rata sto je dosao iz vaseg kluba :rol:

slika

JER BOSNA NIJE TVOJA DRŽAVA :bih:
PS. yebem ti učiteljicu maternjeg jezika, mogli su jedino imati USPJEHE u Europi, keru nepismeni :opaopa:
I dalje se treba ugasiti klub Sarajevo, trebas da budes zahvalan velikom Vicu sto vam je poklonio travnjak a na terenu ste amateri a na tribinima ne zna se ko je ruzni :kafa:

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 15 jun 2026, 16:35

DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
15 jun 2026, 16:05

Iskreno, Sarajevo treba i ukiniti kao klub, Zrinjski i Borac prave uspijehe u Evropi, a te pare sto vama idu treba dati Zelji.

Vidis da nema nista sto valja u repki sto je iz vaseg kluba, ima ustvaru Mujakic, najveci talenat od rata sto je dosao iz vaseg kluba :rol:

slika

PS. yebem ti učiteljicu maternjeg jezika, mogli su jedino imati USPJEHE u Europi, keru nepismeni :opaopa:
Gubis vrijeme raspravljajuci se sa balijom, ovakvog bi sutra prvog zaklali.
Hajde hajde, idi radi za 1000 maraka cijeli mjesec dana :rol:

Ljepi sarajlija moj

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 15 jun 2026, 16:36

15 jun 2026, 16:34

slika

I dalje se treba ugasiti klub Sarajevo, trebas da budes zahvalan velikom Vicu sto vam je poklonio travnjak a na terenu ste amateri a na tribinima ne zna se ko je ruzni :kafa:
pereš

DoSmrtiOdani87
Kontakt:

Post Postao/la DoSmrtiOdani87 » 15 jun 2026, 16:39

15 jun 2026, 16:35
DoSmrtiOdani87 je napisao/la:
15 jun 2026, 16:05

slika

Gubis vrijeme raspravljajuci se sa balijom, ovakvog bi sutra prvog zaklali.
Hajde hajde, idi radi za 1000 maraka cijeli mjesec dana :rol:

Ljepi sarajlija moj
Sta prica frajer, ti si totalno pogubljen. Ne samo da si balija vec imas kompleks od glavnog grada. Zelim da ti muke koje ocigledno imas u zivotu potraju sto duze :thumbup:
OSNOVALA PARTIJA, PODRŽALA ČARŠIJA

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 15 jun 2026, 16:46

Ghuraba je napisao/la:
15 jun 2026, 03:26
soccerfan je napisao/la:
15 jun 2026, 02:54
Ghuraba je napisao/la:
15 jun 2026, 00:41
Da je Bosnjak, musliman na celu saveza i da je na slican nacin posjetio neku dzamiju u Kanadi, 60% Bosnja bi ga pljuvalo i kritikovalo zbog tog postupka (uz standardnu spiku: vjeri nije mjesto u sportu), a 30% bi pisalo da se to nije trebalo raditi jer je ovo multinacionalna reprezentacija i slicne gluposti. Jednostavno, narod bez mozga i kicme.
Covjek se moli Bogu.
Nek se svako moli kako mu je volja.
Neko u crkvi neko u džamiji.
To je privatna stvar i nije tema za diskusiju
Fulas poentu mog posta. Ja se nisam dotakao njegove vjere, apsolutno me ne zanima gdje doticni ide i u sta vjeruje, niti smatram da se treba osvrtati na ovo njegovo. Poenta je da bi Bosnjaci popljuvali svoje, jer uvijek imaju potrebu da se nekom opravdaju i dodvore, a i realno dobar dio Bosnjaka ne podosi nista muslimansko. Zato u ovom slucaju niko ne smije Vici da napise 'sta ces tu, nisi pop da obilazis crkve, ti predstavljas nas savez' ili tako neke gluposti. Em ne smiju, em ni ne misle da to trebaju napisati jer su tu max tolerantni, ali bi svog oprali kroz sve vode svijeta.
Laž.
Posle Italije imaju slike kako su Hasagic, Tarik, Amar pali na sedzdu i raja pohvalila.
Isto tako petkom Tarik, Amar, Kerim vise puta vidjeni na dzumi u džamijama po Sarajevu. Isto tako raja podrzala 😊
Poenta mog posta je sto me savrseno boli briga dal neko klanja il se krsti. Bitno mi je kakav je covjek jer je dokazano vise puta u sve tri vjere da ima dobrih i losih ljudi. Doduse isto to ti pise i u potpisu mog nika.
Za reprezentaciju mi je bitno da gine na terenu a dal ce se on pred ulazak na teren prekrstiti il prouciti fatihu je iskljucivo njegova stvar. To je privatnost i u to se ne ulazi. Primitivci samo ulaze u takve stvari
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Ghuraba

Post Postao/la Ghuraba » 15 jun 2026, 17:05

15 jun 2026, 15:56
Madal je napisao/la:
15 jun 2026, 15:47
15 jun 2026, 15:46

Vi Tuzlaci bi prvi popljuvali, ne znam šta se ti javljaš
Opet lazes. A nije po Islamu.
Samo ponavljaš floskule bez ikakvog argumenta. Ne znam na osnovu čega si zaključio da lažem, niti si naveo šta sam tačno slagao.

Ne može nešto što je očigledno izneseno kao pretpostavka ili procjena biti laž. Možeš smatrati da je procjena pogrešna, možeš se ne slagati s njom i iznijeti argumente zašto, ali je ne možeš predstavljati kao laž. Da bi nešto bilo laž, mora postojati svjesno iznošenje netačne činjenice, a ovdje se radi o mišljenju i procjeni reakcija javnosti.

