Danas nije do njega ...hidraulika izdalaronaldo99 je napisao/la: ↑14 jun 2026, 19:45Bravo Lewis i napokon bravo ferari, napokon da i oni odrade neku dobru taktiku.
Lewis jednostavno letio stazom, daleko najbrzi danas. Nadati se da je ovo pocetak neke nam zanimljivije sezone.
I da Leclerc bi trebao otici kod hodze nekog da mu vidi da mu nije ko kakve zapise stavio. Brat nije dobar nikako, iz greske u gresku.
Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Mahh i nije bio tako brz na stazi. Ni Maxa nije mogao preci niti stici. Lewis puno brzi od njega.
Šta kaže Totto, moramo se preispitati i promijeniti strategiju. U tom smislu da se ne smiju vise boriti jedan protiv drugoga, jer se boje Hamiltona 
Bas me zanima kako će to Russell i Antoneli puštati jedan drugog
Bas me zanima kako će to Russell i Antoneli puštati jedan drugog
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
- AshburtonG
- Kontakt:
Je li realno da je Hulku kamen aktivirao "kill switch"? Kakav baksuz moras bit u pm.

Al fakat kakav masterclass Ferarija u taktici, doduše uz Alonsovu asistenciju, ali i bez toga Hamo danas letio i vrlo vjerovatno bi se i bez VSC-a borio za pobjedu i bio prvi, bio je konstantno 2 sec iza Russela i to bi se kroz undercut i činjenicu da je bio najbrži nadoknadilo. Hamilton baš dere u posljednje vrijeme klupskog kolegu, ali mi je idalje fascinantno kako Lekler ima više bodova od Maxa, valjda one prve 3 trke nabrao bodova. S druge strane, žao mi Kimija, ali i bolje da bude interesantnije u prvenstvu. Još minimalno 15 utrka, svašta ovdje može biti.
Ja očekujem da će se RB kroz 2-3 nadogradnje i skidanje kilaže boriti sigurno za podijume, a moguće i pobjede do kraja sezone, pogotovo na stazama u drugom dijelu koje nama tradicionalno odgovaraju.
Ja se nadam iskreno nekoj kiši u Austriji
Ja očekujem da će se RB kroz 2-3 nadogradnje i skidanje kilaže boriti sigurno za podijume, a moguće i pobjede do kraja sezone, pogotovo na stazama u drugom dijelu koje nama tradicionalno odgovaraju.
Ja se nadam iskreno nekoj kiši u Austriji
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Bra'o za Sir Lewisa 
Mercedes driver Kimi Antonelli has been issued a 5-second time penalty following the Barcelona-Catalunya Grand Prix. The stewards determined that Antonelli exceeded track limits four times during the race. Although the driver did not receive a black/white warning flag until the fourth..
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
RobertHrkac555
- Kontakt:
- AshburtonG
- Kontakt:
Klasificiran je jer je zavrsio preko 90% utrke. Dakle, vec se u teoriji desila ta kazna. S druge strane, svakako se 5sec ne bi ni prenosilo na sljedecu trku. To se desi samo ako ima vise kazni.
Lewisova pobjeda je zasjenila činjenicu da je Kimi još jedan vikend brži od Russela
Russel je definitivno imao loše sreće ove sezone. Ali jučer, startao s polea, imao prednost u ekipi kod izmjena guma, i opet je mali Kimi imao bolji race pace i prestigao ga na kraju. Ova kazna i crkavanje motora ne mijenjaju tu činjenicu. I Toto jučer na kraju spominje kako mu je drago radi Lewisa i žao Kimija, a ovog ni ne spomenu iako je na podijumu
baš me zanima Merc lineup u 2027 ako Kimi uzme titulu
Russel je definitivno imao loše sreće ove sezone. Ali jučer, startao s polea, imao prednost u ekipi kod izmjena guma, i opet je mali Kimi imao bolji race pace i prestigao ga na kraju. Ova kazna i crkavanje motora ne mijenjaju tu činjenicu. I Toto jučer na kraju spominje kako mu je drago radi Lewisa i žao Kimija, a ovog ni ne spomenu iako je na podijumu
baš me zanima Merc lineup u 2027 ako Kimi uzme titulu
Evander izgleda nije dobro , ne oglasava se nikako. Doduse i bolje da je tako normalnija tema odmah.
Ehh kad bi sad i u austriji potvrdili dobru formu u ferariju mozemo se nadati onda zanimljivijoj sezoni.
Ehh kad bi sad i u austriji potvrdili dobru formu u ferariju mozemo se nadati onda zanimljivijoj sezoni.
Bravo Luise 
Ferari nakon dugo godina ima pravog vozaca.
Gorak okus navijaca Ferarija, opet nezeljeni vozac dodje do pobjede
Lekler, samo nastavlja ono sto radi citvu karijeru. Kakav choker. Najprecjenjenija taraba u istoriji F1
3 Britanca na podijumu

Mclaren tempom dobar, jos to malo ustimati, bit ce i par pobjeda ove sezone, ne sumnjam ni sekunde
Max sa traktoro pobjeduje, kako rekose?
Nece da moze, izgleda da je ipak do bolida (motor svakako najjaci ima)
Ferari nakon dugo godina ima pravog vozaca.
Gorak okus navijaca Ferarija, opet nezeljeni vozac dodje do pobjede
Lekler, samo nastavlja ono sto radi citvu karijeru. Kakav choker. Najprecjenjenija taraba u istoriji F1
3 Britanca na podijumu
Mclaren tempom dobar, jos to malo ustimati, bit ce i par pobjeda ove sezone, ne sumnjam ni sekunde
Max sa traktoro pobjeduje, kako rekose?
Nece da moze, izgleda da je ipak do bolida (motor svakako najjaci ima)
Joj cirkusanta jbt
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
CrvenoCrnaArmija
- Kontakt:
Dino opet sutra na FP1. Ovaj puta u bolidu Leclerca.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

/origin-imgresizer.eurosport.com/2024/06/12/image-b3c9ebe4-2186-4541-88ba-0b9790003858-85-2560-1440.jpeg)