18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- BenjooJutub
- Kontakt:
Re: 18.06.2026: Švicarska - Bosna i Hercegovina
Joj al ovaj Topić pametuje. Da nije ters, sa ovakvim karakterom bi sigurno bio u ovom SŠ, ali izgleda niko ga nigdje ne želi sa sobom.
Dobro si to zapazio, za razliku od prijašnjih utakmica. Kerim prilikom ulaska ima s kim odigrati i imao bi podršku.rishovski je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:59Ma Sergej samo gleda da ga ne primi..tako da ce vjerovatno izvesti slican sastav kao i s Kanadom i neće ga uvodit dok ima X ili ako povedemo. A ako budemo gubili u drugom poluvremenu minimalno,uvodi ga 20 minuta prije kraja a tad su naši već crkli i nema s kim ni odigrat nesto..Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 08:41Jedino što Sergeju ne bih oprostio je da Kerima ponovo ostavi na klupi, sve ostalo je ok, sitni detalji.
Nema logike da najboljeg ofanzivnog igrača držiš na klupi radi nekih (uglavnom neefikasnih) taktičkih zamisli.
Vidjeli smo šta ovi klinci rade na SP i da su jednostavno prevaga svojim ekipama, i mi imamo takve.![]()
Na ovom turniru ekipe popuste nakon 70-e minute osim onih najspremnijih. Neće imati nikakvu podršku niti s kim odigrati kada bude opet ulazio.
Isto mislim. Stvarno mi je drag lik bio jer nema dlake na jeziku, ali nakon svih izjava protiv ovog SŠ u prethodnom periodu, sad bi trebao biti tih. Naprotiv, on je opet jako negativan prema ekipi i soli pamet istim onima koji su nas odveli na Mundijal.BenjooJutub je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:23Joj al ovaj Topić pametuje. Da nije ters, sa ovakvim karakterom bi sigurno bio u ovom SŠ, ali izgleda niko ga nigdje ne želi sa sobom.
Goalgetter je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:21U 12 po lokalnom vremenu.
SoFi Stadion ima krov, tako da bi trebalo biti malo "lakse". Mislim da za razliku od nekih drugih stadiona da nije klimatiziran.
U Seattle protiv Katara zato kad budemo igrali u 12 to je otvoren stadion.![]()
Jos veca sparina kad zatvore krov
Možda čita ovaj forum pa samo prenosi atmosferu odavdeAdinTR je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:26Isto mislim. Stvarno mi je drag lik bio jer nema dlake na jeziku, ali nakon svih izjava protiv ovog SŠ u prethodnom periodu, sad bi trebao biti tih. Naprotiv, on je opet jako negativan prema ekipi i soli pamet istim onima koji su nas odveli na Mundijal.BenjooJutub je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:23Joj al ovaj Topić pametuje. Da nije ters, sa ovakvim karakterom bi sigurno bio u ovom SŠ, ali izgleda niko ga nigdje ne želi sa sobom.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
70% vlaznost u cetvrtak
Svicarci blijedi padaju u nesvijest
Svicarci blijedi padaju u nesvijest
Philly vs Everybody
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT
Potpisujem 0:0 sutra kao što sam htio prije Kanada remi.
Onda na Qatar na horuk.
Onda na Qatar na horuk.
4-IN-A-ROW
- ArtemisFowl
- Kontakt:
e vala uložiš 5-6 milijardi dolara u stadion i nemaš za klime
-
Edincapitano
- Kontakt:
Ako ne mozes ove mrtve Svicarske gdje su svi starci, ne znam. Prosjecna ekipa skroz.
Kad gledam Senegal, Irak, Egipat itd, mi daleko najlaksu grupu imamo. Egipat i Senegal bi pojeli ovu grupu.
Kad gledam Senegal, Irak, Egipat itd, mi daleko najlaksu grupu imamo. Egipat i Senegal bi pojeli ovu grupu.
ma voli bit u centru pažnje, realno da zna nešto o fudbalu radio bi dosad neki ozbiljan posao, evo sad je sportski direktor Zvijezde Gradačac, da se kladimo da zimu neće dočekatBenjooJutub je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:23Joj al ovaj Topić pametuje. Da nije ters, sa ovakvim karakterom bi sigurno bio u ovom SŠ, ali izgleda niko ga nigdje ne želi sa sobom.
Vala i ove kladionice seru, kvota na Svicu 1,6 na nas 6
-
Sindikat12
- Kontakt:
Koliko se nasih ocekuje? Protiv Kanade mi djelovalo da pola njih sa ulica nisu ni usli na stadion
isto tako dosta smo razbacani bili….
Popravni u LA, vidim da dosta ostalih repki imaju jako fin broj navijaca…. Gdje je ta nasa silna dijaspora po americi?
Popravni u LA, vidim da dosta ostalih repki imaju jako fin broj navijaca…. Gdje je ta nasa silna dijaspora po americi?
-
Edincapitano
- Kontakt:
Cuo sam 40 000Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:15Koliko se nasih ocekuje? Protiv Kanade mi djelovalo da je pola njih sa ulica nije ni uslo na stadionisto tako dosta smo razbacani bili….
Kakvi pola od 30 000? Bilo 3000 ljudi na stadionu.
Zadnja izmjena: Edincapitano, dana/u 17 jun 2026, 10:17, ukupno mijenjano 1 put.
- GrbavicaHrammm
- Kontakt:
Edincapitano je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:15Cuo sam 40 000Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:15Koliko se nasih ocekuje? Protiv Kanade mi djelovalo da je pola njih sa ulica nije ni uslo na stadionisto tako dosta smo razbacani bili….
Popravni u LA, vidim da dosta ostalih repki imaju jako fin broj navijaca…. Gdje je ta nasa silna dijaspora po americi?![]()
Baho reko izmedju 37 i 38 milja
Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:01Kako su uglavnom neefikasni? Bili smo 10 minuta od pobjede a 1 bod nam otvara vrata knockout faze.
Zar Kerimova minutaza protiv Velsa i Italije nije bila pun pogodak?
Pazi, jednom će svanuti dan kad će protivniku ući sve ono što su promašili Vels, Italija i Kanada, izbroj samo prečke i stative iz te tri utakmice i biće dovoljno.
Kerimova minutaža u tim utakmicama bi bila nebitna da je Vasilj primio ono što je realno trebao primiti.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
- imekorisnicko
- Kontakt:
Moglo je i nama štošta ući što nije ušlo,ko da mi zabijamo iz jedne prilike po utakmici.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:22Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:01Kako su uglavnom neefikasni? Bili smo 10 minuta od pobjede a 1 bod nam otvara vrata knockout faze.
Pazi, jednom će svanuti dan kad će protivniku ući sve ono što su promašili Vels, Italija i Kanada, izbroj samo prečke i stative iz te tri utakmice i biće dovoljno.
Kerimova minutaža u tim utakmicama bi bila nebitna da je Vasilj primio ono što je realno trebao primiti.![]()
- ArtemisFowl
- Kontakt:
Neka bude i 10, ne igra kvota svakako. Sjeti se kvote protiv Italije, pa znas sta je bilo na kraju
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ja cu bit zadovoljan ako budemo igrali x sa Švicom i da dobijemo Katar, budimo realni vecina nas je 4 boda bar ocelivala u ovoj grupi a sve vise od toga bi bio veliki uspjeh 
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Hoce naravno. Ali svanuti ce i kad nama sve udje a protivniku nista.Virtu4l je napisao/la: ↑17 jun 2026, 10:22Sindikat12 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 09:01Kako su uglavnom neefikasni? Bili smo 10 minuta od pobjede a 1 bod nam otvara vrata knockout faze.
Kerimova minutaža u tim utakmicama bi bila nebitna da je Vasilj primio ono što je realno trebao primiti.![]()
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], bordobijeli, Drum, enobarca, General505, Goalgetter, Google [Bot], HariTz, izdzezveubrazil, jasmin10, juka55, KarlMarx, lakilone, Lavcina, LeCoq, myself, Nakata, nastrojeni21, Zagor i 143 gosta.