Uz to prozivaš @Ghurabu zbog profilne slike koja ima veze s islamom i pokušavaš ga diskreditovati samo zato što mu piše "Eid Mubarak" na profilnoj. Ne vidim kakve to veze ima s temom rasprave niti zašto bi ga to činilo manje relevantnim.
Ma brate, to su ti ovi koji ce se nakaciti kod Fatmira Alispahica kojem smeta ezan i pisati stvari protiv ezana. To su oni koji su pljuvali hidzab i pokrivene zene kad je bila prica oko one gospodje koja je dobila nogu iz vojske zbog hidzaba. Iako to nije ni H od hidzaba, zena je jadna pokusala s nekom kapicom koja vise nalikuje na one za plivanje, ali ovakvi su i to popljuvali. Bio je nedavno i u Tuzli primjer isto neke zene kojoj nisu dali da bude na nekoj snj poziciji u sudu jer je pokrivena, pa dobro znam sta su pisali. Kao da mi ne izlaze svakodnevno debilizmi od bolesnika kojeg sam spomenuo u prvoj recenici i kao da ne vidim sta maloumnici s 'bosnjackim' imenima pisu, vec mi eto trebaju ova dva strucnjaka s foruma da kazu kako lazem i da mi oni pojasne stvarnost u kojoj zivim. :lol:

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 15 jun 2026, 17:20

eto, islam i muslimani ugroženi u većinski bošnjačkim dijelovima BiH :lol:

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 15 jun 2026, 17:58

slika

Znači kompleksi prema glavnom gradu, trebao si odmah reći da je to tvoja seka neki dan bila :beba:
Znam da je za tebe veliki Vico, dok imaš kompleks prema Sarajevu vjerujem da u slobodno vrijeme veličaš Markale i ostale zločine.
Za tebe i jest veliki čovjek koji negira državu i sve što su radili u njoj :bih:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jun 2026, 17:59

Ne vidim problem u odlasku u crkvu. Idu i neki igraci u dzamiju. U slobodno vrijeme neka svi idu gdje hoce (osim kafana logicno :mrgreen: ). Ova tema samo sluzi za izljeve bijesa pojedinih i vrijedjanje.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 15 jun 2026, 20:14

PeppermintSA je napisao/la:
15 jun 2026, 17:20
Najveci paradoks je kad se isti pozivaju na Islam a lažu i to ocito, petljaju, zavade i zulumcare sto je sve naravno zabranjeno.
-Beogradski sindikat

Edincapitano
Kontakt:

Post Postao/la Edincapitano » 15 jun 2026, 20:27

15 jun 2026, 17:58

slika

Znači kompleksi prema glavnom gradu, trebao si odmah reći da je to tvoja seka neki dan bila :beba:
Znam da je za tebe veliki Vico, dok imaš kompleks prema Sarajevu vjerujem da u slobodno vrijeme veličaš Markale i ostale zločine.
Za tebe i jest veliki čovjek koji negira državu i sve što su radili u njoj :bih:
Cuj Vicu i zlocine stavljas u istu recenicu :rol:

Pricaj ti sta hoces, ali da nije do Vice, igrao bi tvoj klub na makadamu, a repku bi i dalje busio Luksemburg itd.. :kafa:

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 15 jun 2026, 20:35

DamirT je napisao/la:
15 jun 2026, 17:59
Ne vidim problem u odlasku u crkvu. Idu i neki igraci u dzamiju. U slobodno vrijeme neka svi idu gdje hoce (osim kafana logicno :mrgreen: ). Ova tema samo sluzi za izljeve bijesa pojedinih i vrijedjanje.
Mrzi me čitati prethodne stranice, to fakat nekom smeta sto je lik išao u crkvu?
Anfernee "Penny" Hardaway #1

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 15 jun 2026, 20:37

Tracy3McGrady je napisao/la:
15 jun 2026, 20:35
DamirT je napisao/la:
15 jun 2026, 17:59
Mrzi me čitati prethodne stranice, to fakat nekom smeta sto je lik išao u crkvu?
Nisam ni ja sve listao, valjda. Ne mogu sa sigurnoscu reci.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

Sveti
Kontakt:

Post Postao/la Sveti » 15 jun 2026, 22:59

Joj rasprave yebote :urnebes:
naprijed rejal

ferroviere87
Kontakt:

Post Postao/la ferroviere87 » 16 jun 2026, 11:19

Madal je napisao/la:
15 jun 2026, 20:14
Najveci paradoks je kad se isti pozivaju na Islam a lažu i to ocito, petljaju, zavade i zulumcare sto je sve naravno zabranjeno.
Znaš li išta drugo reći osim da lažemo petljamo zavađamo i zulumćarimo bez ijednog validnog argumenta? Čovjek ti iznad naveo 10 primjera zbog čega misli da bi bilo tako i ti ne odgovaraš na to nego nastavljaš da osuđuješ bez ikakve osnove. Mada, argumentovana rasprava je za tebe špansko selo.

Madal
Kontakt:

Post Postao/la Madal » 16 jun 2026, 11:20

16 jun 2026, 11:19
Madal je napisao/la:
15 jun 2026, 20:14
Znaš li išta drugo reći osim da lažemo petljamo zavađamo i zulumćarimo bez ijednog validnog argumenta?
Tebi nije argument ako vas uhvatim u lazima tako da nema tu rasprave. Sportski pozdrav i da izadjes na hajr
-Beogradski sindikat

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: al87, bh22, FerdinandF, Fouzi1, Google [Bot], greenwood, kouadio, LeCoq, lisander, Mostarska, PeppermintSA, Rio12345, s4mke, soxx, VivaLaLiberta i 124 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []