Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

We are 26
Wilshere10
Kontakt:

Re: Svjetsko prvenstvo 2026 - opšta tema

Post Postao/la Wilshere10 » 16 jun 2026, 10:47

Najveci uspjeh u karijeri mu je osvojena druga liga sa Licom. Veliki znalac. :yawn:
Vi ste svoju nafaku posrkali, sad je na nas red.

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 16 jun 2026, 10:54

Wilshere10 je napisao/la:
16 jun 2026, 10:47
Najveci uspjeh u karijeri mu je osvojena druga liga sa Licom. Veliki znalac. :yawn:
Joj lika, Arsenal osvojio jednu titulu i ti sada svakom treneru brojiš hahahahaha.

Bielsa je karizma, ne može svaki trener biti Ferguson dječače pa šta ti je više. ccc.
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

PSV
Kontakt:

Post Postao/la PSV » 16 jun 2026, 10:54

Dojma sam da je Zlatan Nalic bolji menadzer. :yawn:

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 16 jun 2026, 11:03

denimen99 je napisao/la:
16 jun 2026, 10:54
Joj lika, Arsenal osvojio jednu titulu i ti sada svakom treneru brojiš hahahahaha.

Bielsa je karizma, ne može svaki trener biti Ferguson dječače pa šta ti je više. ccc.
Drugi najveci uspjeh mu je to sto je Pep rekao da mu je idol. A treci sto je dobio United sa Bilbaom. Mora se priznati, zavidna harizma. :yawn:

denimen99
Kontakt:

Post Postao/la denimen99 » 16 jun 2026, 11:06

16 jun 2026, 11:03
denimen99 je napisao/la:
16 jun 2026, 10:54

Drugi najveci uspjeh mu je to sto je Pep rekao da mu je idol. A treci sto je dobio United sa Bilbaom. Mora se priznati, zavidna harizma. :yawn:
Ma smiješan si drug, ja bih razumio da neki navijač Citya ili Bayerna, Reala broji nekome drugom titule i pobjede, ali ti, od svih ljudi.. ahahahahahah
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89

Kaunas
Kontakt:

Post Postao/la Kaunas » 16 jun 2026, 11:16

GrbavicaHrammm je napisao/la:
16 jun 2026, 08:50
Kaunas je napisao/la:
16 jun 2026, 00:29
Saudijci imaju najljepsu himnu na svijetu
Ja bih rekao Skotska,navijam za njihA, plus najglasniji su za ono sto se desava u Palestini

Flower of Scotland :ljepota:
Uh dobro si nju sam zaboravio :thumbup:

A i Skoti su top raja, proljetos kad je Celtic gostovao Stuttgartu skoro pa smo zajedno isli do stadiona, bruku zastava Palestine plus ona velika glavna sto bude uvijek na tribini. :salut:

Potpuna suprotnost od navijaca npr Porta. :puke:
15.10.2013.

"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."

DonRamiz
Kontakt:

Post Postao/la DonRamiz » 16 jun 2026, 11:41

On je vise "fudbalski ucenjak" nego trener. :mrgreen:
Cak i Zidanu je dao savjete kad je ovaj poceo kao trener.

signalidunapark
Kontakt:

Post Postao/la signalidunapark » 16 jun 2026, 11:54

GrbavicaHrammm je napisao/la:
16 jun 2026, 08:50
Kaunas je napisao/la:
16 jun 2026, 00:29
Saudijci imaju najljepsu himnu na svijetu
Ja bih rekao Skotska,navijam za njihA, plus najglasniji su za ono sto se desava u Palestini

Flower of Scotland :ljepota:
Škotska i (nažalost) Rusija imaju najbolje himne na svijetu.

Winters
Kontakt:

Post Postao/la Winters » 16 jun 2026, 12:29

Imagine enjoying a sport in Philadelphia.

Atlanta
Kontakt:

Post Postao/la Atlanta » 16 jun 2026, 12:36

Veceras Les Bleus krecu po trecu titulu. Za onu noc u Parizu halala nema. Idemo Senegal :opaopa:
LA HINCHADA DE LOS RAJVOS

Marokanci58
Kontakt:

Post Postao/la Marokanci58 » 16 jun 2026, 13:06

Pisao sam Uefi prije mjesec i više da razmotre zabranu vatra zastave koja je nametnuta našoj državi a ukinuti regularni ljiljani od visokog predstavnika koji su bili službena zastava BIH 6 godina. Dobio sam odgovor kažu obje zastave su legitimne i na navijačima je lični izbor koju će da nose, oni se tu ne miješaju.

Ne mogu ljudi prihvatiti one petokrate zvijezde po zastavi koju nam nametnuše umjesto PRAVE HISTORIJE I LJILJANA DA ME YEBES.
BRATSTVO GRAČANiCA

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 jun 2026, 14:56

https://sportsport.ba/fudbal/iran-probl ... abi/524069

Ovo neka zayebancija??
Cuj to, viza za samo jedan ulazak u zemlju.... :crazy: :puke:

Vec su u prvoj rundi napravili neregularno prvenstvo...sramota.
Ko bi rekao...znam da su svi pljuvali Qatar(koji je organizovao najbolji SP IKADA) radi onih **** kapitenskih traka sto nisu bile dozvoljene...
Ovdje se maltretira jedan cijeli tim, ali to ne vide "ljudi" sa "vrijednostima"... :roll:

Urugvajce pretresaju kao da su kriminalci...ko zna kakvog jos njesra ima.. :crazy:

Koje yebeno svjetsko prvenstvo.. :puke:
Ako ne ZELIS omoguciti SVIM reprezentacijama ISTE uslove...ne organizuj onda nista...napravi turnir sa repkama koje ti odgovaraju i opleti po terenu...

Ovo je najveca sramota sto sam ikad vidio... :oops:
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 jun 2026, 15:20

Juventinisimo je napisao/la:
16 jun 2026, 14:56

Ovo neka zayebancija??

Ko bi rekao...znam da su svi pljuvali Qatar(koji je organizovao najbolji SP IKADA) radi onih **** kapitenskih traka sto nisu bile dozvoljene...
Ovdje se maltretira jedan cijeli tim, ali to ne vide "ljudi" sa "vrijednostima"... :roll:

Urugvajce pretresaju kao da su kriminalci...ko zna kakvog jos njesra ima.. :crazy:

Ako ne ZELIS omoguciti SVIM reprezentacijama ISTE uslove...ne organizuj onda nista...napravi turnir sa repkama koje ti odgovaraju i opleti po terenu...

Dobili su prvenstvo prilicno davno, dok su jos bile normalne prilike i dok su ih vodili normalni ljudi.

A sad se bukvalno izivljavaju na kome god hoce :thumbdown:
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

Sport90
Kontakt:

Post Postao/la Sport90 » 16 jun 2026, 15:22

kraljttbvb je napisao/la:
16 jun 2026, 15:20

Ovo neka zayebancija??

Dobili su prvenstvo prilicno davno, dok su jos bile normalne prilike i dok su ih vodili normalni ljudi.

Pa bolje je bilo na OI u Hitlerovoj Njemačkoj, nego danas u Americi

Wilshere10
Kontakt:

Post Postao/la Wilshere10 » 16 jun 2026, 15:25

Ma ovo više nije ni najgori WC ikada. Ovo je najgore sportsko takmičenje ikada. Ne znam jesam ikad vidio išta slično?! Pretresaju fudbalere u nadi da će naći šta? Oružje? Pa u Americi na trafici kupiš kalaš hahaha :yawn:

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 16 jun 2026, 15:28

Sport90 je napisao/la:
16 jun 2026, 15:22
Glupost je sto FIFA nije zahtijevala da se svim clanovima reprezentacija MORA odobriti viza za USA, CAN, MEX.

Da si Bin Laden licno, ako igras u nekoj reprezentaciji, moras dobiti vizu.

Slicno je i sa navijacima, imas lovu, a ne daju ti da udjes u drzavu da gledas utakmice uzivo...
U skoli tražio da mu posudim olovku. Pa tražio da prepisuje od mene. Sad traži da glasam za njega. Pa dokle vise...

Juventinisimo
Kontakt:

Post Postao/la Juventinisimo » 16 jun 2026, 16:11

Sport90 je napisao/la:

Ovo neka zayebancija??

Ja volim fudbal...do sada sam odgledao sve i jednu utakmicu, ako Bog da odgledacu ih sve do kraja...
Za mene je svjetsko prvenstvo nesto posebno...politika, rezimi, demokrate, komunisti, hodze, popovi, svecenici, budisti, tu nemaju mjesta...NE INTERESUJU ME..
Ako nisi sposoban da napravis plavi spektakl u svojoj zemlji za SVE LJUDE SVIJETA, onda se ne kandiduj...znam koja se buka dizala za Qatar radi jedne kapitenske trake...najvise su bili bucni Nijemci, a gle cuda...odrzali EP u Njemackoj dvije godine poslije...niti jedne lgbtq+-xyz traka na igracima...Neuer je bio "prvi" za neku kosmicku "pravdu"...a nije tu traku nosao po Njemackoj na EP...licemjeri najveceg nivoa..takve osobe ne mogu smisliti.. :puke: :puke: :puke:

Hajmo zamisliti da su to Rusi uradili bilo kome 2018??? Sta bi cijeli svijet pisao/pricao???
Sta da se Sjeverna Koreja plasirala na ovo prvenstvo??
Treba da treniraju u parku? Da nemaju hotel i vodu?? Da im se zaviri u paksu i provjeri ako imaju raketu??

