FerdinandF je napisao/la: ↑16 jun 2026, 00:36
Pogledah ponovo tekmu.
Prvo poluvrijeme smo igrali vrlo dobro. Pa i do neke 60. Min je prolazno. Tad nas počinju pritiskati, i Tahirović je do 70. dušu povraćao. Morao je biti zamijenjen od 70te.
I ova situacija sa slike govori više od riječi. Tu je 15tak sekundi stajao sam u praznom prostoru, potpuno van igre.
Drugo, imao je još nekoliko jako loših procjena, i orolazili su ga lako, otresali u duelu, prespor je u trku, okretu, dosta pogrešnih pasova.
Gdje se može pogledati opet? Nemam moja tv da mogu vraćati, ako je to u pitanju.
Elem, da ne bude off topic, dao Bog da se nama Bendžamin vrati u top formu pa neka igra svaku 90 min. Mislim da je prije 2 godine kud i kamo bolje igrao nego sada, međutim trenutno to nije to. Ja vjerujem da je on veliki potencijal i talenat, čak i sada zna na trenutke bljesnuti, a uostalom nisu ni Murnjo ni ljudi iz Ajaxa budale, samo nešto se momku dešava što ga jako remeti. Već godinu ipo mu je forma u silaznoj putanji i ne miriše na dobro. Mnogi od nas su mislili da će se u Danskoj trgnuti (manji klub, manja očekivanja, naposljetku blizu je i kuće ukoliko to nešto znači) ali šipak, pad se nastavio.
Ja bih dobro razmislio da li da počinje ili da ulazi u nastavku prvenstva, ali svakako mi ne bi igrao 90. Međutim, ako ovako nastavi, kroz LN klupa majstore.
Stvarno nemam ništa protiv momka, čak mi je i drag, ali mora se "probuditi".