Slikaju te i kad ulazis, a i kad izlazis.
Pa sta me reko koji q slikas i kad izlazim, napustam ti EU, nema me vise kod vas u gostima...
Moderator/ica: insider
Pa ne slikaju samo nas slikaju se Srbi, Crnogorci, makedonci svi narodi iz tzv trećih zemaljakraljttbvb je napisao/la: ↑16 jun 2026, 13:56Znaci prava Gaza![]()
Pa sta me reko koji q slikas i kad izlazim, napustam ti EU, nema me vise kod vas u gostima...
Na Balkan i mislim.lol89 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 16:34Pa ne slikaju samo nas slikaju se Srbi, Crnogorci, makedonci svi narodi iz tzv trećih zemaljakraljttbvb je napisao/la: ↑16 jun 2026, 13:56Znaci prava Gaza![]()
Imaš cijeli biznis na carini razvijen oko ovoga što pričašSlatinash_7 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:42Slika je kad izlaziš zapravo za njih bitnija nego kad ulazis. Sve je to jer je bilo "majmuna" koji su ostajali gore radili po ko zna koliko vremena a da nisu fizički izasli iz države nego je "izašao" samo pasoš na tri mjeseca, udaren pečat preko nekog kad "izlaziš i opet ulaziš"...zato nam je ovo i napravljeno,ljudi jednostavno nisu mogli drugacije da stanu u kraj našim marifetlucima i korupcijama na granici,slika pa se puši.
kompleks niže vrijednosti, hajmo vatreni.
Bogtejebo bacaju je a i konj sa livanjskih polja vidi da nije vezanaVensanKasel je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:21Je li moguće da su ljudi toliko glupi?
Baciše ženu bez užeta...
Nije to nikakav kompleks.
Ma sumnjivo je ovo meni pravo, kako da niko od prisutnih nije primjetio da nije vezana...Marsal je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:17Bogtejebo bacaju je a i konj sa livanjskih polja vidi da nije vezanaVensanKasel je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:21Je li moguće da su ljudi toliko glupi?
Baciše ženu bez užeta...
![]()
![]()
I to na videu djeluje to uze kao obican konopac, ne onaj rastezljivi za bungee jumping, i da je vezana bila puklo bi ili jako bolno bilo, pritom ni ona sama da se nije upitala kako sta, skontala da nije vezana. Djeluje kao fake video, ali s obzirom da je u Brazilu sve je moguce.VensanKasel je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:14Ma sumnjivo je ovo meni pravo, kako da niko od prisutnih nije primjetio da nije vezana...Marsal je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:17Bogtejebo bacaju je a i konj sa livanjskih polja vidi da nije vezanaVensanKasel je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:21Je li moguće da su ljudi toliko glupi?
Baciše ženu bez užeta...
![]()
![]()
Ovaj što je snimao čim su je bacili, odmah uže snimio.
Sto lazes kad je policija odmah dosla i doticnog privela?
Jutros ja gledao video ovaj isti iz drugog ugla, sa desne strane. Uze je tamo iza ovog betona sta je vec.VensanKasel je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:14Ma sumnjivo je ovo meni pravo, kako da niko od prisutnih nije primjetio da nije vezana...Marsal je napisao/la: ↑17 jun 2026, 18:17Bogtejebo bacaju je a i konj sa livanjskih polja vidi da nije vezanaVensanKasel je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:21Je li moguće da su ljudi toliko glupi?
Baciše ženu bez užeta...
![]()
![]()
A ovi što je bacaju uredno vezaniDenno je napisao/la: ↑18 jun 2026, 01:05I to na videu djeluje to uze kao obican konopac, ne onaj rastezljivi za bungee jumping, i da je vezana bila puklo bi ili jako bolno bilo, pritom ni ona sama da se nije upitala kako sta, skontala da nije vezana. Djeluje kao fake video, ali s obzirom da je u Brazilu sve je moguce.VensanKasel je napisao/la: ↑17 jun 2026, 23:14Ma sumnjivo je ovo meni pravo, kako da niko od prisutnih nije primjetio da nije vezana...