Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderator/ica: insider

Barca u srcu
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Barca u srcu » 06 maj 2011, 23:51

Admir_Sa je napisao/la:i ja samo prebacim da gledam ono glasanje

saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma :roll:

cuj talijani se prijavili, poglupili i oni izgleda :roll:
Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, eto to nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila, nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.
Zadnja izmjena: Barca u srcu, dana/u 06 maj 2011, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.

1921
Kontakt:

Post Postao/la 1921 » 06 maj 2011, 23:51

zasto narodnjaci ne idu na eurosong ? ja mislim da bi mile kitic, ili bar seka aleksic osvojili prvo mjesto. oni su rodjeni u BiH i mogu nastupati za nas. lepa brena bi pomela ostale takmicare. oni su meni bolji od onog vukasina, regine i one cure sto nas je jednom predstavljala. a dino merlin pored ped.erskog stajlinga, ima i ped.erski glas kada izvodi visoke tonove. valjda se tako ulazi u europsku uniju.

srbija je ove godine poslala strasilo na eurosong. valjda ce im taktika uroditi plodom.
Iz daleka gledam ulice tvoje
tamo su slike, djetinjstva moga
tamo je sve što je moje.

skyisthelimit

Post Postao/la skyisthelimit » 06 maj 2011, 23:53

saberi sve te eurosongove unazad 10 godina i ako smo 10 poena ukupno do sada dobili od islanda, latvije, litvanije, kipra, rusije, estonije, izraela..... ebite me odma :roll:

a zavisi i od pjesme puno, nije djaba Hari 3 bio..skupio je dosta boba iz dalekih zemalja, sjecam se od Monaco cini se 12 bodova :lol: a dobro je sto sve zemlje glasaju, i one koje nisu u finalu..ne pratim ni ja to sem nasu izvedbu i glasanje, to bude uzbudljivo :mrgreen:
15.10 - 15.06 ...

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 maj 2011, 23:53

Barca u srcu je napisao/la:

Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, etoto nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.
uvijek postoje pojedinacni slucajevi kad te neko iznenadi :D al to je rijetkost a ovo je rutina vise postala... u 90% situacija znas ko ce kome dati bodove :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

Admir_Sa
Kontakt:

Post Postao/la Admir_Sa » 06 maj 2011, 23:55

e dobar mi je eurosong iz samo jednog razloga, tada sestra sazove jaranica, napravi bruku palacinaka, bude svega da se pojede i popije. Taman dodjem na glasanje i udri po palacincima :D
nema potpisa

Jimmy from the hood
Kontakt:

Post Postao/la Jimmy from the hood » 07 maj 2011, 00:07

Admir_Sa je napisao/la:e dobar mi je eurosong iz samo jednog razloga, tada sestra sazove jaranica, napravi bruku palacinaka, bude svega da se pojede i popije. Taman dodjem na glasanje i udri po palacincima :D
Zovi nekad na te pacalinke, samo termine znas ganjat :mrgreen: :lol:
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...

What do you call 2 men getting married? Man United!

Barca u srcu
Kontakt:

Post Postao/la Barca u srcu » 07 maj 2011, 00:08

fera je napisao/la:
Barca u srcu je napisao/la:

Sjećam se da je Hari Mata Hari dobio 12 bodova od Monaka, etoto nije nikako komšijski. A i Norveška kada je prije 2 godine osvojila nije dobijala samo od komšija, nego maltene od svake zemlje koja je glasala dobili su bar 1 bod.
uvijek postoje pojedinacni slucajevi kad te neko iznenadi :D al to je rijetkost a ovo je rutina vise postala... u 90% situacija znas ko ce kome dati bodove :D
Pa to je tačno. Znamo da ćemo dobiti 12 od Srbije i Hrvatske i možda nešto malo od dijaspore i drugih zemalja ex Jugoslavije. I to je to. Možda još nešto skupimo usput, još koji bod od Azerbejdžana ili Turske eventualno, koja nam na zadnjem nije nikako dala bodove, koliko se sjećam.

Los_Blanos2
Kontakt:

Post Postao/la Los_Blanos2 » 07 maj 2011, 00:12

@julia Görges, gdje je nasa mala teniserka :mrgreen:
[youtube][/youtube]
papak..
El mejor club del siglo XX Real Madrid C.F.

Raul artista siempre madridista

FK Željezničar

Podrška Papetu

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 07 maj 2011, 00:15

jao ferrera sad papka sta uradi... ide na mretu i da zakuca onu lopticu zamahnu i fuli je hahahah
isto lik da prvi put igra tenis :D
You are someone else I am still right here

Ismire odlazi!!!