Iran, kakav god da je, oni su poslali repku na prvenstvo, zanemarujuci sve ostalo. SRAMOTA kako su docekani...mada vidim da nisu samo oni...ovaj bully boy jase koga hoce... :puke:

Ovo SP je dno od organizacije...tesko je prihvatiti da se to desava u Americi... :(

Sport je nesto prelijepo sto spaja ljude sa svih kontinenata..pogotovo svjetsko prvenstvo...ljudi su postali jadni.. :(
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁

2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Poljem se siri miris LJILJANA!!!

⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️⚜️

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 16 jun 2026, 16:16

Previse se cudite. Kao da ne znate kakav ludak je predsjednik zemlje-domacina, pa se sad nesto ibretite. Taj covjek maltretira građane svoje zemlje, a da ne maltetira irance sa kojima je u ratu.
A njemu se ulizuje korumpirani predsjednik FIFE. Bijednik Infantino samo sto mu se ne sagne na donju pipu i taj rad :beba: sve za biznis i lovu.

DamirT
Kontakt:

Post Postao/la DamirT » 16 jun 2026, 16:20

16 jun 2026, 16:11
Sport90 je napisao/la:

Ja volim fudbal...do sada sam odgledao sve i jednu utakmicu, ako Bog da odgledacu ih sve do kraja...
Za mene je svjetsko prvenstvo nesto posebno...politika, rezimi, demokrate, komunisti, hodze, popovi, svecenici, budisti, tu nemaju mjesta...NE INTERESUJU ME..
Ako nisi sposoban da napravis plavi spektakl u svojoj zemlji za SVE LJUDE SVIJETA, onda se ne kandiduj...znam koja se buka dizala za Qatar radi jedne kapitenske trake...najvise su bili bucni Nijemci, a gle cuda...odrzali EP u Njemackoj dvije godine poslije...niti jedne lgbtq+-xyz traka na igracima...Neuer je bio "prvi" za neku kosmicku "pravdu"...a nije tu traku nosao po Njemackoj na EP...licemjeri najveceg nivoa..takve osobe ne mogu smisliti.. :puke: :puke: :puke:

Hajmo zamisliti da su to Rusi uradili bilo kome 2018??? Sta bi cijeli svijet pisao/pricao???
Sta da se Sjeverna Koreja plasirala na ovo prvenstvo??
Treba da treniraju u parku? Da nemaju hotel i vodu?? Da im se zaviri u paksu i provjeri ako imaju raketu??

Iran, kakav god da je, oni su poslali repku na prvenstvo, zanemarujuci sve ostalo. SRAMOTA kako su docekani...mada vidim da nisu samo oni...ovaj bully boy jase koga hoce... :puke:

Ovo SP je dno od organizacije...tesko je prihvatiti da se to desava u Americi... :(

Sport je nesto prelijepo sto spaja ljude sa svih kontinenata..pogotovo svjetsko prvenstvo...ljudi su postali jadni.. :(
Potpis. Ovaj cirkus nece moci oprati taman da svaki mec do kraja turnira zavrsi sa 8 golova. Uzasna organizacija i bas se vidi da nefudbalske/nesokeraske nacije ga organizuju. Naravno osim Meksika.

Gledam kad je Spanija dolazila u Meksiko docekali ih na aerodromu sviraci, plesacice i slicno. Ko god dodje u SAD, docekaju ga naoruzani krezubasi sa kerovima... :puke:

Dabogda vise nikad nista ne organizovali. Takodjer, dabogda isto ovako njih (ali samo njih) pretrazivali po drugim turnirima kad budu ucestvovali.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.

"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic

Rona i Leao - Mjauuu 🐈

Devedesetka - 👏👏

Velid Spaho - Dobro je

RobertHrkac555
Kontakt:

Post Postao/la RobertHrkac555 » 16 jun 2026, 17:00

Jučer teški pomor favorita,zato dns očekujem sve realno
Slikao se s Dilettom, svoje sam ostvario

Odgovori

Natrag na “FIFA WORLD CUP 2026”

Trenutno korisnika/ca: Goalgetter, Mocvara1991 i 26 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []