Pa imaš bolesnika kod svih ali sigurno ne toliko ko kod nas. I šta je cilj s "yebavanjem od do"? Da napusti reprezentaciju pa da nam napadač bude bazdar iz treće lige Poljske?
Ermedin Demirović
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Ermedin Demirović
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
da da igrac u ekipi koja vrijedi manje od borca i zrinjskog je iniesta za igraca koji vrijedi ko cijela ta ekipa ljubi te majka u celoEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:41Niko ne gleda Mahmica u mrtvoj Ceskoj ligi, moras biti dobro lud da to pratisBosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:31da bosna je prepuna veznog reda sa igracima svjetske klase poput ivana basica nisam znao, ja gledam utakmice ti gledas highlight videa momak je u tim sezone u ceskoj dje igra pola ekipa ceske reprezentacije vrijedi 5M 21 mu godina uskoro kad bude dominirao citirat cu te imas jos sansu ovo da izbrises a taj pas sto ismijavas je jedina dobra dodavanja lopte za napad sto ja pamtim od repke u poslednje 4 utakmiceEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:24
Mahmic jedan dobar pas protiv Makedonije i sada je raji postao novi Xavi![]()
![]()
Basic je za Mahmica, Iniesta. Zna Barbarez sta radi i zato igra Basic a Mahmic je na klupi, mozda moze upasti jedno 5 minuta kad je nas pravi vezni red umoran, ali nikako od prve minute.![]()
Ja samo mogu reći da su ovi koji pametuju o Demiroviću klasični papci. Ne možeš ništa promijeniti sa tim što nekoga proklinješ zbog nečega što je već prošlo.
Ma nije to brate, Demirovic nije los igrac ali stvarno jest postao problem zavrsnice sto se reprezentacije tice, momak je napadac i njegova uloga je da zabija golove, dzaba ti napadac ako ce samo trcati okolo, da u stuttgart ima isti problem kao u reprezentaciji sigurno nebi igrao, ali opet kazem Demirovic nije lose igrac nadam se da ce protiv svice dati taj gol.
-
Edincapitano
- Kontakt:
Dobro, znas ti bolje od Barbareza, zato igra Basic a Mahmic je na klupiBosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:46da da igrac u ekipi koja vrijedi manje od borca i zrinjskog je iniesta za igraca koji vrijedi ko cijela ta ekipa ljubi te majka u celoEdincapitano je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:41Niko ne gleda Mahmica u mrtvoj Ceskoj ligi, moras biti dobro lud da to pratisBosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:31
da bosna je prepuna veznog reda sa igracima svjetske klase poput ivana basica nisam znao, ja gledam utakmice ti gledas highlight videa momak je u tim sezone u ceskoj dje igra pola ekipa ceske reprezentacije vrijedi 5M 21 mu godina uskoro kad bude dominirao citirat cu te imas jos sansu ovo da izbrises a taj pas sto ismijavas je jedina dobra dodavanja lopte za napad sto ja pamtim od repke u poslednje 4 utakmice![]()
Basic je za Mahmica, Iniesta. Zna Barbarez sta radi i zato igra Basic a Mahmic je na klupi, mozda moze upasti jedno 5 minuta kad je nas pravi vezni red umoran, ali nikako od prve minute.![]()
Ok trci, bori se i igra drugu ulogu u repci nego u stutgartu, zato i nema toliko tapins ili sansi za postizanje gola za repku. Igra vise defanzivno i pravi prvi blok, jednostavno se trosi na drugi nacin i zato nije u mogucnosti dati toliko golova ALI sve to pada u vodu jer je u zadnje 3 takmicsrske tekme promasio 5 100% sansi. Pa i Tahirovic bi makar 1 dao
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Kada zabije gol onda će mu sve halaliti, a hoće li on halaliti ovim koji ga psuju i svašta govore.SanaBosna je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:58Ma nije to brate, Demirovic nije los igrac ali stvarno jest postao problem zavrsnice sto se reprezentacije tice, momak je napadac i njegova uloga je da zabija golove, dzaba ti napadac ako ce samo trcati okolo, da u stuttgart ima isti problem kao u reprezentaciji sigurno nebi igrao, ali opet kazem Demirovic nije lose igrac nadam se da ce protiv svice dati taj gol.
Jako ružno.
Ti što komentarišu na takav način, najvjerovatnije su kao djeca bili one plačipi*de koje su određivala pravila igre jer se igralo sa njihovom loptom.