J.Goerges
Kontakt:

Post Postao/la J.Goerges » 07 maj 2011, 00:40

Los_Blanos2 je napisao/la:@julia Görges, gdje je nasa mala teniserka :mrgreen:
[youtube][/youtube]
papak..
mala ima talenta ,biće nešta od nje ,igra ko Nadal nema puno čekanja odma ona završava poena ,a i taj poen je odigrala u stilu kralja šljake ;)
fera je napisao/la:jao ferrera sad papka sta uradi... ide na mretu i da zakuca onu lopticu zamahnu i fuli je hahahah
isto lik da prvi put igra tenis :D
ma nekoliko puta u meču mu se to desilo i u prvom setu mislim dva puta ,ide na loptu i čitavu je promaši :lol: :lol:

T-MAC
Kontakt:

Post Postao/la T-MAC » 07 maj 2011, 01:22

eto ja danas okonca srednju skolu za sva vremena..jos sutra uzet zadatke za maturski i to je to.. ;)
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi.. :cry:
jos prezivit spaniju i svako na svoju stranu....
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !

anonymousHD
Kontakt:

Post Postao/la anonymousHD » 07 maj 2011, 01:27

Ebte, dosadno. Hoćemo svi zajedno ovo gledati?

[youtube][/youtube]

ĆeMa
Kontakt:

Post Postao/la ĆeMa » 07 maj 2011, 01:28

T-MAC je napisao/la:eto ja danas okonca srednju skolu za sva vremena..jos sutra uzet zadatke za maturski i to je to.. ;)
****..u neku ruku mi drago i jbt i zao mi.. :cry:
jos prezivit spaniju i svako na svoju stranu....
ja jos u ponedjeljak i ja gotov sa skolom :mrgreen: ;) aBd brzo ce matura, jedva cekam
Djevojka koja mijenja puno momaka je kur*a, a momak koji mijenja puno djevojaka je frajer. Mnogi se pitaju: zašto? Evo zašto: ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, a brava koju otvara svaki ključ nije dobra brava

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 02:52

Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

Hawking
Kontakt:

Post Postao/la Hawking » 07 maj 2011, 02:57

Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...
Boju dao si nebu i boju dao si moru, ja Želji darujem sebe, sav život i pjesmu ovu!

Glory glory Man United!

Tribalian
Kontakt:

Post Postao/la Tribalian » 07 maj 2011, 03:04

Hawking je napisao/la:
Tribalian je napisao/la:Srbija,Bosna,Hrvatska..... mogu za eurosong da izbace i svetski mega hit,od onih baltickih zemalja ce uvek najvise dobiti 3-4 poena. Nemacka uvek 12 poena Turskoj ,Bosna Srbiji 12,Srbija Bosni 12..... i svake godine uglavnom isto.
Kako onda uvijek drugi pobjednik, i kako to da BiH kada je poslala pjesmu "Lejla" bude treća, a inače deseta ili niže? Šestice i sedmice od zemalja koje inače ne daju ništa ili nešto sitno su ključne, a njih dobivaju dobre pjesme... kada smo poslali Harija nismo dobili bodove od dvije ili tri zemlje, a inače ih ne dobijemo od pola... toliko o toj priči, to je čisti urbani mit nastao zbog činjenice da je ljudima dosadno i da previše "pametuju"...
ok :)
.... nekad bol, nikad strah, nekad muk.....

HzDv95
Kontakt:

Post Postao/la HzDv95 » 07 maj 2011, 03:34

Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba :) ! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !

Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo :roll: :roll: :lol: :lol:

muhovic
Kontakt:

Post Postao/la muhovic » 07 maj 2011, 08:14

HzDv95 je napisao/la:Ta pjesma je dobivala bodove ali opet ne koliko treba :) ! Samo kad je bas , bas dobra pjesma dobiva bodove od sviju ali ako je npr bolja od neke Ruske oni gore vole dati vise zemljama okolo bas kao i mi ovdje !

Ja , msm da je to jedina stvar gdje mi jedni , druge guramo :roll: :roll: :lol: :lol:
..nazalost,u pravu si :)

..btw,jutro narode ;)

Citizen-X
Kontakt:

Post Postao/la Citizen-X » 07 maj 2011, 08:18

đeste šupci :mrgreen:
....ima Bosne begler-beze, bilo je i prije vas, bice je i poslije vas.....

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 07 maj 2011, 08:20

Sabahajrullah ;)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []