Mi i ako budemo prvaci sigurno opet evropu ne bi izborili jer nam je koeficijent katastrofa, ne bi bili nosioci i opet ce doci ovako neko kao ovaj istambul i kraj. Moramo nekad i izbaciti nekoga a ne ispadati od trnave, milsamija, torpeda itd.ndbosna je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:36Sve dok ne budemo prvaci BiH, na evropu treba gledati samo ako se sta uradi dobro i jeste. Iz ove pozicije je jako tesko dogurati i do playoffa, a kamoli grupa. Koliko god isprano zvucalo, treba se fokusirati na prvenstvo, a na ove utakmice gledati kao na pripremu i priliku da se napuni stadion.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
-
bordobijeli
- Kontakt:
Prica mahala da pregovara s zeljeznicarom.ajdohordas je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:58A sta je problem sada sa Hamzom ?
Nisam upratio, zadnjih par dana me skroz malo bilo na forumu ...
Ne pregovara stoprocentno.
Mi kao da po mrvama hodamo. 
Ma nije Hamza bindabordobijeli je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:26Prica mahala da pregovara s zeljeznicarom.ajdohordas je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:58A sta je problem sada sa Hamzom ?
Nisam upratio, zadnjih par dana me skroz malo bilo na forumu ...
A znas li da je Mao Ce Tung iz Cemehovca
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Hamza je veliki naš navijač i odgojeno dijete koje nikad ne bi pregovaralo sa malim plavim
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
Hamzu treba vratiti kuci i rijesiti pitanje napadaca
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nevjerovatno mi je koliko naših navijača misli da je dovoljno "biti prvak" i eto grupne faze. Možda ali u Limburgu.James1987 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:26Mi i ako budemo prvaci sigurno opet evropu ne bi izborili jer nam je koeficijent katastrofa, ne bi bili nosioci i opet ce doci ovako neko kao ovaj istambul i kraj. Moramo nekad i izbaciti nekoga a ne ispadati od trnave, milsamija, torpeda itd.ndbosna je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:36Sve dok ne budemo prvaci BiH, na evropu treba gledati samo ako se sta uradi dobro i jeste. Iz ove pozicije je jako tesko dogurati i do playoffa, a kamoli grupa. Koliko god isprano zvucalo, treba se fokusirati na prvenstvo, a na ove utakmice gledati kao na pripremu i priliku da se napuni stadion.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Brate za sarajevo navijamo, to je taj nivo fudbalaGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jun 2026, 15:05Sjećam se tog istog Hamze koji je znao fuliti mrtvi zicer i utakmice u kojima je bio gori od Turkeša.GokuSSJG je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:5620 G/A za sezonu u 2. turskoj Ako to ne valja za ekipu koja u posljeratnoj historiji nije bila ni 1 u grupnoj fazi nekog evropskog takmicenja i rangirana je na 266 mjestu po koificijentu a ujedno sa tim igra u jednoj od najkorumpiranijih a i najgorih liga evrope onda fakat ne znam kao kakvu ekipu vi fks dozivljavateGalileoGalilei je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:44
Ma i da potpiše koga briga, samo će biti potvrda da nigdje više ne može igrati, baš kao i Radovac. Smiješno mi je prizivanje takvih "klasa".![]()
Tako jeNajvecaRadosti je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:58Hamzu treba vratiti kuci i rijesiti pitanje napadaca
HJK Helsinki - Inter Turku 0:2, 24 minut 
Agyekum zvanično!
- Maroon1946
- Kontakt:
Nije dovoljno ali je to jedini nacin da se docepas EvropePendulum je napisao/la: ↑17 jun 2026, 17:00Nevjerovatno mi je koliko naših navijača misli da je dovoljno "biti prvak" i eto grupne faze. Možda ali u Limburgu.James1987 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 16:26Mi i ako budemo prvaci sigurno opet evropu ne bi izborili jer nam je koeficijent katastrofa, ne bi bili nosioci i opet ce doci ovako neko kao ovaj istambul i kraj. Moramo nekad i izbaciti nekoga a ne ispadati od trnave, milsamija, torpeda itd.ndbosna je napisao/la: ↑17 jun 2026, 14:36Sve dok ne budemo prvaci BiH, na evropu treba gledati samo ako se sta uradi dobro i jeste. Iz ove pozicije je jako tesko dogurati i do playoffa, a kamoli grupa. Koliko god isprano zvucalo, treba se fokusirati na prvenstvo, a na ove utakmice gledati kao na pripremu i priliku da se napuni stadion.![]()
Selam Ageykum,
Ageykumu Selam
Ageykumu Selam
- NeSamSafetee
- Kontakt:
Čekamo Pitara da ga krene zvati "mali Alejkum"
(Šala mala)
(Šala mala)
- DoktorXabaras
- Kontakt:
1 Sreća, tj poviljan ždrijeb.Maroon1946 je napisao/la: ↑17 jun 2026, 17:43Nije dovoljno ali je to jedini nacin da se docepas Evrope
2 Koeficijent.
3 Pozicija na tabeli.
Doktor za retardaciju.
PSIHIJATRIJSKA BOLNICA KANTONA SARAJEVO
Veceras u 21h na arenasport1 pu uvodnoj emisiji prije hevatska engleska gost gospodin ZZ. Ne propustite 
- DoktorXabaras
- Kontakt:
Ovaj ima 20 godina i ko zna koliko mjeseci.
Jel se bar vodi kao EU igrač.
Jel se bar vodi kao EU igrač.
Doktor za retardaciju.
Sve je ovo pretanko dok se ne pokaže suprotno na terenu. Poyy
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.

.png)