Ne znam iskreno kakvo mjerilo je njihova liga obzirom da po dvoranama igraju utakmice sa 100 linija po terenu ali imaju kvalitet to je sigurno.Bit ce im velika prednost to sto su u takmicarskom ritmu.Koliko vidim nisu nikad nikoga prosli necemo valjda ni mi bit prvi.Cak nisu 4 godine uopste igrali Evropu.Nemaju ni neku bazu navijaca gotovo pa pozorisna atmosfera da nas tamo ocekuje.Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:14Pa imaju 8-9stranih igrača,nakon 12 kola imaju 25 bodova,prvi su u finskoj ligi,što ipak govori da posjeduju kvalitet.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 jun 2026, 19:06Zasto to mislis?Amirutah1988 je napisao/la: ↑16 jun 2026, 18:51
Teško Sarajevo može proci Inter Turku,ako kojim čudom se to dogodi,to bi znacilo da bi bili vrlo blizu da sustignemo finsku ligu,sto bi bilo pozitivno,a ako bi Velež nekako prošao Millsame,e to bi bilo ogroman uspjeh,jer je tu negdje blizu moldavska liga u rejtingu,ne bježe nam mnogo
Svakako su finci ,za Sarajevo,bili najgora opcija,teško ce biti i putovanje,nisam nimalo sretan zbog toga sto smo dobili Inter Turku.
Nismo bez šansi,ali da smo mogli bolje proci,definitivno jesmo
Nezgodna ekipa sa 4-5 stranaca i to je to.Sanse za prolaz 70-30 u korist Sarajeva po meni.

.png)