Demirović je jako bitan igrač za našu reprezentaciju i tačka! Nije klasični napadač, niti mu je uloga u reprezentaciji ista kao u klubu.. Naprijed Zmaju!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mirso bi bio ponosanBosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:25koristim taj rijec ponekad kad mi je neko drag i simpatican izvini ako sam ga uvrijedioSanaBosna je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:21kakav magarac?Bosniacum Lilium je napisao/la: ↑15 jun 2026, 08:05onaj magarac ermin mahmic mora da igra od pocetka fali nam osoba koja umije dodat loptu kroz uske prostore nije demirovic jedini kriv sto ne daje golove ne mogu naci tu statistiku sada ali nedje sam procito da momak prima 3x vise vise lopti u stuttgart nego za bosnu inace bez obzira sto ne daje golove njegov presing i borba su nesto sto nam uvjek nedostajalo setite se kakve smo pasivne dive imali u proslosti sa demirom bar znam da ce da se potrudi
Momak očito zbog prevelike želje i pritiska koji je svaku utakmicu veći ima psihološku barijeru koja se samo povecava kako vrijeme prolazi. Dodatni pritisak na njega samo će produbiti problem i napraviti štetu i njemu i reprezentaciji. Poruke podrške sa druge strane mogu pomoći, ali ja ne bih ni to radio.
Oni ti ga puse Demire,Demireeee,Demireeee......
Nije nama problem sto ne zabija, problem je sto je nezamjenjiv.
EDIT: Upravo sam provjerio. Statistički najgori napadač u historiji reprezentacije BiH.
Chatgpt ga statistikom skoro ravna sa veznim igračima, po statistici.
EDIT: Upravo sam provjerio. Statistički najgori napadač u historiji reprezentacije BiH.
Chatgpt ga statistikom skoro ravna sa veznim igračima, po statistici.
bgm ima štopera sa boljom statistikom

Okači statistiku mačku o rep, prebitan igrač za nas i nemaš mu zamjene. Džeku možeš mjenjat sa Jovom, Tabakom. Za Demirovića nemaš zamjene i bili bi totalno bezopasni bez njega jer baš njegovim kretnjama i presingom Džeko i ostali dolaze do prilika.
Kakve veze ima trka sa promašenim zicerima ? Okej shvatio bih da zbog trke i povučenije uloge u reprezentaciji, on ne dolazi u prilike da zabija. Ali ne možeš od 3 zicera da ne zabiješ nijedan.
Sto se prije sabere u glavi to bolje za nas. Da ne izmišlja driblanje golmana u situaciji kada bi 99% napadaca osutalo.
Svi se nadamo da će zabit Svicarcima pa da ga slavimo.
Sto se prije sabere u glavi to bolje za nas. Da ne izmišlja driblanje golmana u situaciji kada bi 99% napadaca osutalo.
Svi se nadamo da će zabit Svicarcima pa da ga slavimo.
Dzeko 20 godina ne igra klasicnog napadaca nego je primoran izvlaciti se skoro na centar i kreirati za druge, jer nema ko. Jos ce ispasti da se neko zrtvuje za njega, a ne on za druge. Njegov ucinak u reprezentaciji je jedan od najfascinantnijih u svijetu kad uzmes u obzir kakav on posao radi.
kakva 3 zicera. ona 2 protiv walesa su tesko realizovati, a ovo sad lopta mu odskoci nakon sto cornelius iznenada preusmeri loptu prema njemu, golman dobro izasao i kraj price.jasmin10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:14Kakve veze ima trka sa promašenim zicerima ? Okej shvatio bih da zbog trke i povučenije uloge u reprezentaciji, on ne dolazi u prilike da zabija. Ali ne možeš od 3 zicera da ne zabiješ nijedan.
Svi se nadamo da će zabit Svicarcima pa da ga slavimo.![]()
I šta sad ni prvi ni zadnji što je promašio...jasmin10 je napisao/la: ↑15 jun 2026, 14:14Kakve veze ima trka sa promašenim zicerima ? Okej shvatio bih da zbog trke i povučenije uloge u reprezentaciji, on ne dolazi u prilike da zabija. Ali ne možeš od 3 zicera da ne zabiješ nijedan.
Svi se nadamo da će zabit Svicarcima pa da ga slavimo.![]()
- Ozymandias
- Kontakt:
Da procepi protiv Svice aBd 
Trenutno korisnika/ca: CAGarfia, EnesSS, Futbol, rossonero85, signalidunapark, soccerfan i 19 gostiju.