Lik fula zicere 1,5 godinu dana u repkiIceplayer je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:32I šta sad ni prvi ni zadnji što je promašio...jasmin10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:14Kakve veze ima trka sa promašenim zicerima ? Okej shvatio bih da zbog trke i povučenije uloge u reprezentaciji, on ne dolazi u prilike da zabija. Ali ne možeš od 3 zicera da ne zabiješ nijedan.
Sto se prije sabere u glavi to bolje za nas. Da ne izmišlja driblanje golmana u situaciji kada bi 99% napadaca osutalo.
Svi se nadamo da će zabit Svicarcima pa da ga slavimo.![]()
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Edincapitano
- Kontakt:
Re: Ermedin Demirović
Ljudi pravdaju Demira time što je veliki patriota. Prestao sam da ga osuđujem ali bilo bi lijepo da i ovi koji ga brane po svaku cijenu da malo ohanu.
Nama trebaju golovi od igrača koji igra špic i kome je to primarna uloga.
Pitanje je sada - da li bi više željeli da imamo lika profesionalca da trpa ili nekoga ko 'umire' od patriotizma na terenu i van njega ali da pogađa svaku 10-u ili koju utakmicu.
Nama trebaju golovi od igrača koji igra špic i kome je to primarna uloga.
Pitanje je sada - da li bi više željeli da imamo lika profesionalca da trpa ili nekoga ko 'umire' od patriotizma na terenu i van njega ali da pogađa svaku 10-u ili koju utakmicu.
Istina da napadač treba da daje golove, ali je još važnije da tim ima rezultate, a mi imamo. Dok je tako, meni su svi na nivou. Giroud nije dao nijedan go na SP, pa su ga držali sve tekme u napadu i osvojili titulu.
Kod Demirovića se odavno ne radi o konstruktivnoj kritici, nego prilici da luzeri i kompleksaši javno uvrijede nekoga koga ne mogu sresti ni na ulici. Onda i ovi što brane krenu u kost.
Kod Demirovića se odavno ne radi o konstruktivnoj kritici, nego prilici da luzeri i kompleksaši javno uvrijede nekoga koga ne mogu sresti ni na ulici. Onda i ovi što brane krenu u kost.
Zadnja izmjena: LeCoq, dana/u 15 jun 2026, 15:33, ukupno mijenjano 1 put.
Demirović je pravi momčina, odrađuje strašan posao u defanzivi. Iako je nominalno napadač, njegovi primarni poslovi u ovoj reprezentaciji nisu napadački, tako da se jako mnogo fizički troši i jasno je da i kada dođe u priliku nije mu lako. Mislim da ga ne treba kritikovati, nego naprotiv pohvaliti, on nije sidraš koji stoji u 16 čeka lopte i fula zicere. Zamislite samo da mora pomagati Tahiroviću ... Sizifov posao.
Ma ignorisi te ljude, nisu vrijedni pazne. Pogotovo ove trolcine vec poznateLeCoq je napisao/la: ↑15 jun 2026, 15:25Istina da napadač treba da daje golove, ali je još važnije da tim ima rezultate, a mi imamo. Dok je tako, meni su svi na nivou. Giroud nije dao nijedan go na SP, pa su ga držali sve tekme u napadu i osvojili titulu.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Da Demirović ima i vrhunsku završnicu kao što ima trku, presing, i sl ne bi mu Stuttgart bio maksimalni domet već R. Madrid, Barca,.. A nije ni loš toliko u završnici što potvrđuju sezone u klubu. Za nas jest loše što promašuje šanse i svima nam je krivo ali, opet, prebitan nam je igrač i sve ostalo radi na vrhunskom nivou. Donekle i ta trka utiče da ima još lošiju završnicu jer te 0,2-0,3sek sporije reakcije zbog umora što fizičkog što psihičkog znače je li gol ili promašaj.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Hvala Bogu pa se ukazao Jovo.
Imam savjet za Demirovica. Mjenjaj logiku i taktiku. Ne pokusavaj vise da pogodis gol, nema vise od tog nista. Neces gola dati jos 20 utakmica ako nastavis s tom filozofijom. Od sada bi tvoj jedini zadatak trebao biti da pokusas sto blize da promasis golmana. Znaci totalni fokus na golmana i samo njega gadjaj bilo gdje. Posto gol ne mzoes pogoditi, svaki put kad sto blize promasis golmana, nadavaces se golova ko u prici.
Da se ovaj pita a hvala Bogu ne pita, mi ne bi svjetsko ni vidjeli a putovanje završili njegovim promašenim penalom protiv Velsa.
Isto tako se nije pitao ni kod ovog remija sa Kanadom.
Neka uštopa Xhaku sljedeću utakmicu, halalit cu promašaj. Jer lik očito ne zna kako dati gol.
Neka uštopa Xhaku sljedeću utakmicu, halalit cu promašaj. Jer lik očito ne zna kako dati gol.
Ako ćeš tako, onda mi ne bi vidjeli ovo SP da nije bilo Demirovića. Sve zavisi sa koje strane gledaš.Shevko je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:58Da se ovaj pita a hvala Bogu ne pita, mi ne bi svjetsko ni vidjeli a putovanje završili njegovim promašenim penalom protiv Velsa.
Fura zicere Al valja se naći u toj situaciji. Mi inače malo dajemo golova jedan ili nijedan i to iz prekida. Očigledno je neefikasnost širi problem od Demirovica. To je taktika ne izgubiti i za sada to dobro ide. Nama godi protiv Švicarske opet remi i tako će vjerovatno i biti. Igrač koji ne može trčati svih 90 minuta nije ozbiljan. Demir je možda jedini od naših koji trči cijelu utakmicu.Edincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:57Lik fula zicere 1,5 godinu dana u repkiIceplayer je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:32I šta sad ni prvi ni zadnji što je promašio...jasmin10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:14Kakve veze ima trka sa promašenim zicerima ? Okej shvatio bih da zbog trke i povučenije uloge u reprezentaciji, on ne dolazi u prilike da zabija. Ali ne možeš od 3 zicera da ne zabiješ nijedan.
Sto se prije sabere u glavi to bolje za nas. Da ne izmišlja driblanje golmana u situaciji kada bi 99% napadaca osutalo.
Svi se nadamo da će zabit Svicarcima pa da ga slavimo.![]()
![]()
Izadje mi na tiktok klip gdje neki nas ismijava demirovica. Udjem na account vidim 2-3 godine postavlja klipove. Cristiano ronaldo, pezic tayyip i ta šema. Naravno sav sadržaj čisto smeće
Ono što je zanimljivo prvi klip o našoj reprezentaciji je poslije italije i sad ih ima 20.
Znači da je demirovic dao više golova nego što su mnogi naši navijači uopšte pogledali utakmicu reprezentacije
Ono što je zanimljivo prvi klip o našoj reprezentaciji je poslije italije i sad ih ima 20.
Znači da je demirovic dao više golova nego što su mnogi naši navijači uopšte pogledali utakmicu reprezentacije
Ma previse bitan nam je demir u fazi odbrane na kojoj je i poseban akcenat tokom ovog turnira da bi sebi dopustili luksuz da se ostavi na klupi. Da on nije zatvarao njihovu sesticu i pasove kroz sredinu sa onako slabasnim veznjacima nasim kanadjani bi nonstop igrali na 16m od gola.
Frajer je parmak u fazi napada, i ne moze niposto bit jedini napadac, ali za nase prilike i kontekst igre, jako bitan.
Yebiga svi smo frustrirani promasajima, ja kad nisam tv razbio, ali treba nekad gledat siru sliku.
Frajer je parmak u fazi napada, i ne moze niposto bit jedini napadac, ali za nase prilike i kontekst igre, jako bitan.
Yebiga svi smo frustrirani promasajima, ja kad nisam tv razbio, ali treba nekad gledat siru sliku.
naprijed rejal
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Inace zabio je 10 golova u kvalifikacijama i zaduzio nas za zivota,jahHariTz je napisao/la: ↑15 jun 2026, 22:02Ako ćeš tako, onda mi ne bi vidjeli ovo SP da nije bilo Demirovića. Sve zavisi sa koje strane gledaš.Shevko je napisao/la: ↑15 jun 2026, 21:58Da se ovaj pita a hvala Bogu ne pita, mi ne bi svjetsko ni vidjeli a putovanje završili njegovim promašenim penalom protiv Velsa.
Lik je 5 godina tu i na prste jedne ruke mozes izbrojati dobre utakmice gdje je licio na napadaca.Statistiku necu ni spominjati,pa ubij me ako Jovo ne bi bio 3x konkretniji po tom pitanju da smo mu dali 5 godina u prvi 11 da igra
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije poenta koliko je dao golova ili ne, poenta je da je imao doprinos. Ako se spominju promašeni penal, ziceri i slično, tj. ako idemo cjepidlačiti, dao je Ermedin gol protiv Kipra, poslao ključni pas Memiću nakon kojeg je izboren crveni karton (presjekao je loptu koju je ispucao Donnarumma) itd.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2026, 00:11Inace zabio je 10 golova u kvalifikacijama i zaduzio nas za zivota,jah![]()
Lik je 5 godina tu i na prste jedne ruke mozes izbrojati dobre utakmice gdje je licio na napadaca.Statistiku necu ni spominjati,pa ubij me ako Jovo ne bi bio 3x konkretniji po tom pitanju da smo mu dali 5 godina u prvi 11 da igra
Ponavljam, sve zavisi s koje se strane gleda i kako ćemo vrednovati njegov doprinos ili, po nekima, na šta sve da mu se naklatimo na kosti.
-
FerdinandF
- Kontakt:
Pogledajte ponovo tekmu, i vidjet ćete kako je odigrao vrlo dobro, osim tog promašaja.
Dodat cu cisto jer si me potaknuo: izjednacili smo u Walesu nakon sto je on isprintao na odbijenu loptu i vratio u peterac gdje je Cullen panicno poslao u korner. Dzaba pricat doduse o dubinama igre i detaljima za koje moras malo pazljivije gledat fudbal kad pricas budalama koje to ni ne zanima.
Sve top, vrhunski, samo eto ta realizacija ga neće pa neće, a davanje golova je primarni zadatak napadača, sve ovo ostalo što se piše je bonus.
Nadam se da je iduća njegova pa da mu se ovdje izvnjavamo

Nadam se da je iduća njegova pa da mu se ovdje izvnjavamo
Ne znam jel vam naletio snimak sa treninga kakvo otvaranje Demirovic ima kada se igra preko veznog reda a ne preko krila. Ocito je previse naviknut na taj sistem igre. Nadamo se da ce Mahmic bacit bar jednu asistenciju njemu sutra!
Trenutno korisnika/ca: edvaE2, Goalgetter, Google Adsense [Bot], HariTz, Marsiano, rishovski, rossonero85, Shevko, Sport90 i 65 gostiju.